Karka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 No to gratulacje :P bardzo proszę tradycyjnie o lwie pieski -Lowchen :wink: Quote
carotina Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Asiaczek napisał(a):carotina napisał(a):a ja poprosze o info., czy były jakieś shih-tzu z Polski? Wystawców z PL nie było, ale był jeden piesek z polskiej hodowli: ACRO-BOY SOLRARIS AVIS - PKR IX 43024, UR. 22.22003 R., Hod. B. Lenart Wł. Milena Hocevar Pzdr. dzięki :D Quote
flashka-g Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 ja takze prosze slicznie o stakwe grzywaczy..niech wiem co straciłam :cry: :( :-? :( :-? :( Quote
Martyna Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Asiaczek - gratulacje :-)))) niezle poszalalas :-) a moze byly jakies flaciki (jak bedziesz miala chwilke:-) ??? Quote
Asiaczek Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Karka napisał(a):No to gratulacje :P bardzo proszę tradycyjnie o lwie pieski -Lowchen :wink: Petit Chien Lion s. Zeljko GAJIC PSY kl. mł BALDUIN V.D.ALTLICHTENWARTHER LOWEN kl. p ANGEL-ALEXANDRO V.D.BUNGERNER HEIDE SUKI kl. sz DIOR VON DEN ALTLICHTENWARTHER LOWEN KL. MŁ. CHANTAL VON DEN ALTLICHTENWARTHER LOWEN kl. p DISNEYLAND'S TREMESHOW WINNER LADY QUENIFAR VOM BURGWALD Wszystkie zgłoszone, oprócz suczki Disneyland's..., są zarejestrowane w Austrii. Disneyland's - Francja. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 maga18 napisał(a):a ja pieknie prosze om stawke grzywaczy... :lol: DZIEKI!!! + dla Flashki-q: NAGIE CHIŃSKIE GRZYWACZE S. Zeljko GAJIC PSY kl. mł ARISTO FAN AUT CHEYENNE CHILLI SAN-DECHAN ELEGANT NATAN POAROTT kl. p CORTI CERTOVA STENA MAGIC CARPET'S DIAMOND kl. o EL NERO DE GABRITHO ZHOLESK TRUFFALDINO kl. ch BONIFACIO AVOKADUH kl. w JOKIMA JEAN LOUIS OF CROFTDANE SUKI kl. mł DAREIA SHIRE PAZZDA kl.p D'CZARNUSZKA POAROTT DJAZAIRA AVOKADUH kl. o BOHEMIAN SUPREME DE GABRITHO CYGNE HOT CHOCOLATE NEWBOURNE CRYSTALEYE kl. ch ORCHIDEY ORCA OD CHLPIKU SASQUEHANNA SABDA - abs. (Flash-ka q: ładnie to tak oddawać pole walkowerem?) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 [quote name='Martyna']Asiaczek - gratulacje :-)))) niezle poszalalas :-) a moze byly jakies flaciki (jak bedziesz miala chwilke:-) ??? FLAT-COATD RETRIVER s. Stefan SINKO PSY kl. sz AKIM VOM RETRIEVERZWINGER SPRINGWATER ARROW NANOOK kl. mł. TWILIGHT STAR'S JUST DO IT kl. p BENNO VOM STIFT WILHERING ELLIOT VON DER PLATTENHOHE kl. o AIKO-BOY VON HELPING HOUNDS ALMANZA RED HOT CHILIPEPPER GERONIMO OF FRIDOLIN'S FLAT NEALA'S VISCOUNT SPENCER VOM RETRIVERZWINGER SUKI kl. sz AYLA VOM RETRIEVERZWINGER - w.o. SPRINGWATER AUREEN JOYCE - o ZUKIE VOM RETRIEVERZWINGER - dosk. kl. mł BEL-BERNADELA BLUES - d JILI PASSION OF FRIDOLIN'S FLAT - bdb1 kl. p ICE OD FRIDOLIN'S FLAT - bdb kl. o ASTA JESSY VON HELPING HOUNDS - dosk.4 ATAIGA OF FRIDOLIN'S FLAT - dosk.3 EBBA B LACK WIND OF VARAZDIN - dosk.2 GOVAN DENISE - BOB kl. u ROMY BLACK WIND OF VARAZDIN - dosk.1 kl. w KARAH VOM RETRIEVERZWINGER - dosk.1 Niestety, tylko tyle wyników udało mi się złapać. Ale przynajmniej wiesz, kto zdobył BOB-a. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Dla Kadziumi + innych właścicieli samoyedów: SAMOYEDE s. Peter Harsanyi pPSY kl. mł. CHINOOK FROM THE HOEFERRANGE - bdb kl.p APOLON - dosk.1, cac,r.cacib kl. o CABAKA'S APOLLO SNOWSTORM - abs kl. ch WHITE HISTORY DEL BAFFIN - dosk.1, cac,cacib, BOB kl.w IKILIIKKUJAN MYSTIQUE MAGIC - abs SUKI kl. mł. ELFI SENATRA - bdb kl. o FIRST LADY DEL BAFFIN - dosk1., cac, cacib kl.ch AURORA BOREALIS OF SEVERNAYA - ? Pzdr. Quote
