Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super, że sie tak z niunkiem układa, jednak wyciągnięcie psa do hotelu czy do dt nawet na kilka dni pozwala o wiele więcej o nim powiedzieć i go "zdiagnozować", a przez to można uniknąć pomyłek adopcyjnych. Trzymam kciuki za Cezarego

Posted

jesooo ile maili w sprawie Cezarego dostaję, bezustannie z całej polski......chyba mu osobna skrzynkę założę:evil_lol:
wiele osób chciałoby się nim zaopiekować na zasadzie DT, ........wszystkich proszę o chwilowe wstrzymanie aby przez kolejny tydzień/dwa była szansa dokładnej obserwacji w hoteliku ......... u pana Marka Cezar jest zupełnie innym psem, i teraz nie wiem czy to aby nie chwilowe?? ..........
nie jest agresywny, chętnie współpracuje.........w najbliższym czasie będzie sprawdzane jego zachowanie pod kątem innych psów i ludzi .......
ja się tak zastanawiam czy nie będzie podobnej sytuacji jak w przypadku Saby, która nie lubi kobiet i jej właścicielem mógł zostać tylko mężczyzna.........no już sama nie wiem

Posted

trzeba by chłopaka przetestować;) w hotelu większa możliwość, ja myśle że też trzeba napisać w allegro, że zostanie wydany wykastrowany, wtedy odpadną potencjalni rozmnażacze:mad:

Posted

Allegro poprawione ;) :multi:

Teraz, kiedy już jest hotelik, to go wykorzystajmy :eviltong: Sprawdźmy Czarka na każdą okoliczność, żeby uniknąć (ftu ftu) pomyłek. Niech ten nowy domek będzie najlepszy na świecie...i już dożywotni :loveu:

Posted

Ja też wierzę, że Czaruś się nie obrazi...
Dziewczyny pomocy!!!!
http://www.dogomania.pl/forum/f28/onkowata-mloda-pogodna-sunia-133642/#post11986017
Wszystkie znane mi wrocławskie DT zapchane...Obecne kończy się po weekendzie i zdecydowe "ani jednego dnia dłużej". Chwyciła mnie ta sucz za serce. No nie pozwolę jej wylądować w schronie - ona tam zmarnieje :placz::placz::placz: Potrzebna pomoc w ogłaszaniu pięknej panii, w szukaniu i DS i DT.... Pomożecie??