Erazm Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Średniej wielkości, grzeczna, łagodna sunia szuka domu, nawet tymczasowego. Sunia ta przybłąkała się pod sklepem, było to dwa dni temu sama wskoczyła nam do samochodu. Jest bardzo ufna, szukająca kontaktu z człowiekiem, ZACHOWUJE CZYSTOŚĆ chętnie wychodzi na spacery, umie chodzić na smyczy. Została wykąpana, odrobaczona i odpchlona, lekarz weterynarii orzekł, że jest zdrowa choć wychudzona, niedawno straciła szczeniaki, których los jest nieznany. Nie mogę jej zatrzymać, ponieważ wcześniej przygarnęłam większą chorą sunię. Sunia, której szukam domu jest młoda, ok 1-2 lata, z wyglądu przypomina małego amstafa. Sunia trafiła na dt do Siemionki. Nigra jest wspanialym psem. Nie wykazuje agresji, szuka kontaktu i lgnie do ludzi, jest bardzo grzeczna, nie sprawia zadnych klopotow! Wszystkie moje obserwacje zawarlam w jej allegro. Zajrzyj koniecznie! NIGRA- WYRZUCONA Z SAMOCHODU SZUKA DOMU, WARSZAWA (581858977) - Aukcje internetowe Allegro Na drugiej stronie super fotki malej Quote
siemionka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Jeszcze dzis mala trafi do mnie na tymczas. Nie ma imienia, jakies propozycje? Quote
Erazm Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Podniose małą, moze ciotki astkowe ją zauważą. Siemionka wstawi jeszcze jej fotki. Za kilka dni zrobi się jej szczepienia. Potem sterylka i szukanie domu. Quote
andzia69 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 fajna mała:loveu: dobrze, ze ma tymczas....bo o to najciężej:-( Quote
Erazm Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Siemionka ma dobra reke do psow, teraz czekam na relacje, bo to najwazniejsze. Quote
Ada-jeje Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Piszecie dziewczyny ze sunia jeat lagodna nie sprawia problemow, umie chodzic na smyczy, wedlug mnie mozna juz ja oglaszac. Beda dzwonic nawiedzeni. Nie podtrzymujcie tematu. Ja ostatnio znalazlam sposob na szuaknie dobrego domu dla psow. Podobnie rzecz ma sie w waszym wypadku. Oglaszacie ja juz, a chetnemu mowicie ze sunia bedzie do wydania np. najwczesniej za miesiac bo musi byc poddana sterylce. Jezeli komus na niej zalezy nie w celach rozrodczych lub do walk bedzie dzwonic, nikczemnik juz nie zadzwoni.:shake: Nie zapisujcie tego numeru telefonu, to nie ma sensu komukolwiek sie narzucac, nie odpowiadajcie na smsy. Ostatnio bez wizyty przedadopcyjnej wydalysmy 5 psow i kazdy z nich ma super domek, jestesmy z tymi osobami w kontakcie otrzymujemy meile fotki a niektore z nich zalogowaly sie na forum. Na wizyte poadopcyjna jestesmy zapraszani, wrecz domagaja sie, obecni wlasciciele psow. :multi: Quote
Erazm Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Mala rzeczywiscie na dzien dzisiejszy nie wykazuje agresji, reaguje pozytywnie na psy- zacheca je do zabawy. allegro ruszy, napewno skorzystamy z kazdej porady. Quote
siemionka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Nigra jest wspanialym psem. Nie wykazuje agresji, szuka kontaktu i lgnie do ludzi, jest bardzo grzeczna, nie sprawia zadnych klopotow! Wszystkie moje obserwacje zawarlam w jej allegro. Zajrzyj koniecznie! NIGRA- WYRZUCONA Z SAMOCHODU SZUKA DOMU, WARSZAWA (581858977) - Aukcje internetowe Allegro Quote
siemionka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Niestety narazi zainteresowanie jest bardzo slabe! Caly czas szukamy!!!! Quote
Ada-jeje Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Nie ma sie co zalamywac :shake: odpowiedzialnych osob dla astow szuka sie nieraz kilka miesiecy. Quote
Erazm Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Siemionka , oprocz allgdzie mala ma ogloszenia? Quote
siemionka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Dokladnie nie wiem, na pewno na gumtree ale wszyscy wiemy jak tam ogloszenia spadaja szybko, ja zajelam sie tylko allegro, wiem ze Ola dala duzo ogloszen, duzo ludzi wchodzi na moj profil na NK. Jest jeden sensowny chlopak z Gizycka, mozliwe ze mala pojedzie tam juz w sobote. Ja ze swojej strony zrobilam juz prawie wszystko... ocenilam psa, do jakiego domku sie nadaje do jakiego nie itp, podstawy wychowania, siadanie, lezenie, powrot na zawolanie, moim zdaniem bedzie akurat gotowa do adopcji w weekend, poza tym juz i tak sie przyzwyczaila a nie chce zeby bardzo tesknila. A i zapraszam do odwiedzenia mojego profilu petsitterowego na NK : Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
Isadora7 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Oj uryzłabym taką łapencję: http://images46.fotosik.pl/83/7e05dfbf1602191a.jpg Quote
Erazm Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Mala pojechala do domu, Ola, ktora ja znalazla zawiozla ja do nowego opiekuna. Nigra jest jedynym zwierzakiem wiec ma opiekuna do swojej dyspozycji;) Quote
Ada-jeje Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Gratuluje, udalo sie i to nawet szybciutko :multi::multi::multi: a czy sunka jest wysterelizowana :crazyeye: Quote
andzia69 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 bardzo się cieszę = mam nadzieję, ze to ostatnie miejsce małej:p Quote
Erazm Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Niestety z tego co wiem nie, ma byc wysterylizowana tam na miejscu, podobno byla wizyta u weta i wstepnie umowili sie na sterylke. Dziewczyny sciagnely umowe z dogo. Quote
Ada-jeje Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Dopilnujcie kochane sterylki zebyscie za chwile z tej jednej suni nie musialy szukac DS dla kilku szczeniat :shake: Quote
Erazm Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Mam nadzieje, ze dziewczyny dopilnuja, tym bardziej, ze mala teraz ma najlepszy okres na streylke Quote
Recommended Posts