Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

iwop napisał(a):
ja się cos tam dołożę do transportu:oops:

Iwop błagam , przecież już za weta zapłaciłaś a i jedzonko dla niego nie spada z nieba.........tak bardzo nam pomogłaś w biedzie, nie chcę abyś ponosiła kolejne koszty .........jakoś damy radę;)

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Damy damy :)
Mnie sie tez wydaje ze dokladanie sie przez iwop to juz byloby przegiecie, ale nie chcialam sie wychylac :roll:
Na spokojnie trzeba dzialac zeby bylo dobrze dograne i rozsadne psu juz stresow wystarczy. Nam zreszta tez. Najwazniejsze zeby na glodzie dojechal w niedziele do Tarnowa :evil_lol:
Czy komus udalo sie odnalezc watek transportowy?????

Posted

[quote name='graynew']Damy damy :)
Mnie sie tez wydaje ze dokladanie sie przez iwop to juz byloby przegiecie, ale nie chcialam sie wychylac :roll:
Na spokojnie trzeba dzialac zeby bylo dobrze dograne i rozsadne psu juz stresow wystarczy. Nam zreszta tez. Najwazniejsze zeby na glodzie dojechal w niedziele do Tarnowa :evil_lol:
Czy komus udalo sie odnalezc watek transportowy?????

watek transportowy już założony:cool3:
http://www.dogomania.pl/forum/f521/ostrowiec-swietokrzyski-tarnow-niedziela-19-04-zwrot-kosztow-135687/

Posted

iwop - czy Czarek ma jakąś książeczkę zdrowia? Chciałabym być w pełni przygotowana na przyjazd Czarka do mnie do domku.
Jest mi głupio dziewczyny, że narażam was na dodatkowe koszta w związku z jedzeniem dla Czarka u mnie..:oops: Bardzo chciałabym, żeby znalazł mi się nowy współlokator i wszystko się ułożyło, jestem tym bardzo zmęczona. Ze swojej strony obiecuję, że nasze rude maleństwo będzie miało zapewnioną jak najlepszą opiekę. Karma już zamówiona, powinna przyjechać jutro.

Posted

NaamahsChild napisał(a):
iwop - czy Czarek ma jakąś książeczkę zdrowia? Chciałabym być w pełni przygotowana na przyjazd Czarka do mnie do domku.
Jest mi głupio dziewczyny, że narażam was na dodatkowe koszta w związku z jedzeniem dla Czarka u mnie..:oops: Bardzo chciałabym, żeby znalazł mi się nowy współlokator i wszystko się ułożyło, jestem tym bardzo zmęczona. Ze swojej strony obiecuję, że nasze rude maleństwo będzie miało zapewnioną jak najlepszą opiekę. Karma już zamówiona, powinna przyjechać jutro.

Czaruś nie miał przynajmniej jak jechał do ostrowca książeczki, jedynie kartę schroniskową z wklejonymi dwoma szczepieniami i naklejkami chipowymi
NaamahsChild:loveu:, to że przyjmujesz rudasa pod swój dach to naprawdę wielka rzecz i jesteśmy CI za to dozgonnie wdzięczne......nie możemy jeszcze Cię przy tym obarczać dodatkowymi kosztami, naszym obowiazkiem jest zapłacenie za to jedzonko i jak trzeba będzie to wszelkie inne opłaty..........podaj mi prosze nr konta to przeslę pieniązki, potwierdz tylko kwotę abym nie zrobiła babola

Posted

Zaraz ślę priv.
Z mojej strony już mówię: Czaruś będzie miał założoną książeczkę zdrowia, odrobaczę go na wstępie i odpchlę, także facet będzie miał aktualne wszystko w komplecie. Co do leczenia - to z racji moich studiów i powoli nawiązywanych znajomości - mam nadzieję, że nie będą one zaskakująco duże (nic nie przebije Lolity.. już za TM:-() i sobie z nimi poradzę.

Czaruś na uczelni, hihi, już widzę jak dajemy czadu:razz:

Posted

Jezeli chodzi o uszy to antybiotyk (krople) i płyn do czyszczenia już ma...
Jutro idziemy znów czyścić. Dzisiaj i jutro gratis, bo ja u wetki sporo kasy zostawiam na różne bestie, więc musi mi jakieś ulgi robić:cool3:

Nawiasem mówiąc to nie mogę się teraz ruszyć z miejsca bo Czaruś śpi trzymając głowę na mojej stopie :p Kto wie może chce mi ją odgryźć?;)

Aha, jutro ma być odrobaczony, podobnie jak reszta mojego towarzystwa :roll:

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Zaraz ślę priv.
Z mojej strony już mówię: Czaruś będzie miał założoną książeczkę zdrowia, odrobaczę go na wstępie i odpchlę, także facet będzie miał aktualne wszystko w komplecie. Co do leczenia - to z racji moich studiów i powoli nawiązywanych znajomości - mam nadzieję, że nie będą one zaskakująco duże (nic nie przebije Lolity.. już za TM:-() i sobie z nimi poradzę.

Czaruś na uczelni, hihi, już widzę jak dajemy czadu:razz:

czaruś był już w hoteliku o ile pamiętam odrobaczany , jutro to sprawdzę bo głowy nie dam:roll:

Posted

graynew napisał(a):
No dobra. Ja tu na uszach stanelam i moi znajomi beda w ten weekend w Tarnowie. I jesli da sie psa dowiezc na niedziele do Tarnowo to oni go zabiora do Wrocka ze tak powiem za dziekuje ode mnie.
Co wy na to dziewczyny?????

proszę podaj mi swój telefon bo mam ten pierwszy odcinek trasy złapany ........

