miki-ostrowiec Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Powiedzcie mi czy zaopatrzyć się w smycz dla CZARUSIA? Quote
miki-ostrowiec Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 SUPER ŻE CZARUŚ DAŁ SIĘ OBCIĄĆ:multi: bałam sie właśnie jak on będzie reagował na tego typu zbiegi....Muszę powiedzieć że w mam w domku suczke sarenke która ma 7 lat ale nie w głowie jej zabawy za to CZARUŚ bedzie za dwoje psiaków-fajnie;).Rozmawiałam z mężem i powiedział że na miejscu będziemy tak miedzy 6.00a7.00 rano czy to nie za wczesnie?Dla nas najlepiej będzie jak wyjedziemy w nocy bo nie będzie takich korków i nasz synek prześpi drogę,nie odczuje takiego zmęczenia.:lol: Quote
lolka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 miki-ostrowiec napisał(a):SUPER ŻE CZARUŚ DAŁ SIĘ OBCIĄĆ:multi: bałam sie właśnie jak on będzie reagował na tego typu zbiegi....Muszę powiedzieć że w mam w domku suczke sarenke która ma 7 lat ale nie w głowie jej zabawy za to CZARUŚ bedzie za dwoje psiaków-fajnie;).Rozmawiałam z mężem i powiedział że na miejscu będziemy tak miedzy 6.00a7.00 rano czy to nie za wczesnie?Dla nas najlepiej będzie jak wyjedziemy w nocy bo nie będzie takich korków i nasz synek prześpi drogę,nie odczuje takiego zmęczenia.:lol: Ciocia Beatka zakupiła w prezencie smycz dla niuńka...............ło matko 6 rano:crazyeye:, no nic jakoś damy radę:cool3::evil_lol:.......a to Wy całą rodzinka jedziecie, super:multi: Quote
Goś Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Kurcze, ale fajnie, że synek pojedzie po psiaka...oj ciekawa jestem trego pierwszego spotkania ;) Czy smycz... No i tak musicie mieć, więc chyba lepiej kupić i smycz i obrożę...ale może on już coś tam ma - szczerze nie wiem :roll: Niech wiedząca lolka ;) się wypowie Quote
miki-ostrowiec Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 To w takim razie dziękuje serdecznie CIOCI BEATCE za prezęt:lol:kurcze ja nawt nie wiedziałam że są na świecie takie ludziska jak WY to dzięki CZARUSIOWI poznałam wszystkich:razz:Fajnie.Napewno będe was tu odwiedzać.:cool3: Quote
miki-ostrowiec Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 GAPA ZE MNIE WSZYSTKIM SERDECZNIE DZIĘKUJE ZA KAŻDĄ POMOC,DOBRE SŁOWO:lol:JA ORAZ RESZTA RODZINY DZIĘKUJEMY Quote
iwop Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 przyznam szczerze, że my z Jolką jesteśmy dość surowe w ocenie domów...:oops: Cóż mamy swoje lata i niejedno widziałyśmy :shake: Jeździmy czesto na wizyty i niestety jeszcze częściej na interwencje 9szczególnie na wsie):-( Czaruś napewno znajdzie w nowym domku miłość i opiekę :p Przyszli państwo piesia to wrażliwi ludzie.Tam kocha się zwierzęta! Chociaż suczka Iwonki chciała dziabnąć ciocię Jolę w palec :evil_lol: A co obca baba będzie ją głaskać?:eviltong: Quote
miki-ostrowiec Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Przyznam się że naprawde sie bałam oceny:roll: Jesteśmy bardzo szczęśliwi że powiodło się:multi:Obiecuję że Czarusiowi nie będzie nic brakowac. Nasze plany życiowe to... mieć domek jedno rodzinny i Czarusia biegającego po podwurku:cool3:Było nam bardzo miło gościć was w naszym domku drogie panie i dziękujemy za ocenę:lol:obiecuje wysyłać śmieszne fotki i te na których lat ubywa CZARUSIOWI .BĘDZIE MIAŁ SUPER U NAS:multi:POZDRAWIAM Quote
miki-ostrowiec Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Jeśli ktoś będzie miał nowinki o CZARUSIU to dajcie znać;)Ciekawa jestem co ten figlasz porabia:lol: Quote
Asia & Ginger Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Miki-ostrowiec, aż się cieplej robi na sercu jak się czyta Twoje posty. :loveu: Quote
Izuuus Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 A włąsnie, nic nie wiadomo co tam u Cezarego słychać? Jak się miewa? ;) Quote
lolka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 dzisiaj miałam jechac do hoteliku zawieźć dziadulinka a przy okazji odwiedzić Czarusia ale niestety piesio dziadek nie dożył tej chwili, umarł i nie pojechałam.........jednak z tego co wiem była tam Beata, jutro zapytam co słychac, naprawde póxniej nie miałam juz siły dzwonic bo nasza kazda wczesniejsza rozmowa kończyła się płaczem nad losem dziadunia jutro napisze wszystko co wiem......i dosłownie z niecierpliwoscia czekam aż Cezary w końcu pojedzie do swojego domku, tak bardzo sie cieszę Quote
