Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tysiu, ogłoszenie Apsika na OLX jest nieaktualne. Weszłam żeby zobaczyć czy weźmie kartę kredytowa i czy uda mi sie odświeżyć a tu pokazuje ze nieaktualne. Co ten OLX wyprawia ? :(

Niestety nie mogę odświeżyć a co za tym idzie również wyróżniać. :(

Posted

Niestety nikt nie pyta o Apsika:( U niego wszystko ok, ale domek by się już przydał... Za miesiąc rok minie jak do nas trafił!

Rozliczenie:

Stan konta na 22 sierpień wynosił +8,17 zł

+50 zł teresaa118

+50,40 zł terra (bazarek)

+100 zł Elisabeta

+40 zł sharka

+30 zł ŚWIAT

+80 zł bakusiowa

-300 zł hotelowanie 23.08-21.09

-55,80 zł Esseliv Forte

Stan konta na 21 wrzesień +2,77 zł.

• Like 1
Posted
Przed chwilą, Ingrid44 napisał:

Dziękujemy za rozliczenie Murko. Aż trudno uwierzyć ze to już prawie rok jak Apsik zawitał do hoteliku. 

To już rok?...  icon_rolleyes.gif Apsiku, czas iść do swojego Domku, biedaku...  icon3_serduszkate.gif  Dobrze, że chociaż miesiąc skończył się na malutkim plusie. 

Posted
Dnia 12.09.2018 o 08:40, Olena84 napisał:

ok czyli to było drugie, oba już wyróżnione

https://www.olx.pl/oferta/szuka-domu-ten-fajny-psiaczek-CID103-IDqm6oF.html

https://www.olx.pl/oferta/apsik-na-zdrowie-na-pogode-ducha-super-psiak-CID103-IDpTkRb.html

W razie co mam dowód wpłaty gdyby nadal się wyświetlało że nie wyróżnione. 

Dnia 25.09.2018 o 15:49, Ingrid44 napisał:

Tysiu, ogłoszenie Apsika na OLX jest nieaktualne. Weszłam żeby zobaczyć czy weźmie kartę kredytowa i czy uda mi sie odświeżyć a tu pokazuje ze nieaktualne. Co ten OLX wyprawia ? :(

Niestety nie mogę odświeżyć a co za tym idzie również wyróżniać. :(

Ogłoszenia wyróżnione do około 12.10, ja niestety jako nie autorka ogłoszeń mogę tylko wyróżnić ponownie bez odświeżań, ale jedno widzę już jako archiwalne a nie powinno być, pewnie znowu olx wepchnął jako zakończone:(, jedna ciocia musi przepchnąć ogłoszenie z powrotem znowu na główną. Ja mogę zrobić swoje ale na inne miasto i z trochę zmienionym tekstem bo od razu usuwają:( 

• Like 1