Dyzia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 No no:razz: Niuni&Pupi ty to masz wiedzę :evil_lol: Co tam jeszcze u świnki ?? Quote
Niuni&Pupi Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Dyzia napisał(a):No no:razz: Niuni&Pupi ty to masz wiedzę :evil_lol: Co tam jeszcze u świnki ?? jaką wiedzę? doświadczenie :diabloti: ma się zwierzaki, to niektóre rzeczy się wie:cool3: Mam nadzieje, zę Manieczka nam dojdzie do ładu... Quote
wishina Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 U świnki chwilowo (oby jak najdłużej) poprawa. Już nie ma biegunki. Je chętniej, ale ta waga... Dorosły świniak a waży raptem ledwie ponad 300 g... Odstawiłyśmy gerberki, podajemy CC, świniak wciana ładnie. Cebion podajemy ze strzykawki, zgodnie z radami - zaktóre pięknie dziękujemy. Quote
Niuni&Pupi Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Super, ze u prosiaczki malutkiej juz lepiej :loveu: A natkę pietruszki próbowałyście jej podetkać pod pyszczek??? Quote
wishina Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Niestety Mańka od dziś za TM. Nie wiem co się stało, ale tyle zdołałam uzyskać od zrozpaczonej właścicielki: od rana Mańka miała paraliż tylnych łap, potem zaczął się katar, a godzinę poźniej Mańka już nie żyła... Przyjechałam dosłownie w ostatniej minucie. Nic nie dało się zrobić... Mańka już pochowana. Jej Pani w czarnej rozpaczy, ze mną też nie najweselej... [ ' ] Z trochę bardziej przyziemnych rzeczy - dziękuję wszystkim za pomoc, dzięki Wam była szansa, już miało być dobrze... W późniejszych postach rozliczenie. Może to teraz nie ważne, ale chcicałabym pozostawić sprawę czystą i jasną bez długów - poza długiem wdzięczności Wam wszystkim. Mimo takiego zakończenia - dziękuję, może jeszcze kiedyś się spotkamy... Quote
iwlajn Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Najważniejsze, że walczyłyście o Manię do końca:-( Quote
Niuni&Pupi Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Kochana Manieczko, bądz szczęśliwa z TM ['] :-( Quote
Recommended Posts