miki-ostrowiec Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Synek tak samo nie może sie doczekać jak rodzice:cool3:Czuję się troszke lepiej bo wiem że nie długo CZARUŚ będzie z nami:multi:Przykro mi że staruszek nie dożył:shake:Takie sutułacje tłumacze sobie że w niebie będzie miał psiak lepiej jak na ziemi i że gdzies tam.. spogląda sobie tu do nas.Boję sie że na świecie nie bedzie żadnej poprawy i psiaków będzie jeszcze więcej jak obecnie.Z mojego miasta zabierane są psy w przeokropnym stanie sa wycieczone, chudziutkie ,brudne.Może jakiś mądry poseł stworzy ustawe która pomoże psiaką.Nie kazdy ma prawo mieć psa niestety jestesmy w polsce i co tu więcej gadać...:angryy:Oj troszke sie zadumałam;) Quote
miki-ostrowiec Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Pare minut temu dzwoniła do mnie kobitka ze STARACHOWIC z pytaniem czy mogła bym zabrać sunie ?Sunia miała by jechać do nowej rodziny adopcyjnej..Rodzina ta zamieszkuje w Jaworku -przepraszam jeśli żle napisałam miejscowość.Jeśli jest to podrodze to niewidze problemu abyśmy ją wzieli .MOJE PYTANKO SKĄD TA KOBIETKA WIEDZIAŁA ŻE JEDZIEMY PO CZARUSIA I SKĄD MA NUMER DO NAS? Quote
Asia & Ginger Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 miki-ostrowiec napisał(a):Pare minut temu dzwoniła do mnie kobitka ze STARACHOWIC z pytaniem czy mogła bym zabrać sunie ?Sunia miała by jechać do nowej rodziny adopcyjnej..Rodzina ta zamieszkuje w Jaworku -przepraszam jeśli żle napisałam miejscowość.Jeśli jest to podrodze to niewidze problemu abyśmy ją wzieli .MOJE PYTANKO SKĄD TA KOBIETKA WIEDZIAŁA ŻE JEDZIEMY PO CZARUSIA I SKĄD MA NUMER DO NAS? Z tego co wiem, to znalazła informację na wątku transportowym, że poszukujemy transportu dla Czarusia, zajrzała na wątek i przeczytała, że będziesz jechała po psiaka sama. Wczoraj napisała do mnie na gg, czy wiem, kiedy jedziesz i czy mam do Ciebie kontakt. Napisałam jej kiedy i że kontakt do Ciebie może zdobyć od Goś albo od Iwop. To tyle co ja wiem. ;) Quote
miki-ostrowiec Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Kurcze nic nie wiem co z pupilkiem CZARUSIEM:cool1: Dajcie znać;) Quote
lolka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 nie martw sie proszę, u Czarusia wszystko dobrze, głupol nawet nie wie co go czeka:evil_lol: a my jak na szpilach odliczamy dni do Waszego przyjazdu Quote
miki-ostrowiec Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 :multi::multi::multi:WRESZCIE RAZEM kurcze niemoże być jutro 8 kwietnia...Ach ten CZARUŚ co on ma takiego w sobie że sie zakochałam drugi raz :lol: ten piernik nie będzie się nudził z nami:evil_lol: Quote
lolka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 miki-ostrowiec napisał(a):Widze że tylko my tu sie spotykamy lolka chciałam sie zapytać czy dzwoniła do ciebie kobitka ze STARACHOWIC w sprawie suni która ma jechac do rodziny adopcyjnej ? pytała nas czy moglibyśm tą suńke zawieść na miejsce,rodzinka adopcyjne mieszk gdzieś w Jaworku na trasie do CZARUSIA .Czy dzwoniła do ciebie ta kobitka? nie nikt do mnie nie dzwonił:shake: naprawdę nie wyobrażasz sobie jak bardzo sie ciesze że Czaruś do Was trafi, :multi::multi: Marek z hoteliku ponoć ma przesłać mi jutro fotki siersciucha to błyskawicznie je wstawię Quote
miki-ostrowiec Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Widze że tylko my tu sie spotykamy lolka chciałam sie zapytać czy dzwoniła do ciebie kobitka ze STARACHOWIC w sprawie suni która ma jechac do rodziny adopcyjnej ? pytała nas czy moglibyśm tą suńke zawieść na miejsce,rodzinka adopcyjne mieszk gdzieś w Jaworku na trasie do CZARUSIA .Czy dzwoniła do ciebie ta kobitka? Quote
miki-ostrowiec Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 ufff SUPER WTAKIM RAZIE CZEKAM NA FOTKI:loveu:Ja równierz jestem przeokropnie zadowolona--BAŁAM SIĘ ŻE OSOBY KTÓRE STARAŁY SIE O ADOPCJE CZARUSIA PRZEDEMNA ZABIORA MI MOJE SERDUSZKO :shake: HAHAHA ALE JEST TYLKO I WYŁĄCZNIE NASZ:multi::loveu::evil_lol: Quote
miki-ostrowiec Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Oglądałam filmik o strzyżeniu spanielków no ciekawa ja jestem czy mi się pozwoli CZARUS ostrzyc...:cool3::eviltong: Quote
miki-ostrowiec Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Chciałam się zapytać cię lolka czy dostałaś fotki CZARUSIA od pana MARKA?:cool3: Quote
Recommended Posts