Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
55 minut temu, teresaa118 napisał:

Nie ma jeszcze rozliczenia na koniec stycznia

Rozliczenie Apsika wypada w środku miesiąca. Jeśli nie przeszkadza, to prosiłabym aby tak zostało (rozliczanie co 30 dni), bo mam bardzo dużo psów do rozliczenia na koniec miesiąca.

Apsik nabiera ciałka ewidentnie, dziś musiałam mu poluzować o jedno oczko obróżkę, bo się jakaś przyciasna zrobiła:)

• Upvote 1
Posted
8 godzin temu, Murka napisał:

Apsik nabiera ciałka ewidentnie, dziś musiałam mu poluzować o jedno oczko obróżkę, bo się jakaś przyciasna zrobiła:)

No i o to chodziło -wraca chłopak do normalności.

Posted
13 godzin temu, Murka napisał:

Rozliczenie Apsika wypada w środku miesiąca. Jeśli nie przeszkadza, to prosiłabym aby tak zostało (rozliczanie co 30 dni), bo mam bardzo dużo psów do rozliczenia na koniec miesiąca.

Acha

Posted

Widzisz, Dorka...  Nie jest tak źle na wątku naszego Apsika. happy.gif 

Zaglądają, zaglądają... Tylko nie każdy pisze nawet wtedy, gdy nie ma nic do napisania.Jak ja na przykład... iconwink.gif

Dobrej niedzieli dla Wszystkich.  

Posted

Trochę zimowego Apsika; musi chodzić na smyczy, bo - tak jak kiedyś pisałam - jest bardzo awanturniczy i kiedy tylko jakieś psy się bawią to od razu pędzi robić porządek. Każdego nowego psa/sukę ustawia na dzień dobry - każde zapoznanie odbywa się pod kontrolą i stopniowo. Poza tym Apsik jest okropnie wszędobylski, interesuje go każda szczelina, wszędzie musi zajrzeć, wleźć, wspiąć się. Zostawić go samego na ogrodzie to trochę ryzyko:)

a87f0360678aef92gen.jpg

Ulubiona zabawa Apsika polega na tym, że przewraca psa, staje nad nim i warczy:) Nie wiem czemu, ale naszej Kirze (na fotkach) ta zabawa odpowiada. Czasem wydaje mi się, że ma dość Apsikowych "pieszczot", ale jak tylko odciągam Apsika to podbiega i sama go zaczepia. 

7a20eaee708d9162gen.jpg

43fdc0d81eb6cce1gen.jpg

7d65d60c1f859db4gen.jpg

8c3bea870c270220gen.jpg

Posted

Murko, fajne fotki i też widzę, że Apsik lepiej wygląda. happy.gif A szczupły pewnie będzie i dobrze. Może ma to po rodzicach... 

Tylko dlaczego taki z niego nerwusek?... Może się wyciszy z czasem... Ważne, że jest miły do ludzi i lubi ludzi nasz Aps. happy.gif

Posted

Dzieki Murko za fotki:)

Faktycznie wygląda toszeczke lepiej

charakterek w stosunku do innych psów niczego sobie.....

też mam takiego ustawiacza,i nie jest łatwo...

Szkoda,ze Apsik i Kira nie moga trafic do jednego domu,byłoby im fajnie.

• Like 1
Posted
4 godziny temu, DORA1020 napisał:

Dzieki Murko za fotki:)

Faktycznie wygląda toszeczke lepiej

charakterek w stosunku do innych psów niczego sobie.....

też mam takiego ustawiacza,i nie jest łatwo...

Szkoda,ze Apsik i Kira nie moga trafic do jednego domu,byłoby im fajnie.

2 godziny temu, Jelena Muklanowiczówna napisał:

Hmm... Z tego, co się orientuję, to Kira jest prywatnym psem Murków! :D

Hmm... happy.gif Murko?... iconwink.gif

Posted

Zgadza się - Kira jest Hani, więc nigdzie się nie wybiera :)
Swoją drogą, Hania ma niezłego "nosa" do psów, skoro wybrała Kirę, a Kira to taka terapeutka dla psów :)

A Apsik cudny, widać poprawę... że jedynak - no cóż, ważne by miał swoich ludzi do kochania.