Guest monia3a Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Może trzeba mu zrobiś więcej ogłoszeń, może Lotos ona ma sprawną ręke do ogłoszonek :) Telefon jak narazie milczy :shake: Quote
Lotos Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 monia3a napisał(a):Może trzeba mu zrobiś więcej ogłoszeń, może Lotos ona ma sprawną ręke do ogłoszonek :) Telefon jak narazie milczy :shake: Rękę może i ma, ale pechową, bo z tych moich ogłoszeń to ciiisza. Ale jakby mi ktoś podesłał zdjęcia i gotowy tekst to mogę porobić jak znajdę trochę czasu. Quote
plinka Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 A ten tekst i zdjęcia z pierwszego postu nie mogą być? Czy chcesz fotki w pełnym rozmiarze? Quote
agaciaaa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 SET - du�y, starszy przytulasek szuka kochaj�cego domu. Stąd można wziąć tekst, ja go tak ogłaszałam ;) To jest tekst z pierwszego posta z dodanymi informacjami o chorych nerkach itp. - to co pisała Iwona&Wiki. Quote
Guest monia3a Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Wiadomo :) Ma się całkiem dobrze, przechodzi na inną dietę taką troszke tańszą bo jak narazie to właśnie kasa odstrasza potencjalnych chętnych :p koszt leków wspomagających nerki to około 60 zł miesięcznie. A domku jak nie było tak nie ma :shake: Quote
Weri7 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 hooooop do góry:loveu: . Może ktoś się Setem w końcu zainteresuje . :loveu:;) Quote
ketunia Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Czy Set znalazł domek? Gdzie aktualnie przebywa? Quote
Guest monia3a Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Set przebywa nadal w DT i prawdopodobnie tam już zostanie, czekam tylko na potwierdzenie. Quote
asika5 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 monia3a napisał(a):Set przebywa nadal w DT i prawdopodobnie tam już zostanie, czekam tylko na potwierdzenie. Z tego co pamiętam to SET jest już dość długo w swoim domku tymczasowym więc pewnie będzie tak jak z Bursztynkiem;) Quote
Recommended Posts