Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Olena84 napisał:

Nie widzę problemu by w takim razie to Apsik został na stałe :D

My prócz Kiry mamy dwa starsze schorowane psy (oba byłe hotelowe), oba większe (Czaruś 55 kg, Majka 25 kg), więc na razie odpada dopsienie:)

Kira jest świetnie zsocjalizowana i dogaduje się nawet z dominującymi psami. Niemal każdego psa potrafi zachęcić do zabawy:)

Poniżej z Tofikiem z Radys, który przyjechał bardzo pogryziony i na początku bał się psów, podwijał ogon pod siebie i uciekał... wystarczyło parę dni:

f5bb473b55b6fa5cgen.jpg

Myślę, że Apsik nie musi być jedynakiem w DS, ale jego ew. psie towarzystwo musi być bardzo uległe i musi ustąpić mu w każdej sytuacji. Apsik lubi pokazywać, że rządzi.

Posted
Dnia 1/9/2018 o 23:20, Murka napisał:

Apsik dziś miał kastrację, wszystko ok. Ma dwa nacięcia, bo jedno jądro było z boku czy jakoś tak...w każdym razie było nie tam gdzie zwykle jest:)

Klejnoty stracil 9 stycznia, to moze jeszcze hormony mu buzuja, to chyba 2-3 miesiace trwa (lagodnienie :)

Posted

Fajne te psiaczki:) wszystkie.....Kira to taka kuleczka:)

Czaruś 55kg? Ale jak ma na imie Czaruś to napewno czaruś z niego.

Duże psy trudniej wyadoptować,a to takie kochane miziaczki.

Posted
3 godziny temu, DORA1020 napisał:

Fajne te psiaczki:) wszystkie.....Kira to taka kuleczka:)

Czaruś 55kg? Ale jak ma na imie Czaruś to napewno czaruś z niego.

Duże psy trudniej wyadoptować,a to takie kochane miziaczki.

Oficjalnie jest Cezar:) Ale to taki wielgachny 12-letni szczeniak:)

Posted

Jestem u Apsika. happy.gif

Murko, miło poczytać o Waszych psiakach. A wątek Czarusia kiedyś podczytywałam. Nasz czarny Daktylek z wątku Dory miał ogłoszenia z bazarku AngelikiXD, która założyła wątek Cezara. Wtedy jeszcze nie wiedziała, że Czaruś będzie Murkowy. happy.gif

Posted
16 godzin temu, Murka napisał:

My prócz Kiry mamy dwa starsze schorowane psy (oba byłe hotelowe), oba większe (Czaruś 55 kg, Majka 25 kg), więc na razie odpada dopsienie:)

Szkoda:(

Posted

Cos sie dzieje z OLX dzisiaj bo chcialam wyroznic ogloszenie Apsika od Dory I nie pozwla mi wyroznic tego najlepszego na miesiac . Odswiezyc ogloszenie od Tysi tez nie moge bo wszystko stoi I nic sie nie dzieje. :(   Bede jeszcze oczywiscie  probowac do skutku.

Posted
7 godzin temu, Ingrid44 napisał:

Cos sie dzieje z OLX dzisiaj bo chcialam wyroznic ogloszenie Apsika od Dory I nie pozwla mi wyroznic tego najlepszego na miesiac . Odswiezyc ogloszenie od Tysi tez nie moge bo wszystko stoi I nic sie nie dzieje. :(   Bede jeszcze oczywiscie  probowac do skutku.

Kochana Ingrid, mam nadzieję, że Ci się udało z Apsikowymi ogłoszeniami...  Dobrej soboty dla Wszystkich. happy.gif

Posted

Nie udaje mi sie powyrozniac ani odswiezyc ogloszen Apsika na OLX. Pokazuje mi cos takiego : Szukalismy tej strony ale nie ma jej w serwisie. I to tego obrazek 404.  :(

Czy ktos wie o co tu chodzi ?

Probowalam juz kilka razy od wczoraj I ciagle to samo. :(

Posted
4 godziny temu, Ingrid44 napisał:

Nie udaje mi sie powyrozniac ani odswiezyc ogloszen Apsika na OLX. Pokazuje mi cos takiego : Szukalismy tej strony ale nie ma jej w serwisie. I to tego obrazek 404.  :(

Czy ktos wie o co tu chodzi ?

Probowalam juz kilka razy od wczoraj I ciagle to samo. :(

Mogłabyś zamieścić liki.

Posted
16 godzin temu, bakusiowa napisał:

Mogłabyś zamieścić liki.

Nie mam linkow bo zawsze wyszukuje Apsika po imieniu (rowniez w opisach) I pokazuja sie dwa ogloszenia naszego Apsika. Jedno od Magdy I jedno od Justyny. Zawsze wyroznialam I potem odswiezalam bez problem a teraz nie moge. Probowalam wlasnie przed chwila I znowu mam to samo. :(

Posted
1 minutę temu, Tyś(ka) napisał:

OLX ma jakiś błąd. W ogóle nie działa portal.

"Wystąpił nieoczekiwany błąd

Przepraszamy za utrudnienia, nasz dział techniczny rozwiązuje problem."

Dziekuje Tysiu bo myślałam ze to ja coś zle robię.