jeronimo1 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Witam wszystkich w galerii moich Yoreczków. Pierwszy był Amor.Kupiony w wieku 2 lat,piesek po przejściach :angryy:.Jestem jego 4 właścicielką .Już od roku jest z nami i tak już zostanie ! Quote
jeronimo1 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Niedawno powiększyliśmy psią rodzinę i w naszym domu pojawiła się Lusia. Quote
roxi-malina Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Witam w nowej galeri :bye: Śliczne yoreczki:loveu::loveu::loveu: i jaki biedny Amorek dobrze że wkońcu trafił na kochającą go rodzinke:-( Quote
dysia-u Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 :multi: witamy w rodzinie yorkomaniaków :multi: opowiedz nam coś więcej o Amorku , bo tak trudno uwierzyć że taka słodycz może zmieniać tylu właścicieli :shake: teraz ma ciebie a z tego co czytam to i koleżanke. Lusia jest urocza :loveu: Zapraszamy do nas Quote
ewa2909 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Przyszliśmy się przywitac z nowymi dogomaniakami:loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Witamy:bye: Śliczne yoreczki:loveu::loveu::loveu: W jakim wieku jest Lusia??? Quote
jeronimo1 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Amorek został kupiony przez pewnego Pana . Pan miał Amorka prawie rok i oddał go innemu Panu w rozliczeniu za pracę.Oficjalna wersja jest taka,że Amorek robił si i kooo na łóżko,w buty Pani itp. i był złośliwy :shake:. Moja wersja jest taka,że Amorek z rodowodem ma klapłe ucho,ogon zakręcony jak prosiaczek,waży 5 kg,jest troche za długi.Nie nadawał sie do wystaw... Drugi Pan miał żonę z alergią więc oddali Amorka dalej w rodzinie. I my kupiliśmy Go od tej rodziny,bo Ona wcale nie marzyła o Yorku i był kłopotem dla Nich. Teraz ma nas i już tak zostanie !:loveu: Quote
roxi-malina Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 jeronimo1 napisał(a):Amorek został kupiony przez pewnego Pana . Pan miał Amorka prawie rok i oddał go innemu Panu w rozliczeniu za pracę.Oficjalna wersja jest taka,że Amorek robił si i kooo na łóżko,w buty Pani itp. i był złośliwy :shake:. Moja wersja jest taka,że Amorek z rodowodem ma klapłe ucho,ogon zakręcony jak prosiaczek,waży 5 kg,jest troche za długi.Nie nadawał sie do wystaw... Drugi Pan miał żonę z alergią więc oddali Amorka dalej w rodzinie. I my kupiliśmy Go od tej rodziny,bo Ona wcale nie marzyła o Yorku i był kłopotem dla Nich. Teraz ma nas i już tak zostanie !:loveu: Ojejciu ale smutna historia:-( biedny Amorek:placz: ale bardzo dobrze że wkońcu znalazł kochających go właścicieli:loveu: Quote
Karolina. Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Witamy :multi: Dobrze że Amorek znalazł dom i kochających go ludzi :loveu: Widzę że ma śliczną towarzyszkę do zabaw :loveu: Czekamy na więcej zdjęć :cool3: Quote
slawi Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 My też serdecznie witamy Amorka:loveu: i Lusię :loveu:. Quote
jeronimo1 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 taaaaaaaaki jestem uśmiechnięty :evil_lol: Quote
dysia-u Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 http://images49.fotosik.pl/82/cf0ece2db4405382.jpg pozycja prawie wystawowa :loveu: Quote
roxi-malina Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Śliczniutkie yoreczki:loveu::loveu::loveu: Quote
jeronimo1 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 dysia-u : pozycja prawie wystawowa :loveu: To pozycja : Poprosze o smakołyk przecież tak ładnie stoje na tym stole !!! Teraz zdjęcia z uczenie postawy : koślawo nam to idzie :oops: pręży sie tylko po nagródki Quote
jeronimo1 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Witam was wszystkich na raz !!!:multi: bo ja nie umiem się jeszcze tu odnalezć. Nie umiem cytować postów , awatar mi sie nie pokazuje , musicie mi wybaczyć , do tej pory raczej tylko czytałam Quote
Gosia2406 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 jeronimo1 napisał(a):Witam was wszystkich na raz !!!:multi: bo ja nie umiem się jeszcze tu odnalezć. Nie umiem cytować postów , awatar mi sie nie pokazuje , musicie mi wybaczyć , do tej pory raczej tylko czytałam No to witamy w klubie tych co jeszcze dużo nie umieją.Jeszcze sie nauczymy,nie martw sie:evil_lol:(ja sie ucze metoda prób i błedów-polecam) Quote
Gosia2406 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Twoje siulki super stoją na stole,bo moja Neli za nic nie chce stac na stole.Jak ją tam próbuje postawić to odrazu się kładzie i za nic w świecie nie chce sie podniesć. Quote
jeronimo1 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Wiem coś o kładzeniu ...:razz: Wstaje jak widzi jogurtowe cukierki ;) Quote
jeronimo1 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Poranna zabawa ciapem ... Schowałem się za komputerem ale mnie znalazła schowam się w innym miejscu ... I tu mnie znalazła Ta niedobra , mała dziewczynka zabrała ciapa dwa psy w jednym :razz: Quote
roxi-malina Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Hej :bye: Ależ oni sa słodziutcy:loveu::loveu::loveu: Quote
jeronimo1 Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Powiedzcie mi cze wymiary 30 cm X 30 cm to za dużo na Yorka? Quote
Recommended Posts