Murka Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 55 minut temu, teresaa118 napisał: Nie ma jeszcze rozliczenia na koniec stycznia Rozliczenie Apsika wypada w środku miesiąca. Jeśli nie przeszkadza, to prosiłabym aby tak zostało (rozliczanie co 30 dni), bo mam bardzo dużo psów do rozliczenia na koniec miesiąca. Apsik nabiera ciałka ewidentnie, dziś musiałam mu poluzować o jedno oczko obróżkę, bo się jakaś przyciasna zrobiła:) 1 Quote
Nesiowata Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 8 godzin temu, Murka napisał: Apsik nabiera ciałka ewidentnie, dziś musiałam mu poluzować o jedno oczko obróżkę, bo się jakaś przyciasna zrobiła:) No i o to chodziło -wraca chłopak do normalności. Quote
Elisabeta Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Bardzo cieszy poluzowana o jedno oczko obróżka Apsika. Bardzo. Murko, a z rozliczeniem to chyba zawsze było wszystko dobrze i może tak zostać. Quote
teresaa118 Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 13 godzin temu, Murka napisał: Rozliczenie Apsika wypada w środku miesiąca. Jeśli nie przeszkadza, to prosiłabym aby tak zostało (rozliczanie co 30 dni), bo mam bardzo dużo psów do rozliczenia na koniec miesiąca. Apsik nabiera ciałka ewidentnie, dziś musiałam mu poluzować o jedno oczko obróżkę, bo się jakaś przyciasna zrobiła:) Acha Quote
DORA1020 Posted February 9, 2018 Author Posted February 9, 2018 Dlaczego nikt nie dzwoni? Dlaczego:( Quote
Elisabeta Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 8 minut temu, DORA1020 napisał: Dlaczego nikt nie dzwoni? Dlaczego:( A nasz Apsik to taki fajny psiak... Quote
Elisabeta Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Nadziei na telefony o naszego Apsika nie tracimy. Może teraz, w weekend... Dobrej soboty. Quote
DORA1020 Posted February 10, 2018 Author Posted February 10, 2018 I nikt /no prawie nikt:)/ tutaj nie zagląda:( Quote
Ingrid44 Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Wyrozilam I odswiezylam ogloszenia Apsika na OLX. :) Bedzie sie pokazywal na pierwszej stronie . Moze ktos sie w nim zakocha wreszcie. Quote
Nesiowata Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 3 godziny temu, DORA1020 napisał: I nikt /no prawie nikt:)/ tutaj nie zagląda:( No, bez przesady - zawsze ktoś tam zawita. Quote
Tyśka) Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 2 godziny temu, Nesiowata napisał: No, bez przesady - zawsze ktoś tam zawita. Zgadzam się :) Ja zawsze jestem, ale nie zawsze zaznaczam swoją obecność. Quote
Murka Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Badanie krwi Apsika (profil tarczycowy) kosztowało 100 zł: https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/8820b57cbe410946 Quote
Elisabeta Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Widzisz, Dorka... Nie jest tak źle na wątku naszego Apsika. Zaglądają, zaglądają... Tylko nie każdy pisze nawet wtedy, gdy nie ma nic do napisania.Jak ja na przykład... Dobrej niedzieli dla Wszystkich. Quote
uxmal Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 21 godzin temu, DORA1020 napisał: I nikt /no prawie nikt:)/ tutaj nie zagląda:( zagląda, zagląda ale nie piszę :) 1 Quote
Ingrid44 Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Ja również zaglądam codziennie ale nie pisze :) Quote
Murka Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Trochę zimowego Apsika; musi chodzić na smyczy, bo - tak jak kiedyś pisałam - jest bardzo awanturniczy i kiedy tylko jakieś psy się bawią to od razu pędzi robić porządek. Każdego nowego psa/sukę ustawia na dzień dobry - każde zapoznanie odbywa się pod kontrolą i stopniowo. Poza tym Apsik jest okropnie wszędobylski, interesuje go każda szczelina, wszędzie musi zajrzeć, wleźć, wspiąć się. Zostawić go samego na ogrodzie to trochę ryzyko:) Ulubiona zabawa Apsika polega na tym, że przewraca psa, staje nad nim i warczy:) Nie wiem czemu, ale naszej Kirze (na fotkach) ta zabawa odpowiada. Czasem wydaje mi się, że ma dość Apsikowych "pieszczot", ale jak tylko odciągam Apsika to podbiega i sama go zaczepia. Quote
Murka Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Apsika nadal szczupły, ale chyba trochę lepiej wygląda. Tu fotka jak do nas trafił: 2 Quote
Ingrid44 Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Zdecydowanie lepiej wyglada Kto by pomyślał ze taki z niego awanturnik Quote
Elisabeta Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Murko, fajne fotki i też widzę, że Apsik lepiej wygląda. A szczupły pewnie będzie i dobrze. Może ma to po rodzicach... Tylko dlaczego taki z niego nerwusek?... Może się wyciszy z czasem... Ważne, że jest miły do ludzi i lubi ludzi nasz Aps. Quote
DORA1020 Posted February 12, 2018 Author Posted February 12, 2018 Dzieki Murko za fotki:) Faktycznie wygląda toszeczke lepiej charakterek w stosunku do innych psów niczego sobie..... też mam takiego ustawiacza,i nie jest łatwo... Szkoda,ze Apsik i Kira nie moga trafic do jednego domu,byłoby im fajnie. 1 Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Hmm... Z tego, co się orientuję, to Kira jest prywatnym psem Murków! :D 1 Quote
Elisabeta Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 4 godziny temu, DORA1020 napisał: Dzieki Murko za fotki:) Faktycznie wygląda toszeczke lepiej charakterek w stosunku do innych psów niczego sobie..... też mam takiego ustawiacza,i nie jest łatwo... Szkoda,ze Apsik i Kira nie moga trafic do jednego domu,byłoby im fajnie. 2 godziny temu, Jelena Muklanowiczówna napisał: Hmm... Z tego, co się orientuję, to Kira jest prywatnym psem Murków! :D Hmm... Murko?... Quote
Tyśka) Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Zgadza się - Kira jest Hani, więc nigdzie się nie wybiera :) Swoją drogą, Hania ma niezłego "nosa" do psów, skoro wybrała Kirę, a Kira to taka terapeutka dla psów :) A Apsik cudny, widać poprawę... że jedynak - no cóż, ważne by miał swoich ludzi do kochania. Quote
Olena84 Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Nie widzę problemu by w takim razie to Apsik został na stałe :D 1 Quote
Recommended Posts