Kejciu Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 W dniu wczorajszym odebraliśmy wyniki histpat - niestety okazało się że wycięty ponad kg guz 3 tyg temu to naczyniakomięsak. Rokowania słabe - czy ktoś z Was przeżywał taką sytuację ?na razie obserwujemy. W miejscu wycięcia guza zbiera się krew - raz była ściągana po wyjęciu drenów - mamy pokazać się ponownie w czwartek. Guz umiejscowiony był po prawej stronie kawałek w stronę doogonową od pachy. jestem zrozpaczona Quote
bou Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 Przykro mi,Kejciu...Naczyniakomięsaki są rózne (krwionośne,limatyczne etc) I od tego w dużej mierze zależy okres przezycia.Rokowania są,niestety niekorzystne...Trzymajcie się,M. Quote
Zagrodowy pies polski Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Kiejciu, bardzo Ci współczuję. Trzymaj się i daj znać co powiedział wet. Quote
Kejciu Posted June 1, 2017 Author Posted June 1, 2017 Przy optymistycznej wersji mamy kilka miesięcy - przy tej gorszej około 3. Dzisiaj idziemy na USG aby sprawdzić czy na śledzionie nie ma już przerzutów. Wczoraj na prostej drodze się potknął i okulał....więc też dzisiaj musimy to sprawdzić :( Quote
Kejciu Posted October 23, 2017 Author Posted October 23, 2017 Po długiej walce Cygan wczoraj przekroczył Tęczowy Most :'( Quote
anica Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 Cyganku[*] biegaj szczęśliwy za TM... Kasiu, przytulam... Quote
bou Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Przykro mi...bardzo mi przykro...wspolczuję Ci z calego serca. :( Quote
Recommended Posts