Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Olena84 napisał:

Mam z tego bazarku jeszcze:

- 239,20zł - czy całą kwotę przelać Murce? Czy tylko za karmę?

Chyba całą Murce, Olenko.happy.gif Bo konto hotelikowe to konto Apsika, a i tak będą wydatki na puszki szybko...

No chyba, że w sobotę... ...................... iconwink.gif 

Posted

Przepraszam,ze mnie nie ma....ani na tym watku,ani na innych

ale byłam chora,a właściwie nadal jestem

ale wiem,ze Apsik ma kochające Cioteczki:) i duze wparcie:)

dziekuje ,ze tutaj jestescie:)

• Upvote 1
Posted
Dnia 24.01.2018 o 00:09, Murka napisał:

W sobotę przyjedzie do nas rodzinka spod Warszawy, biorą pod uwagę adopcję Apsika oraz Romki, chcą zobaczyć oba psiaki. Podejrzewam, że wybiorą Romkę (charakterowo wg mnie bardziej pasuje do tego domu), ale plus taki, że Apsik się podoba ludziom a to dobrze wróży.

To już dziś...Zobaczymy, czy Rodzinka przyjedzie i jak będzie...

Trzymam kciuki za naszego Apsika. happy.gif

Posted

Ludzie byli, ale Apsik nie pokazał się najlepiej: warczał na dziecko, gdy podeszło bliżej niego jak jadł smakołyk (który dopiero co dostał), kotom nie dawał spokoju, było jedno wielkie zamieszanie... To charakterny pies i wg mnie nie nadaje się do tego domu (są tam trzy koty, dziecko 3-letnie i ludzie nigdy nie mieli psa). Ludzie wybrali spokojniejszą Romkę i prawdopodobnie ta suczka tam pojedzie.

Posted
17 minut temu, Murka napisał:

Ludzie byli, ale Apsik nie pokazał się najlepiej: warczał na dziecko, gdy podeszło bliżej niego jak jadł smakołyk (który dopiero co dostał), kotom nie dawał spokoju, było jedno wielkie zamieszanie... To charakterny pies i wg mnie nie nadaje się do tego domu (są tam trzy koty, dziecko 3-letnie i ludzie nigdy nie mieli psa). Ludzie wybrali spokojniejszą Romkę i prawdopodobnie ta suczka tam pojedzie.

no niestety:( ale wiemy że najlepiej bez małych dzieci i kotów.

Posted

Ojjj, to Apsik to charakterny chłopak.

Czasem jak są podwyższone parametry tarczycy to zwierzaki bywają agresywniejsze - nam wet zalecał (i behawiorystka też) najpierw przebadać kota pod względem funkcjonowania tarczycy. Nie mówię, że tutaj tak jest, ale piszę to jako ciekawostkę.

Posted

Dr z Lublina napisał mi, że jeśli Apsik przytył po samej karmie bez enzymów, to nie ma potrzeby ich wprowadzać. Pozytywne wyniki tarczycy potwierdzają, że Apsikowy problem to wadliwe wchłanianie z jelita cienkiego i będzie musiał być cały czas na diecie I/D.

Posted

Dobrze, że już wiemy, co dolega Apsikowi... 

Jak Ktoś się w Apsie zakocha, to i z dietą I/D go zabierze do Domu.happy.gif 

Są domy, gdzie się gotuje dla psa. Może przy tym schorzeniu jest możliwe przygotowanie odpowiednich, lekkostrawnych posiłków... Warto by się dowiedzieć na Apsikową przyszłość... Bakusiowa, pisałaś, że Twój psiak był na diecie I/D... Może wiesz coś na ten temat więcej...happy.gif