Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, Murka napisał:

Apsik nie interesuje się zabawkami, ale udało mi się go nauczyć zabawy w przeciąganie sznurka. Spodobało mu się to:)apsiko2.jpg

Super, Apsiku! happy.gifhappy.gif

Futerko mu tak pięknie lśni w słońcu... wub.gif

Posted

Rozliczenie Apsika:

Stan konta na 23 lipiec wynosił -348,83 zł

+100 zł Elisabeta

+250 zł helli

+30 zł ŚWIAT

+240 zł ingrid44

+20 zł Iwona K.

+50 zł teresaa118

+40 zł bakusiowa

-300 zł hotelowanie 24.07-22.08

-27,10 zł Esseliv Forte

-10 zł odrobaczenie

-8 zł Fiprex

-27,90 zł Esseliv Forte

Stan konta na 22 sierpień wynosi +8,17 zł.

Posted
20 godzin temu, teresaa118 napisał:

Poszla stala na wrzesien

20 godzin temu, Elisabeta napisał:

O! Moja wrześniowa też dziś poleciała do Apsika.  happy.gif

20 godzin temu, terra napisał:

Na konto Murki dla Apsika przelałam 50,40 zł. z mojego bazarku.

Jak pieniążki dojdą, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym.

http://www.dogomania.com/forum/topic/346941-zakończony-suszona-wątróbka-wołowa-dla-dysi-i-apsika-do-2008-g20/

Bardzo dziękuję:) Apsik ma kochane Cioteczki:)

• Like 1
Posted

Dzisiaj miałam tel. w sprawie Apsika. Bardzo fajny pan dzwonił z Krakowa, fajnie nam się rozmawiało. Tylko zmartwiła go odległość, bo zależy mu na poznaniu psiaka na żywo przed adopcją. Szukają właśnie takiego zwykłego kundelka:) Jego żona pochodzi z Lublina i powiedział, że jeśli nie znajdą psiaka do czasu wyjazdu w nasze rejony, a Apsik nadal będzie do adopcji to będą się odzywać w celu jego poznania. Niestety najbliższy pewny to termin do dopiero 1 listopad:(

Historia naszego Apsika jest szczególna, jest opisana na fb kliniki, gdzie był operowany:

https://www.facebook.com/PrzychodniaWeterynaryjnaVetHouse/posts/1677503272318845?__tn__=-R

• Like 3
Posted
Przed chwilą, Murka napisał:

Dzisiaj miałam tel. w sprawie Apsika. Bardzo fajny pan dzwonił z Krakowa, fajnie nam się rozmawiało. Tylko zmartwiła go odległość, bo zależy mu na poznaniu psiaka na żywo przed adopcją. Szukają właśnie takiego zwykłego kundelka:) Jego żona pochodzi z Lublina i powiedział, że jeśli nie znajdą psiaka do czasu wyjazdu w nasze rejony, a Apsik nadal będzie do adopcji to będą się odzywać w celu jego poznania. Niestety najbliższy pewny to termin do dopiero 1 listopad:(

To jeszcze tak daleko... Invision-Board-France-111.gif Ale gdyby to miał być Dom dla Apsika, to i tak będziemy czekać... 

Proszę... Niektórzy szukają "takiego zwykłego kundelka"...  Nie wiedzą, że czasem taki kundelek  jest najsłodszym psem na Dogohappy.gifhappy.gif

Spokojnej soboty.

Posted
7 godzin temu, Murka napisał:

Historia naszego Apsika jest szczególna, jest opisana na fb kliniki, gdzie był operowany:

https://www.facebook.com/PrzychodniaWeterynaryjnaVetHouse/posts/1677503272318845?__tn__=-R

A Dysia tez?

To czekamy....bo czy mamy inne wyjście?.....

Posted

Czy ktoś coś wie co sie dzieje z OLX? Próbuje odświeżyć ogłoszenia Apsika od tygodnia i ciagle wychodzi błąd w płatności. Płace karta kredytowa bo nie mam innej możliwości wiec próbowałam kilka różnych kart i nie przechodzi. To mnie bardzo martwi bo niedługo wygasa Apsikowi wyróżnienie. :(

Posted
2 godziny temu, Ingrid44 napisał:

Czy ktoś coś wie co sie dzieje z OLX? Próbuje odświeżyć ogłoszenia Apsika od tygodnia i ciagle wychodzi błąd w płatności. 

A w jakim banku masz?
Mnie wyskakiwało tak dzisiaj przy próbie zakupu UrbanCard (miejskiej karty na miejskie środki transportu), okazało się, że mój bank zmienia system płatności i nie można już płacić kartą... a jedynie przez BLiK.

Posted
31 minut temu, Tyś(ka) napisał:

A w jakim banku masz?
Mnie wyskakiwało tak dzisiaj przy próbie zakupu UrbanCard (miejskiej karty na miejskie środki transportu), okazało się, że mój bank zmienia system płatności i nie można już płacić kartą... a jedynie przez BLiK.

Ja mieszkam zagranica ale zawsze było ok dopiero ostatnio nie działa. Co to jest BLIK ?