Martyna Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Asiaczek DZIEKI :-))))) jestes wspaniala, jak Ty to robisz? wystawiasz i jeszcze ograrniasz co sie dzieje na innych ringach <wow> Quote
Asiaczek Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Martyna napisał(a):Asiaczek DZIEKI :-))))) jestes wspaniala, jak Ty to robisz? wystawiasz i jeszcze ograrniasz co sie dzieje na innych ringach <wow> Dzięki za miłe słowa. A udało mi się troche "ogarnąć" wyników, bo organizatorzy poszli mi na rękę :D i zrobili tablice z wynikami. Ale nie zawsze zdążałam, aby spisać, dlatego starałam się łapać choćby te najważniejsze wyniki, tzn.cacib i BOB. A reszta - to po prostu szczęście i dobra organizacja Austriaków. W Grazu miałam na to trochę czasu, bo baski szły jako pierwsze, potem krótki odpoczynek, wzięcie tabletek, wysikanie i nakarmienie psiaków i mogłam trochę pospisywać. Starałam się spisywać przede wszystkim wyniki tych ras, które "pojawiają się" na DGM. To wszystko. Zawsze do usług. Pzdr. Quote
Matagi Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Asiaczek!!! :P :P :P Poproszę bardzo o akity,może ktoś z Polski był..... :P Quote
Asiaczek Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 [quote name='Matagi']Asiaczek!!! :P :P :P Poproszę bardzo o akity,może ktoś z Polski był..... :P AKITA s. Peter Harsanyi PSY kl.mł AKIMO-GO YASASHII KEN - dosk.1, Najlepszy Junior kl. p AKEBONO GO NO MURI NO MISCHISOW - bdb kl. o AKASIRO MATAGI 255 AKANE - cacib, TAKA GO OF KAMINO KEN - abs kl. ch C'ZAKURO AKAMI ASAHI INU - bdb SUKI kl. p KAJITSU NOHAIKEN GO - r.cacib kl. o SAPHIRA VOM URTEILSKREUZ - bdb SIRI VOM URTEILSKREUZ - bdb1 kl. ch D'MA'JO ASAHI INU - dosk R'REIJIN NIJI NO KANATA - cacib, BOB Wyniki troche niepełne, ale asystenci na wystawionych tablicach nie zawsze terminowo wpisywali wyniki. Stąd trochę luk, ale BOB-a i CACIB-y masz. Wszystkie akity rejestrowane w innych krajach, niż PL. Pzdr. Quote
Santy Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 A ja bym chciała bardzo,bardzo mocno poprosić :modla: o stawkę pudli miniaturowych białych,czarnych i brązowych.Myślę były pojedyncze egzemplarze w poszczególnych klasach. :wink: Quote
Matagi Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Dziękuję Asiaczkubardzo!!! :P :P :P Polskie akity pojechały widać do Wilna :wink: Quote
góral Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 A bardzo prosze o pudle duże i miniatury srebne, ich było chyba jeszcze mniej :modla: Quote
Yoshko Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 A ja ppproszą o jamniczki krótkowłose standard i kto sędziował Quote
Karka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Asiaczek wielkie :buzi: austriackie znam :P tej niemieckiej suczki we francuskich rękach niestety nie :roll: Jeszcze raz dzięki :) Quote
