Goś Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Pani prosi o więcej zdjęć Cezara, oczywiście jeśli to możliwe :lol: Pisze, że ogląda te kilka zdjęć, które jej nadesłałam na okrągło, że zna już każdy szczegół i strasznie chciałaby jeszcze jakieś dostać, jeśli to nie będzie problem ;) Fajna babka :) Quote
lolka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 jutro Cezar prawdopodobnie będzie kastrowany.....wykorzystałam sytuację że koleżanka zabiera z hoteliku psiaka na zciągniecie szwów, więc zabierze siersciucha przy okazji ..........a i kastracjia jest za darmo.....uf uf całe szczęście bo już nam źródełko wysycha Goś ni chu chu nie mogę sie do Ciebie dodzwonić :cool3: Quote
magda z. Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 no to superowo, ze kolega za darmo ciachnięty:multi: Quote
magda z. Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Toffina napisał(a):Magda pisałam wcześniej, że gadałam z wetem i zabieg będzie za friko;) to jak jutro to nie potrzymam Cezarka za łapkę:evil_lol: bo dogo mi woooolno rano chodziło i tylko zajrzałam na ostatnie posty:oops: dzięki Toffina:multi: Quote
lolka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Toffina napisał(a):Magda pisałam wcześniej, że gadałam z wetem i zabieg będzie za friko;) to jak jutro to nie potrzymam Cezarka za łapkę:evil_lol: dzieki Toffinka za pomoc:loveu::loveu::loveu: Quote
graynew Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 No chociaz tutaj same dobre wiesci :p Bardzo sie cieszymy i tez czekamy na nowe foty jakby sie tak udalo jakies zrobic ;) Quote
Izuuus Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 O to dobrze. Czyli dziś Cezarek zostanie bez jajek :evil_lol: Quote
Goś Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 A Pani od Czarka, to już nie żadna Pani. Przeszłyśmy na Ty. Dziewczyna ma 25 lat i ochotę połazić z psiakiem na spacery ;) Jak ta adopcja juz dojdzie do skutku, to zaproszę ją do nas na dogo ;) Quote
lolka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Cezar juz po kastracji...fajnie bo ma założone samowchłaniające szwy więc nie ma potrzeby ich zciagania....teraz tylko czekam na znak od Goś czy Ci państwo chca niuńka, kiedy i jak, Quote
lolka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Goś napisał(a):Ooooj to ja kobitce zaraz piszę, że szwów nie trzeba sciągac - ale się ucieszą, bo Cezar szybciej będzie u nich... Ale co z wizytą przedadopsyjną - robimy? robimy robimy...wpisz może w tytule jak sie zmieści że potrzebujemy kogoś z tych okolic do spotkania.......a juz szukam na mapie dogo kogoś do pomocy Quote
Goś Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ooooj to ja kobitce zaraz piszę, że szwów nie trzeba sciągac - ale się ucieszą, bo Cezar szybciej będzie u nich... Ale co z wizytą przedadopsyjną - robimy? Quote
Goś Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Założyłam w końcu czarnuchowi osobny wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/potrzebny-transport-wroclaw-bogatynia-hotel-jego-jedyna-szansa-134443/#post12033264 ZAPRASZAM...tak dobrze nam razem idzie, że i w tym wypadku damy sobie radę! Quote
Asia & Ginger Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Z Ostrowca Świętokrzyskiego znalazłam tylko: iwop Poza tym ze Starachowic (ok. 20 km od Ostrowca): KamaG klusek04 Madzialajda Quote
lolka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Z Ostrowca Świętokrzyskiego znalazłam tylko: iwop Poza tym ze Starachowic (ok. 20 km od Ostrowca): KamaG klusek04 Madzialajda do iwop juz napisałam ....jak dzisiaj nie odpowie to szukam dziewczyn z dalszych okolic Quote
magda z. Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 ja w poniedziałek jadę pociagiem do w-wia, ale z b-ca, a to kawałek z bogatyni jesczze:roll: Quote
iwop Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Jak widac z podpisu na dogo nie ma mnie do odwołania... Weszłam po miesiącu nieobecności, ot tak... więc nie mogłam zobaczyc privu. wizyta przedadopcyjna to żaden problem :oops: proszę o szczegółu na maila albo telefon. -czy mam na coś zwrócić szczególna uwage? bo niestety nie znam historii Czarusia. jej... jaki ten Czrus podobny do mojej najukochańszej spanieli Soni. :placz: Odeszła już 20 lat temu.... Quote
Goś Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ta wizyta to właściwie czysta formalność (ja Iwonie wierzę, mam z nią stały i naprawdę fajny kontakt), ale jednak zawsze dobrze ją odbyć. Dane prześlę Ci na priva Quote
Goś Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Nie chcę być upierdliwa, ale Iwona dopytuje się o wizytę? Bo już chciałaby po Czarka jechać, a do wizyty to boją się czegoś ustalać.... Quote
lolka Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Goś napisał(a):Nie chcę być upierdliwa, ale Iwona dopytuje się o wizytę? Bo już chciałaby po Czarka jechać, a do wizyty to boją się czegoś ustalać.... Ciotka to daj mi na Pw namiary na tych ludzi a ja zadzwonie do Iwop i poprosze aby zrobiła nam przysługe i podjechała do nich sorki ale dwa dni wypadły mi kompletnie z zyciorysu....wczoraj cały dzien latałam za sunia z cieczką aby ja złapac a jak juz się udało to uciekła i tak w kółko a dzisiaj łapałam inną sunię ze szczeniorami po polach przepraszam bardzo bardzo Quote
fioneczka Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 cioteczki mam spaniela do sprzedania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: poznajecie przystojniaka ??? byłam dzisiaj odwiedzić pręgusy i poznałam tego malucha ... jeju jaki to słodki cukiereczek ... przez pierwsze 15 sekund nieufny a później sama słodycz a cieszy sie całym sobą z nowego życia super psiak ... nie przypomina tej bidy z pierwszego postu Quote
graynew Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Super fotki. Mysle ze kolejka chetnych sie ustawi :evil_lol: A jakie ladnie ciemne butki ma :eviltong: Quote
Recommended Posts