Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Średniej wielkości, grzeczna, łagodna sunia szuka domu, nawet
tymczasowego.

Sunia ta przybłąkała się pod sklepem, było to dwa dni temu sama wskoczyła nam do samochodu.

Jest bardzo ufna, szukająca kontaktu z człowiekiem, ZACHOWUJE CZYSTOŚĆ

chętnie wychodzi na spacery, umie chodzić na smyczy.

Została wykąpana, odrobaczona i odpchlona, lekarz weterynarii orzekł,
że
jest zdrowa choć wychudzona, niedawno straciła szczeniaki, których los
jest nieznany. Nie mogę jej zatrzymać, ponieważ wcześniej
przygarnęłam
większą chorą sunię.

Sunia, której szukam domu jest młoda, ok 1-2 lata, z wyglądu przypomina
małego amstafa.

Sunia trafiła na dt do Siemionki.
Nigra jest wspanialym psem. Nie wykazuje agresji, szuka kontaktu i lgnie do ludzi, jest bardzo grzeczna, nie sprawia zadnych klopotow! Wszystkie moje obserwacje zawarlam w jej allegro. Zajrzyj koniecznie!

NIGRA- WYRZUCONA Z SAMOCHODU SZUKA DOMU, WARSZAWA (581858977) - Aukcje internetowe Allegro
Na drugiej stronie super fotki malej

Posted

Podniose małą, moze ciotki astkowe ją zauważą. Siemionka wstawi jeszcze jej fotki. Za kilka dni zrobi się jej szczepienia. Potem sterylka i szukanie domu.

Posted

Piszecie dziewczyny ze sunia jeat lagodna nie sprawia problemow, umie chodzic na smyczy, wedlug mnie mozna juz ja oglaszac. Beda dzwonic nawiedzeni. Nie podtrzymujcie tematu. Ja ostatnio znalazlam sposob na szuaknie dobrego domu dla psow. Podobnie rzecz ma sie w waszym wypadku.
Oglaszacie ja juz, a chetnemu mowicie ze sunia bedzie do wydania np. najwczesniej za miesiac bo musi byc poddana sterylce. Jezeli komus na niej zalezy nie w celach rozrodczych lub do walk bedzie dzwonic, nikczemnik juz nie zadzwoni.:shake: Nie zapisujcie tego numeru telefonu, to nie ma sensu komukolwiek sie narzucac, nie odpowiadajcie na smsy. Ostatnio bez wizyty przedadopcyjnej wydalysmy 5 psow i kazdy z nich ma super domek, jestesmy z tymi osobami w kontakcie otrzymujemy meile fotki a niektore z nich zalogowaly sie na forum. Na wizyte poadopcyjna jestesmy zapraszani, wrecz domagaja sie, obecni wlasciciele psow. :multi:

Posted

Mala rzeczywiscie na dzien dzisiejszy nie wykazuje agresji, reaguje pozytywnie na psy- zacheca je do zabawy. allegro ruszy, napewno skorzystamy z kazdej porady.

Posted

Dokladnie nie wiem, na pewno na gumtree ale wszyscy wiemy jak tam ogloszenia spadaja szybko, ja zajelam sie tylko allegro, wiem ze Ola dala duzo ogloszen, duzo ludzi wchodzi na moj profil na NK. Jest jeden sensowny chlopak z Gizycka, mozliwe ze mala pojedzie tam juz w sobote. Ja ze swojej strony zrobilam juz prawie wszystko... ocenilam psa, do jakiego domku sie nadaje do jakiego nie itp, podstawy wychowania, siadanie, lezenie, powrot na zawolanie, moim zdaniem bedzie akurat gotowa do adopcji w weekend, poza tym juz i tak sie przyzwyczaila a nie chce zeby bardzo tesknila.
A i zapraszam do odwiedzenia mojego profilu petsitterowego na NK :
Logowanie do nasza-klasa.pl

Posted

Mala pojechala do domu, Ola, ktora ja znalazla zawiozla ja do nowego opiekuna. Nigra jest jedynym zwierzakiem wiec ma opiekuna do swojej dyspozycji;)

Posted

Niestety z tego co wiem nie, ma byc wysterylizowana tam na miejscu, podobno byla wizyta u weta i wstepnie umowili sie na sterylke. Dziewczyny sciagnely umowe z dogo.