Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani prosi o więcej zdjęć Cezara, oczywiście jeśli to możliwe :lol: Pisze, że ogląda te kilka zdjęć, które jej nadesłałam na okrągło, że zna już każdy szczegół i strasznie chciałaby jeszcze jakieś dostać, jeśli to nie będzie problem ;)
Fajna babka :)

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jutro Cezar prawdopodobnie będzie kastrowany.....wykorzystałam sytuację że koleżanka zabiera z hoteliku psiaka na zciągniecie szwów, więc zabierze siersciucha przy okazji ..........a i kastracjia jest za darmo.....uf uf całe szczęście bo już nam źródełko wysycha

Goś ni chu chu nie mogę sie do Ciebie dodzwonić :cool3:

Posted

Toffina napisał(a):
Magda pisałam wcześniej, że gadałam z wetem i zabieg będzie za friko;) to jak jutro to nie potrzymam Cezarka za łapkę:evil_lol:

bo dogo mi woooolno rano chodziło i tylko zajrzałam na ostatnie posty:oops: dzięki Toffina:multi:

Posted

Toffina napisał(a):
Magda pisałam wcześniej, że gadałam z wetem i zabieg będzie za friko;) to jak jutro to nie potrzymam Cezarka za łapkę:evil_lol:

dzieki Toffinka za pomoc:loveu::loveu::loveu:

Posted

A Pani od Czarka, to już nie żadna Pani. Przeszłyśmy na Ty. Dziewczyna ma 25 lat i ochotę połazić z psiakiem na spacery ;) Jak ta adopcja juz dojdzie do skutku, to zaproszę ją do nas na dogo ;)

Posted

Cezar juz po kastracji...fajnie bo ma założone samowchłaniające szwy więc nie ma potrzeby ich zciagania....teraz tylko czekam na znak od Goś czy Ci państwo chca niuńka, kiedy i jak,

Posted

Goś napisał(a):
Ooooj to ja kobitce zaraz piszę, że szwów nie trzeba sciągac - ale się ucieszą, bo Cezar szybciej będzie u nich... Ale co z wizytą przedadopsyjną - robimy?

robimy robimy...wpisz może w tytule jak sie zmieści że potrzebujemy kogoś z tych okolic do spotkania.......a juz szukam na mapie dogo kogoś do pomocy

Posted

Ooooj to ja kobitce zaraz piszę, że szwów nie trzeba sciągac - ale się ucieszą, bo Cezar szybciej będzie u nich... Ale co z wizytą przedadopsyjną - robimy?

Posted

Jak widac z podpisu na dogo nie ma mnie do odwołania... Weszłam po miesiącu nieobecności, ot tak... więc nie mogłam zobaczyc privu.

wizyta przedadopcyjna to żaden problem :oops: proszę o szczegółu na maila albo telefon.
-czy mam na coś zwrócić szczególna uwage? bo niestety nie znam historii Czarusia.

jej... jaki ten Czrus podobny do mojej najukochańszej spanieli Soni. :placz: Odeszła już 20 lat temu....

Posted

Ta wizyta to właściwie czysta formalność (ja Iwonie wierzę, mam z nią stały i naprawdę fajny kontakt), ale jednak zawsze dobrze ją odbyć. Dane prześlę Ci na priva

Posted

Nie chcę być upierdliwa, ale Iwona dopytuje się o wizytę? Bo już chciałaby po Czarka jechać, a do wizyty to boją się czegoś ustalać....

Posted

Goś napisał(a):
Nie chcę być upierdliwa, ale Iwona dopytuje się o wizytę? Bo już chciałaby po Czarka jechać, a do wizyty to boją się czegoś ustalać....

Ciotka to daj mi na Pw namiary na tych ludzi a ja zadzwonie do Iwop i poprosze aby zrobiła nam przysługe i podjechała do nich

sorki ale dwa dni wypadły mi kompletnie z zyciorysu....wczoraj cały dzien latałam za sunia z cieczką aby ja złapac a jak juz się udało to uciekła i tak w kółko
a dzisiaj łapałam inną sunię ze szczeniorami po polach
przepraszam bardzo bardzo

Posted

cioteczki mam spaniela do sprzedania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

poznajecie przystojniaka ???

byłam dzisiaj odwiedzić pręgusy i poznałam tego malucha ... jeju jaki to słodki cukiereczek ... przez pierwsze 15 sekund nieufny a później sama słodycz
a cieszy sie całym sobą z nowego życia
super psiak ... nie przypomina tej bidy z pierwszego postu