lolka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Toffina napisał(a):Melduje się:p.. z tego co wyczytałam to domyślam się że to jednak hotel w Opolnie, czyli bardzo blisko mnie;) nie znam wogóle tych okolic ale to chyba ten hotelik....tu ponoć innego niet....odemnie to ponoc ze 30 km blisko Ciebie powiadasz?:cool3: czyli zostaniesz mianowana strażniczką Cezarego:evil_lol: Quote
lolka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Goś napisał(a):No ja mam nadzieję, że ktoś będzie tam Cezara dowiedzał...i trzymał rękę na pulsie... Zrobiłam mu to ogłoszenie do porozwieszania w lecznicach czy sklepach zoologicznych....Tylko nie mam pojęcia jak i gdzie go wstawić tak, zebyście mogły sobie posciagać :oops: Czy ktoś mnie doistruuje?? ;) no to trafiłaś:evil_lol: ja to internetowy matoł jestem Quote
lolka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 właściwie to wszystko juz załatwione.....oprócz najważniejszej sprawy....kierownik jeszcze nic nie wie:roll:, cały dzień nie mogłam się do niego dodzwonić, jesli jutro nadal mi sie nie uda to nie wiem czy pozwole sobie na taka samowolkę:roll:...............może mnie udusic albo sie obrazic i dopiero bedzie kłopot,.................. bo z pewnoscia nie bedzie miał nic przeciwko ale tak nieładnie bez jego wiedzy:roll: Quote
Goś Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ech, próbowałam wstawić ten cholerny plik, ale nie działa... :/ Quote
akira Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Goś napisał(a):No ja mam nadzieję, że ktoś będzie tam Cezara dowiedzał...i trzymał rękę na pulsie... Zrobiłam mu to ogłoszenie do porozwieszania w lecznicach czy sklepach zoologicznych....Tylko nie mam pojęcia jak i gdzie go wstawić tak, zebyście mogły sobie posciagać :oops: Czy ktoś mnie doistruuje?? ;) Ja też nie wiem. Jak chcesz Goś to wyślij mi na emaila to zdrukuje troche tego z tym, że moja drukarka drukuje tylko na czarno biało :angryy: bo ojciec jakaś taka kupil :angryy::angryy::angryy: A co do tych książek to Ci podrzuce jak zdrowa będe. Może jeszcze coś bym fajnego znalazła :diabloti: Quote
Goś Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 No tak chyba na razie trzeba będzie zrobić - podawajcie mi na priva swoje maile, to powysyłam te ogłoszenia Quote
Goś Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Jest! Udało mi się umieścić ogłoszenie Cezara w necie ;P Wejdźcie na chomikuj.pl i tam na samej górze jest okienko "znajdź chomika" i w nim należy wpisać manczkin I tam w dokumentach będzie ogłoszenie Cezara Częstujcie się proszę! I rozwieszajcie! :) Quote
lolka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Czaruś już w hoteliku..........dobrze że pojechał, bo dziś w schroo był w jakimś dziwnym letargu...........leżał na budzie skulony, deszcz na niego padał a on cały mokry i nic, zero reakcji....tak, że pracownicy po prostu podeszli do niego z klatką i takiego skulonego kłębuszka wsadzili w hoteliku dostał swój osobny pokój na piętrze, ja poszłam podpisac umowe a został z nim syn Pana Marka ........jak zajrzałam do niego to byłam w szoku , Cezar jadł mu smakołyki z reki:crazyeye: no miejmy nadzieje że odzyska chęci do zycia i uda sie wyprostowac jego zwichrowaną psychike ma zapewnione dwa spacery dziennie, zabawy i szkolenie każdego dnia Quote
Goś Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Łiiiii super wieści!!! :multi: Ale mi się humor poprawił! :) Przemy do przodu :evil_lol: Quote
Izuuus Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Rewelacja :multi: Teraz tylko mieć nadzieje żeby mały doszedł do siebie i zaczął ufać człowiekowi ;) Quote
Goś Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Do góry Czaruś! Miłego dnia w hotelowym pokoiku życzę! Quote
lolka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 dostałam maila od pana Marka........Cezary upodobał sobie jego syna i jest w niego wpatrzony jak w obrazek.......dziś był pierwszy wspólny spacerek jakoś nie możemy się dziś złapać telefonicznie, ale jak tylko się uda to zdam relacje z pierwszego dnia niuńka w hoteliku Quote