Posted

już odepchana ta nieszczęsna skrzynka:lol:

mamy połapany transport:roll:
w niedzielę rano Spinca jedzie z warszawy do krakowa , przejedzie przez ostrowiec odbierze Czarka i zawiezie go do tarnowa a tam odbiorą go znajomi Graynew i zawiozą do wrocławia...........wszyscy juz wstepnie powiadomieni jedynie do Goś nie moge się dodzwonic.........
wieczorem wszystko umówimy już 100procentowo
NaamahsChild kochana nie moge sie teraz urwać z robo aby puscic przelew, postaram się po 17 przez punkt wpłat........oni nie puszczają przelewów w ten sam dzien ale na jutro powinny dojść

Posted

Ciotki, dzwońcie w razie czego 0-607515837 :)

Mam prośbę.... skontaktujcie się z "właścicielką", niech nie karmi Czarka od soboty po południu. Byłoby szczytem marzeń gdyby Ona komuś na maila wysłała zrzeczenie się praw..... byłam już na drugim końcu Polski i wróciłam na pusto, bo pani się chwilowo rozmyśliła :angryy:

Może coś by mi podpisała na miejscu? Bo rozumiem, ze podpisywała umowę adopcyjną?

Posted

Nie rozumiem??? Czego mam się zrzec? Opieki, pomocy Czarkowi? Dzisiaj mam ponowną wizytę u weta , mam prawo iść z nim, czy też nie? Jakie jeszcze są TWOJE szczyty marzeń?:angryy:

Tym razem ONA uważa , że to naprawdę przegięcie. :shake:

Posted

To ja nie rozumiem, gdzieś wyczytałam, ze kto inny Czarka miał u siebie..... a on jest u Ciebie na tymczasie teraz? nie denerwować się tylko mi wyjaśnić ;)

Posted

Spinca napisał(a):
Ciotki, dzwońcie w razie czego 0-607515837 :)

Mam prośbę.... skontaktujcie się z "właścicielką", niech nie karmi Czarka od soboty po południu. Byłoby szczytem marzeń gdyby Ona komuś na maila wysłała zrzeczenie się praw..... byłam już na drugim końcu Polski i wróciłam na pusto, bo pani się chwilowo rozmyśliła :angryy:

Może coś by mi podpisała na miejscu? Bo rozumiem, ze podpisywała umowę adopcyjną?

kochana Czaruś już odebrany od tej osoby niby właścicielki, teraz jest u cioci Iwonki :evil_lol:

Posted

iwop napisał(a):
Nie rozumiem??? Czego mam się zrzec? Opieki, pomocy Czarkowi? Dzisiaj mam ponowną wizytę u weta , mam prawo iść z nim, czy też nie? Jakie jeszcze są TWOJE szczyty marzeń?:angryy:

Tym razem ONA uważa , że to naprawdę przegięcie. :shake:

Iwonka nie denerwuj mi sie tu:evil_lol:, pewnie w amoku nieczytelnie wytłumaczyłam sytuację Czarusia, zbyt chaotyczna ostatnio jestem, przepraszam za wszelkie nieporozumienia

Posted

Dobrze, ze nie dodałam co myślę o tej"właścicielce" bo by Iwonka wzięła to do siebie i byłaby zadyma na dogo ;)
Oj Ciotko, rozumiem, ze jesteś wściekła na cały świat w związku z Czarkiem, przepraszam jeszcze raz :)

Posted

Daleko mi do gniewania. Jestem ogólnie dzisiaj w..wiona:angryy: ale nie ma to zwiazku z Czarusiem. Może dlatego, że nie moge dojśc do ładu z tłumaczeniem książki, fragment o ptaku , który nazywa się sic! BATALION BOJOWNIK :evil_lol:

Posted

Spinka moj numer podany jest na poprzedniej stronie. Dzis wieczorem wysle Ci numer do Ludikow ktorzy beda psa wiezli z tarnowa do Wrocka i ewentualnie do kogos jeszcze jesli bedzie taka potrzeba. Bo oni chciali czarka dopiero popoludniem a z tego co wiem Ty bedziesz kolo 12 albo wczesniej w Tarnowie. To im troche utrudni zycie i nie wiem czy sie podejma pilnowania go czy bede musiala mu poszukac petiterki innej na te pare godzin. Tak czy inaczej to moj problem i sama to zalatwie a ty dostaniesz juz gotowy numer i adres albo miejsce spotkania zebys sie nie zgubila :D
Tak czy inaczej zawsze mozna zadzwonic do mnie i ja cos pozalatwiam w razie jakiejkolwiek zmiany czy problemu z dodzwonieniem sie do kogos.

Posted

Wstrzymaj się Kochana z szukaniem czegokolwiek do jutra, bo ja chyba w końcu jadę tylko dla Was. Mój Kraków chyba nie wypali, bo sunia znajdzie DS na miejscu. Oczywiście Wam pomogę, tak jak się zadeklarowałam. Jestem tylko odrobinę luźniejsza czasowo. Będę wiedziała najdalej jutro rano czy muszę jechać bladym świtem czy mogę być trochę później.

A z innej beczki, może ktoś pomoże....
http://www.dogomania.pl/forum/f521/czestochowa-katowice-135769/#post12142622