Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ANANA wystawa nie jest ogniem i nie potrzeba straży pożarnej ,nie jest ważne czy wygrasz coś czy przegrasz,najwarzniejsze jest to żebyś Ty i Twoje psy dobrze się bawili,to ma być zabawa,a nie wojna ;)

Posted

Hihi :P Nawet mi na myśl nie przyszło, że mogłabym wygrać na pierwszej wystawie. Stwierdzenie "na pierwszy ogień" to metafora :P Nie ma nic wspólnego z wojną, tylko z pierwszym razem ;) Co do zabawy to właśnie o to mi chodzi ;) pozdrawiam

Posted

ORFEUSZ napisał(a):
Kto się jeszcze wybiera,bo coś tak cichutko?:crazyeye:

hmm...A Ty się wybierasz ze swoimi?jakie masz psy ?
(napisz cos o sobie...bo mam wrażenie ze znasz wielu z nas a ja np.Cię nie kojarze...);)

Posted

Witam Cię Florka,niestety na wystawy na razie się nie wybieram,wole poczytać o Waszych Sukcesach ,Macie za piękne psiaki,żeby z nimi konkurować,a wogóle to żeby pokazać psa,trzeba się wiele nauczyć,więc długa droga przedemną,na razie pociesze się oglądaniem z boku :oops:

• 3 weeks later...
Posted

Siberian Husky

PSY
Klasa szczeniąt - 2
Radomska Teresa 933
Miśkowiec Danuta 934

Klasa młodzieży - 1
Kobos Katarzyna 935

Klasa pośrednia - 3
Ziaja-Kardyka Jolanta 936
Bergmann Agnieszka 937
Radomski Daniel 938

Klasa otwarta - 4
Chamczyk Anna 939
Ziółkowski Łukasz 940
Kobos Katarzyna 941
Radomska Teresa 942

Klasa championów - 1
Dominiak Marek 943

Klasa weteranów - 2
Kobos Katarzyna 944
Radomska Teresa 945

SUKI
Klasa szczeniąt - 1
Kobos Katarzyna 946

Klasa młodzieży - 4
Radomska Teresa 947
Wojciechowski Paweł 948
Dominiak Marek 949
Harężlak Adelajda 950

Klasa pośrednia - 6
Dominiak Marek 951
Ziaja-Kardyka Jolanta 952
Maciejewska Małgorzata 953
Radomska Teresa 954
Młodnicki Konrad 955
Kleszcz Rafał 956

Klasa otwarta - 5
Kobos Katarzyna 957
Kobos Katarzyna 958
Kowalik Klaudia 959
Gołda Marcin 960
Radomska Teresa 961

Kto się zidentyfikuje, bo ja mam problem :diabloti:

Posted

Cyraneczko i ja mam problem ale wiem tyle,że po zmianie Sędziny będzie się du..żo ciekawego działo,ciekawe ile razy będą się wystawcy miejscami zamieniali :evil_lol:

Posted

ANANA AMAROK napisał(a):
950 to my :p Znaczy ja i moja Arya
SHAGGY Wierzchowickie Wzgórze (DEXTER z Dębickiej Kępy x AKSA-ARNIA Savea-Uśmiech Klaudii) pozdrawiam ;)

W jakiej hodowli jest ta sunia AKSA-ARNIA Savea-Uśmiech Klaudii
jeśli można wiedzieć :)
Będę wdzięczna za info.

Posted

To właściwie nie hodowla. Aksa jest suką dogoterapeutką u Pani Anny Baczmańskiej z Wierzchowić (okolice Legnicy), stąd przydomek mojej młodej "Wierzchowickie Wzgórze";). Szczeniory mieli pierwsze, zostawili sobie brata mojej młodej również jako psiego terapeutę :p

Posted

KIDA z tego co mi się o ucho obiło to Eskimoski Domek wszystko ugrał dlatego też wielkie gratulacje :laola:.Ta wystawa była ich,ale sędzina też..............................:angryy:

Posted

Prawie wszystkie psiaki były doskonałe :razz:
BOB wziął Strong Man ED
Wyniki notowałam w katalogu Ravk'a, więc ewentualnie jego pogońcie :p

Posted

S H masz racje PRAWIE ,a jak notowałaś to morze byś wpisała,bo niestety mnie tam nie było a też jestem ciekaw tego co piszesz,a tak a propo to pogonić morzesz psa sąsiada jak cię gryzie :p

Posted

Wydaje mi się ORFEUSZU,że z tymi gratulacjami to troche przesadziłeś.Co do wygranej to masz naprawde dobre uszy i słyszysz to co chcesz usłyszeć.Co do sędziny to rzeczywiście "była nasza" jak większość sędziów (nie tylko z Polski) u których psy moje i z mojej hodowli wygrywają.Dlatego na tej wystawie ( nie z tego tytułu,że były dobrze przygotowane i ładnie zaprezentowane oraz doskonałe exterierowo ) też wygrały :cool3::shake:

Posted

ORFEUSZ napisał(a):
Bez urazy, to zależy,ale jak na razie,moje pomyłki to kropla w morzu ;)

A co planujesz większe?Wydaje mi sie ze jak masz pisac na forum takie nie miłe rzeczy nie przedstawiajac sie to lepiej nie pisz :shake: