Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Olena84 napisał:

Z tych 90zł otrzymanych na paypal zostało jeszcze 18.76zł (wyróżniłam 4 razy po 17,81zł) więc jak się skończą to będzie jeszcze na jedno;)

Bardzo Ci dziekuje. Jak mozesz to prosze również odświeżaj. To kosztuje 1 zł. Ja starałam sie odświeżać co tydzień. 

Co jakiś czas wchodzę na Olx i sprawdzam czy mogę coś zadziałać ale niestety nie.  Po ostatniej zmianie  Olx nie akceptuje moich kart kredytowych a innych możliwości nie mam  :( 

Posted
22 godziny temu, Ingrid44 napisał:

Bardzo Ci dziekuje. Jak mozesz to prosze również odświeżaj. To kosztuje 1 zł. Ja starałam sie odświeżać co tydzień. 

Co jakiś czas wchodzę na Olx i sprawdzam czy mogę coś zadziałać ale niestety nie.  Po ostatniej zmianie  Olx nie akceptuje moich kart kredytowych a innych możliwości nie mam  :( 

Ingrid44, jeśłi problem nie leży po stronie Twoich kart, może zmiany w regulaminie olx są przyczyną:

https://pomoc.olx.pl/hc/pl/articles/360000539900-Zmiany-w-Regulaminie-od-05-09-2018-r-

a jeśli nawet to nie dotyczy Ciebie, to może napisz do olx, z prośbą o wyjaśnienie lub podpowiedź co może być przyczyną.

Posted
1 godzinę temu, terra napisał:

Ingrid44, jeśłi problem nie leży po stronie Twoich kart, może zmiany w regulaminie olx są przyczyną:

https://pomoc.olx.pl/hc/pl/articles/360000539900-Zmiany-w-Regulaminie-od-05-09-2018-r-

a jeśli nawet to nie dotyczy Ciebie, to może napisz do olx, z prośbą o wyjaśnienie lub podpowiedź co może być przyczyną.

Wielkie dzięki Terra. Skontaktuje sie z nimi bo to jest coś nie tak. 

Posted
Dnia 31.10.2018 o 12:56, Ingrid44 napisał:

ok

Posted

W tym lub w następnym tygodniu będzie u nas wet, zaszczepimy m.in. Apsika na wściekliznę. I mam pytanie: czy pobieramy mu krew do badania? Żeby sprawdzić wątrobę?

Posted
Dnia 6.11.2018 o 12:49, Murka napisał:

W tym lub w następnym tygodniu będzie u nas wet, zaszczepimy m.in. Apsika na wściekliznę. I mam pytanie: czy pobieramy mu krew do badania? Żeby sprawdzić wątrobę?

Tak,trzeba sprawdzic czy wszystko w porządku

Posted
Dnia 9.11.2018 o 15:30, teresaa118 napisał:

Poszla stala na listopad

Dnia 10.11.2018 o 19:25, Olena84 napisał:

Dziś odświeże Apsika choć na razie mam problem z olx;/

Serdecznie dziękuję:)

Posted

Wyniki krwi Apsika są zaskakujące, wątroba całkowicie się zregenerowała!

Wet mówi, że w takim wypadku nie ma sensu podawać mu Esseliv Forte, więc odstawiamy:)

apsikkrew.jpg

• Like 5
Posted

Koszty wet dla Apsika: 65 zł badanie krwi, 25 zł szczepienie p. wściekliźnie, 3,50 zł dojazd weta (25 zł na 7 psów):

https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/64245bc55e9b1611

I rozliczenie:

Stan konta na 21 październik wynosił -117,83 zł

+100 zł Elisabeta

+20 zł Iwona K.

+30 zł ŚWIAT

+40 zł sharka

+40 zł teresaa118

+100 zł bakusiowa

-300 zł hotelowanie 22.10-20.11

-89,90 zł Esseliv Forte x 6 opak.

-10 zł odrobaczenie

-8 zł Fiprex

-65 zł badanie krwi

-25 zł wścieklizna

-3,50 zł dojazd weta

Stan konta na 20 listopad wynosi -289,23 zł.