buriash Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Witam, jestem tutaj nowy, nie mogłem znaleźć interesujących mnie informacje. Mam 1,5 rocznego pieska znajde z ulicy, pies jest z nami od ponad miesiąca i prawie w każdy dzień robi na zmianę kupę twardą i luźną. Pierwsza na danym spacerze robi normalną, kolejną na tym samym spacerze luźną, czasem na jednym spacerze twardą, na drugim luźną i tak prawie codziennie :( dostaje tę samą karmę suchą Perfect Fit i mokrą Dolinę Noteci. Próbowałem eliminować kolejno jedzenie, różne smakołyki ale to wciąż trwa, nie sądze żeby wynikało to ze stresu. Proszę o pomoc Quote
lenanowicka1258 Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Wydaje mi się że to może być między innymi reakcja na zmiany. Szczególnie że wcześniej pewnie mało jadł i to jakieś resztki a teraz nagle normalne porcje. Wszelkie rewolucje żołądkowe u mojego pieska zniknęły po mokrej i suchej karmie Petvita. Quote
Recommended Posts