Asiaczek Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Yoshko napisał(a):Asiaczek, dzieki , ale prosiłam o krótkowłose standardy nie długowłose :wink: SORKI duże. Już się poprawiam. Jamnik krótkowłosy standard s. Hans PISCHEL PSY kl. mł SIR VOM REHFING kl.p ZOBEL VON EDLEM GEMUT kl. u CHARMEAUR VOM GOLF kl.ch AMEDEO DEI REALI DI SPAGNA SUKI kl. p BORKA GRAND AMITY ENGELS NIKOLA UNITA'S MISS MOCCA kl.u FRUSKA VOM GOLF KATYNKA Z HORY LEJSKOVA kl.w GAMINA V.D.KARLSBURG Teraz OK? Pzdr. Quote
Santy Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Asiaczku, bardzo dziękuję,ale napisałaś stawkę pudli średnich,a mi bardzo zależy na miniaturowych białych,brązowych i czarnych. :cry: Po "ichniemu"pudel miniat.to zwergpudel. Quote
Asiaczek Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 [quote name='Santy']Asiaczku, bardzo dziękuję,ale napisałaś stawkę pudli średnich,a mi bardzo zależy na miniaturowych białych,brązowych i czarnych. :cry: Po "ichniemu"pudel miniat.to zwergpudel. Cholercia, myślałam, że "klein" to mały. Tak to jest, jak się nie zna języka "naszych wrogów":)) Juz sie poprawiam. Zwergpudel Schwarz s. Silvia Radnetter PSY kl.p CHEEKY BOHEMIA TIMOTHY VERALYN'S QUANTO-WUANTO kl. w NICO VON CASA-CARINZIA SUKI kl. sz CORINA CORINA VOM POMMANECK kl.o LITTLE KISSING-WOLF AYESHA-LENYA LITTLE KISSING-WOLF BEVERLY-LOVE Zwergpudel Braun s. jak wyżej PSY kl. w TOLELEDANCE VOM ZIETHNERECK SUKI kl.p OF LOVELEY CHILDREN TAKE IT AGAIN Białego "zwerga" nie było; były jeszcze Apricot i Silber. Jeszcze raz SORKI. Pzdr. Quote
kingula Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Ojej, przepraszam, nie wiedzialam ze Kadziumia mie wyprzedzila :oops: Mam dzis ciezki dzien :( Dzieki Asiaczku za stawke i wyniki. Quote
Asiaczek Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 [quote name='góral']A bardzo prosze o pudle duże i miniatury srebne, ich było chyba jeszcze mniej :modla: Przepraszam, pomyliłam "zwerg" z "klein". Ale juz się poprawiam: Zwergpudel Silber s. Silvia Radnetter PSY kl.o FRODO VOM ORECHERS HOF kl.ch FEKETE KARACSONYI SILVER GARY SUKI kl. mł BORISSIA ARGENT Z NOVEHO KRALOVSTVI Sorki za zamieszanie. Pzdr. Quote
flashka-g Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 ojj Asiaczek nie oddałam tak po prostu..ale o tym ze nie jade dowiedzialam sie chyba w czwartek..transport nie był zalezny odemnie wiec troche sie załamałam:( Quote
Asiaczek Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Atik napisał(a):Asiaczek mogę prosić o stawkę bokserów ?? Oczywiście. Ale jaki kolor? Zgłoszone były "gelb" i "gestromt". Te ostatnie to pręgowane, a "gelb" to nie wiem. Czekam na decyzję. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 flashka-g napisał(a):ojj Asiaczek nie oddałam tak po prostu..ale o tym ze nie jade dowiedzialam sie chyba w czwartek..transport nie był zalezny odemnie wiec troche sie załamałam:( No tak. Na pewne rzeczy nie ma sie wpływu. I to jest najgorsze. Ale trudno. Przed Tobą jest jeszcze wiele wystaw i szybko zapomnisz o Grazu. Skup sie na następnych wystawach. Oby "odbyły się" z Twoją obecnością. Pozdrawiam ciepło. Quote
flashka-g Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 no na pewno...ale zapewne Intera wczesnie nie skoncze..jak opech to pech...teraz szukam transportu do Sizlvasvarad..moze cos wykombinuje Quote
jostra Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Jakby można było prosić zwergschnauzer weiss i zwergschnauzer schwarz Będę dźwięczna :P Quote
Asiaczek Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 [quote name='jostra']Jakby można było prosić zwergschnauzer weiss i zwergschnauzer schwarz Będę dźwięczna :P Zwergschnauzer schwarz s. Margit Brenner SUKI kl. p PRISCILLA BLACK BELIS kl.o DARINA VON EDLEM GEMUT PAMELA BLACK BELIS PEPPERMINT DE ILLYRIA Zwergschnauzer weiss s. Margit Brenner PSY kl. p MR.KING'S ANGELO BIANCO Pzdr. Quote
flashka-g Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 Asiaczek napisz mi jakie Polskie Owczarki Nizinne były jeszcze..czy tylko moja 3;] Quote
Asiaczek Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Nitencja napisał(a):A kto moze mi podac stawke welshy :) ?? Welsh Terrier s. Bojan MATAKOVIC PSY kl.p BERO VOM KONIFERENHAIN kl.o LORD V.EYLER BERG SUKI kl.mł. RANJA VOM EYLER BERG kl.p BORA VOM KONIFERENHAIN kl.o LADY VOM EYLER BERG Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 flashka-g napisał(a):Asiaczek napisz mi jakie Polskie Owczarki Nizinne były jeszcze..czy tylko moja 3;] Nie myśl sobie. Konkurencja nie śpi. PON s. Milivoje UROSEVIC PSY kl.p BIRKUT z Gangu Długich kl.o CROSSMOUNT WITAM JULIUS JESTEM FERVIDUS KEN-POL kl.ch TALAR z Gangu Długich SUKI kl.o OLGA-PON OF IRISH HOME Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Jak przyjechałam do domu i trochę ochłonęłam po przeżyciach wystawowych, policzyłam austriackie CACe, zdobyte przez moją Felkę. I okazało sie, że ona ma już 4 cace z tego kraju! A więc szybciutko skrobnęłam do nich maila z prośbą o wystawienie austriackiego Championatu dla mojej dzielnej suni. A więc do już opisanych sukcesów, dorzucam jeszcze jeden - ZAKOŃCZONY CHAMPIONAT AUSTRII!!! Wcześniejszy post też już zmieniłam. Pzdr. Quote
Nitencja Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Asiaczek gratuluje uzyskania championatu :) Wielkie podziekowania za stawke welshy :). Austria bardzo zasypana ?? Quote
Recommended Posts