Asiaczek Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 [quote name='Santy']A ja bym chciała bardzo,bardzo mocno poprosić :modla: o stawkę pudli miniaturowych białych,czarnych i brązowych.Myślę były pojedyncze egzemplarze w poszczególnych klasach. :wink: Pudel mały brązowy s. Silvia Radnetter PSY kl. o INAPAT'S FLAMENCO SUKI kl. mł. VELVET ARTEMON ALLURE kl. p VELVET ARTEMON AMAZED BY ZANDALEE Pudel mały czarny s. Silvia Radnetter PSY kl. mł. ZARAMANI LE APILLON kl. p JUSTYN JOCKER BRAUNKONIGIN kl. o CANMOY'S SCANDALIZER SANSIRAY LILIAN'S DREAME kl. ch COMMANDER BLACK Z ALTHEYROSEI DA VINCI Z ALTHEYROSEI SUKI kl. mł GLAMOUR CLAUDIA LADY PESSET kl. p ANGEL'S KISS TOP COACH kl. ch ATTILA-LAKI BLACK BHAVANA Pudel mały biały s. Silvia Radnetter PSY kl. p SULTANE WHITE INTERMEZZO SUKI kl. p JULISCHKA ARCANUS ILIRIA Pzdr. Quote
kingula Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Asiaczku w wolniejszej chwili chcialabym Cie poprosic o stawke samoyedkow :wink: Z gory dziekuje i pozdrawiam Kama Quote
Asiaczek Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 [quote name='góral']A bardzo prosze o pudle duże i miniatury srebne, ich było chyba jeszcze mniej :modla: Pudle duże czarne s. Silvia Radnetter PSY kl. mł. DA VINCI VOM STETTNER SCHONKREUZ kl. p WIROTHI S PUSCH N SHOW kl. o FIRST IMPRESSION BOYD kl. ch SAMARCANDA TOROLOCO SUKI kl. sz FIRST IMPRESSION DARAYAVAHU kl. p PRINCE OF BLACK MISTRAL ROCHELLE kl.o SAMARCANDA DANCE WITH A STRANGER Pudel duży biały s. Silvia Radnetter PSY kl. o CANMOY'S WHITE PASHA SERGIO VOM GOLDENEN STEINCHEN Pudel duży apricot s. Silvia Radnetter SUKI kl. p ELANYA AUS DEM HAUSE GRYFFINDOR Pudel duży silber s. Silvia Radnetter SUKI kl. mł NIGHTINGALE KYRA V.STRAHLENDEN STERNCHEN kl. o BIJOUTERIE SILVER WILIA Pudel miniatura srebrny s. Silvia Radnetter SUKI kl.o VAYA CON DIOS V.HAPPY PARADISE Pzdr. Quote
Matagi Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 kingula napisał(a):Asiaczku w wolniejszej chwili chcialabym Cie poprosic o stawke samoyedkow :wink: Z gory dziekuje i pozdrawiam Kama Przecież masz podane na poprzedniej stronie.... :wink: :wink: :wink: :o :o :o Quote
Asiaczek Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 [quote name='Yoshko']A ja ppproszą o jamniczki krótkowłose standard i kto sędziował Jamnik długowłosy standard s. Hans PISCHEL PSY kl. p MAXI ZUR ADLERKLAUE kl. o ANDRASHI LUXOR ZUR ADLERKLAUE SUKI kl. mł WANJA VON DER WEIDEWIESE kl.p ANINKA VOM SCHACHENWALD kl.o ANGLE VOM DOBROWAWALD ANKA VOM SCHACHENWALD kl.u TONJA VON DER WEIDEWIESE Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 kingula napisał(a):Asiaczku w wolniejszej chwili chcialabym Cie poprosic o stawke samoyedkow :wink: Z gory dziekuje i pozdrawiam Kama Weidziałam, że na pewno będą zainteresowani stawką samoyedów, i dlatego podałam ja wcześniej (miałam trochę wolnego czasu i sił). Zajrzyj kilka postów wcześniej. Pzdr. Quote
Yoshko Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Asiaczek, dzieki , ale prosiłam o krótkowłose standardy nie długowłose :wink: Quote
Recommended Posts