magda z. Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Spanielek mi wybaczy Mam prośbę od ZuziaM, potzrebny pilnie tymczas dla tego psiaka YouTube - Jaszko - Adopcje Fundacja Mrunio jutro będzie miał operację we W-wiu, odebrany właścicielom, w schornie wet zalecił spacery, zeby się rozruszał, a dzisiaj wyszło złamanie miednicy w 3 miejscach, jest pod opiekę Fundcji Mrunio, może ona częściowo zapłacić, da na karmę i leki tel do Zuziam 695 555 221 Quote
magda z. Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Goś']Nie no... Ja się do tego nie nadaję!! :placz::placz::placz: To mi się zwyczajnie nie chce w głowie pomieścić... Uuuu kurde, ileż można moczyć komputer... Taki kochany pychol!! :placz::placz::placz: I co ja mogę zrobić...Pewnie, że chcę pomóc, ale jak?? Mogę wystawić allegro (tylko potrzebuję zdjęcia i trochę konkretnych informacji). Mogę też powywieszać ogłoszenie. Finansowo jestem bliska bankructwa... Co jeszcze mogę zrobić? lolka jak super, że masz takie rewelacyjne wieści!!! :D Uuuuffffff tak się bałam, że piesek jest pozamykany na cztery spusty,a tu chłopakowi z miejsca udaje się do niego dotrzeć :loveu::loveu: No bomba. Teraz to już musi być powoli coraz lepiej... Coś mi mówi, że wcześniej czy później,ale załatwimy Czarusiowi happy and. Nie ma innej opcji dziewczęta ;) ZuziaM ma plan posłac psiaka jak najszybciej do Niemców, tam adopcja moze się udac szybciej, lolka stara się załatwic mu pobyt w tym hotelu co nasz spanielek, jak się uda to we w-wiu będzie potrzebował 2-3 dni, aby go przewieźć. Jutro Gosia będzie rano to o nim więcej napisze, podobno bardzo kochany, co zresztą na filmie widać:-(na razie nie ma nawet wątku, troche o nim więcej na topiku psiaków z kamieńca Quote
Goś Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Nie no... Ja się do tego nie nadaję!! :placz::placz::placz: To mi się zwyczajnie nie chce w głowie pomieścić... Uuuu kurde, ileż można moczyć komputer... Taki kochany pychol!! :placz::placz::placz: I co ja mogę zrobić...Pewnie, że chcę pomóc, ale jak?? Mogę wystawić allegro (tylko potrzebuję zdjęcia i trochę konkretnych informacji). Mogę też powywieszać ogłoszenie. Finansowo jestem bliska bankructwa... Co jeszcze mogę zrobić? lolka jak super, że masz takie rewelacyjne wieści!!! :D Uuuuffffff tak się bałam, że piesek jest pozamykany na cztery spusty,a tu chłopakowi z miejsca udaje się do niego dotrzeć :loveu::loveu: No bomba. Teraz to już musi być powoli coraz lepiej... Coś mi mówi, że wcześniej czy później,ale załatwimy Czarusiowi happy and. Nie ma innej opcji dziewczęta ;) Quote
andzia69 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 super, ze psiak bezpieczny u p. Marka;) mam nadzieję, ze nie pokaże rogów... i jest kolejna spanielka - zaglądajcie tam: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sliczna-spanielka-4-l-z-warszawy-szuka-domu-133656/ Quote
lolka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 ja nie wiem jak to możliwe ale po jednym dniu pies który w schroo był kompletnie wyalienowany, uciekał od człowieka w najdalsze kąty, przy każdej próbie dotyku gryzł i warczał .....w hoteliku zachowuje sie wzorowo, daje sobie załozyc smyczke, chodzi grzecznie na spacerki i nawet puszczony luzem wraca na zawołanie ...........a do tego tak polubił syna pana Marka, że zamkniety w pokoju płacze za nim...........to jacyś cudotwórcy czy co??:crazyeye: ale to nie pierwszy przypadek, Beata zawiozła tam psa z padaczką który był strasznie agresywny do innych psiaków........... a tam biega i wogóle nie zaczepia innych no cóz tzeba chyba wykupic stały abonament na ten hotelik i trzymac swoje miejsce bo niedługo to tam chyba drzwiami i oknami beda wszelkie trudne przypadki zciągane:evil_lol: Quote
Recommended Posts