Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj odwiedziłam glizdusia......on jest naprawdę przepiękny taki laluś, ma lśniące futerko a dodatkowow bardzo fajny charakter...........z radości to cała dooopinka mu lata, ................

dzisiaj wieczorem będę wiedziała jak przebiegło spotkanie przedadopcyjne, strasznie się boję

Posted

Wizyta jest dzisiaj między 16 a 17. Jedziemy razem z kolezanką, która jest inspektorem TOZ. Tez się boję o wynik wizyty bo to nieciekawa okolica...:oops:

Posted

Dziewczyny okolica bywa rozna a ludzie tam mieszkajacy tez. My mieszkamy w takiej dzielnicy Wroclawia, ze jak 3 lata temu kupowalismy tu mieszkanie to nasi znajomi pukali sie w glowy i mowili, ze do nas nigdy nie przyjada bo zycie straca a w najlepszym wypadku samochod. I co okazalo sie, ze dzielnica sie zmienia a nasza kamienica to ma wogole fajnych lokatorow wszyscy sa ok.
I jak narazie i znajomi sa cali i ich auta :evil_lol:

Nie ma sie co zle nastawiac :cool3: mam nadzieje i mocno trzymam kciuki, ze wizyta wypadnie swietnie i mlody bedzie mial fantastyczny dom!!!!
Czekam z niecierpliowscia na wiesci.

Posted

Łoj to ja trzymam kciuki za tę moją Iwonkę, bo mailowo i telefonicznie to naprawdę fajna babeczka się wydaje...

A ja też byłam u Czarusia i też kilka zdjątek mam:

Piękny pies:

Tylko fryzurkę bym mu nieco zmieniła, bo wygląda jak...:

Któl Lew :eviltong: Ale rzeczywiście włos piękny, więc pole do popisu ogromne.
Hihi i szybko zaczął rozpracowywać magiczną torebeczkę pełną smakołyków:

I ostatnie... to nie tylko król lew, ale i Król Śmiesznych Min:

Psiaczek BOMBA! :loveu: Aż się chce wziąć pod pachę i do domu zabrać! :evil_lol: Pierwsze kilka sekund jest niepeweny...jakby sprawdzał czy znas dobrzy czy źli ludzie, ale później CZYSTE ZŁOTO. Wulkan pozytywnej energii. NIC TYLKO KOCHAĆ! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Mam nadzieję że ta wizyta przedadopcyjna dobże wypadła,zależy mi ogromnie na CZARUSIU.Mam pytanie WROCŁAWjest daleko od Ostrowca Św.jakieś 250 kilometrów dobże by dla mnie bylo gdyby ktoś mug skrucić tą droge.Żebym nie musiała tyle kilometrów jechać z rodziną.Wtedy spotkalibyśmy sie w danym miejscu,Proszę o pomoc:lol:

Posted

[quote name='miki-ostrowiec']Mam nadzieję że ta wizyta przedadopcyjna dobże wypadła,zależy mi ogromnie na CZARUSIU.Mam pytanie WROCŁAWjest daleko od Ostrowca Św.jakieś 250 kilometrów dobże by dla mnie bylo gdyby ktoś mug skrucić tą droge.Żebym nie musiała tyle kilometrów jechać z rodziną.Wtedy spotkalibyśmy sie w danym miejscu,Proszę o pomoc:lol:
Napisałam w tej sprawie na wątku transportowym:
http://www.dogomania.pl/forum/f521/watek-transportowy-kasujcie-nieaktualnie-posty-24359/index8.html#post12054731

Posted

klamka zapadła:lol:.............Czarus jedzie do Ostrowca:lol::lol::multi::multi:

koszt transportu czyli 240 zł musimy wziąć na siebie tzn nie musimy ale w tym przypadku warto bo to naprawdę domek z wielkim sercem do psiaków, zresztą po adopcji będziemy w stałym kontakcie poprzez dogo, telefonicznie a i na miejscu jest Iwop, kochana osoba, która w razie wojny służy wsparciem

Posted

Będziemy myśleć! I napewno coś wymyślimy! ;) Bo kto, jak nie my!

Iwona, wypadłaś super - Czarek jest Twój bez 2 zdań.
A poza tym WITAM NA DOGOMANII :diabloti:

Posted

aaaa zapomniała dodać że państwo przyjadą po niunka osobiście, my jedynie pokryjemy koszt transportu
jutro mam dzwonic i ustalic jakiś wstępny termin aby wszystkim pasowało a potem juz na sztywno

Posted

Potwierdzam, że wizyta wypadła bardzo dobrze :) W domu Iwony na pewno kocha sie psy :p
Gratuluje slicznego i baardzo grzecznego synka !
Co do nieciekawych okolic to ja niestety tez mieszkam w nieciekawej :razz: Moje osiedle to coś okrrropnego:angryy:

Posted

JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!!!!PRZEOKROPNIE!!!!!Czaruś będzie miał bardzo dobry kochający dom.Super że to psiak figlarny,synek będzie miał z kim, sie wygłupiać.Obiecuje kontaktować sie i wysyłać fotki CZARKA.:lol:Acha Czarek w tym roku ma wakacje nad morzem z nami.Dziękuje serdecznie za pomoc .Fajnie że są na tym świecie ludzie pomagający psiaką.:multi:

Posted

miki ja mieszkam na Rosochach, brrr:angryy:

no to obie mieszkamy w nieciekawych miejscach (miasto tez niespecjalne) , ale obie jesteśmy ciekawe :evil_lol:

Pamietaj, ze służę dogomaniacka pomocą :p

Posted

żeby tylko takie niespodzianki czekały na człowieka jak wchodzi na dogo po kilku dniach nieobecności:loveu::loveu:
Super wieści, tzrymam kciuki za udaną podróż psiaka i nowych właścicieli