majka1 Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Nooo jak staffiki są grzeczne to ja jestem święty turecki :evilbat: :lol: Gratulacje i życze duuuużo cierpliwości :drinking: Quote
Matisse Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 AMFI, pewnie to czysty przypadek, ale ten ze zdjęcia to na spokojnego nie wygląda :lol: Quote
Leon.T Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Mój tak samo wygląda, też lubi sobie ziewnąć! Quote
AMFI Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 AMFI, pewnie to czysty przypadek, ale ten ze zdjęcia to na spokojnego nie wygląda :lol: Pewnie, że przypadek - to po prostu nowy przybytek hodowlany cioci Staffki....wg mnie on tylko pokornie pokazuje, że ma jasne podniebienie - wiadomo :wink: , będę niezwykle łagodny i grzeczny... :evil_lol: Quote
Matisse Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 AMFI, pewnie to czysty przypadek, ale ten ze zdjęcia to na spokojnego nie wygląda :lol: Pewnie, że przypadek - to po prostu nowy przybytek hodowlany cioci Staffki....wg mnie on tylko pokornie pokazuje, że ma jasne podniebienie - wiadomo :wink: , będę niezwykle łagodny i grzeczny... :evil_lol: A tam jasne, czarne plamki ma, a ze jeszcze mlody to sie wybarwi. Myslalam, ze po prostu ziewa 8) Quote
_dingo_ Posted March 11, 2005 Author Posted March 11, 2005 Feliks sobie rósł, rósł... i trochę urósł ... 8) 6 marca właśnie skończył 8 miesięcy :D A to najświeższe fotasy z okazji tego "jubileuszu"... :wink: Quote
AMFI Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Cudko chłopak. Widzę, że wszystkie fafiory mają te spojrzenie z "tęsknota za rozumem". :lol: :wink: Moja Buńka robiła identyczne miny do zdjęć :lol: Quote
_dingo_ Posted March 11, 2005 Author Posted March 11, 2005 [quote name='AMFI']Widzę, że wszystkie fafiory mają te spojrzenie z "tęsknota za rozumem". :lol: :wink W przypadku Feliksa to jest "... ciekawe czy to co ten duży trzyma w rękach nadaje się do zjedzenia..."... :lol: Quote
AMFI Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Dobra, dobra, tęsknota w każdym razie :lol: A co ten duży trzyma w ręku????? :o :wink: :lol: Quote
_dingo_ Posted March 11, 2005 Author Posted March 11, 2005 [quote name='AMFI']Dobra, dobra, tęsknota w każdym razie :lol: Ale ja nie mówię, że nie tęsknota ! Feliks jest przecież tylko małym misiem o bardzo małym rozumku... :wink: A co ten duży trzyma w ręku????? :o :wink: :lol: Hmm... Aparat Fotograficzny ? :wink: Quote
porterin Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Mnie się te zdjęcia skojarzyly tylko i wylącznie z "Dziiiiiiwnnnnyyyyy jest ten świat......." Quote
Marta Chmielewska Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Nie wiem o czy mówicie, może mały rozumek dotyczy generalnie samców, bo moja pisunia jest zadziwiająco inteligentna i nie ja jedna mogę to potwierdzić... :evilbat: Quote
AMFI Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 _dingo_ napisał(a): Hmm... Aparat Fotograficzny ? :wink: Taaa? A jakoś nie wyglada, żeby patrzył w obiektyw... :wink: :roll: Quote
Złośnica Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 pora już odpowiednia więc mogę napisać co mi przyszło do głowy :lol: może jakiś penis i jajka były w zasięgu wzroku :cunao: a nie tam jakis aprat fotograficzny !! ...niestety jestem samotną kobietą i tylko jedno mi w głowie 8) Quote
AMFI Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Jaka tam samotną ? złośniczko - przecież masz lukierka-cukierka :P :angel: Ja tam pomimo stanu niewolnego sypiam np. z bunią ale moze lepiej się nie przyznawać bo to kila zboczeń na raz Tak czy inaczej, wracając do wzroku felika, jakis aparat była w zasięgu... :wink: Quote
porterin Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 No nie mówilam: "Dziiiiiiiwnyy jest ten świat..........." Quote
Leon.T Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 _dingo_ napisał(a):Feliks sobie rósł, rósł... i trochę urósł ... 8) 6 marca właśnie skończył 8 miesięcy :D Ciekawe ile ta niewinna mordeczka w domku szkód narobiła? Quote
_dingo_ Posted March 12, 2005 Author Posted March 12, 2005 Leon.T napisał(a):Ciekawe ile ta niewinna mordeczka w domku szkód narobiła? Zamienił trzy ręczniki i dwa koce na ser szwajcarski. Rozwalił swoje miski - tzn zdarł z nich taką gumę która miała tłumić hałas - teraz jak żre coś w kojcu to hałas jest jakby ktoś urządził orgię bandy szkieletów na blaszanym dachu. Obgryzł stół, dwa drewniane krzesła, obgryzł też krzesło plastikowe i zdarł z niego poszwę. Zdarł i potargał materiałową osłonę na keyboradzie. Ostatnio zeżarł też mój T-Shirt i poobgryzał guziki w kurtce :D I to chyba wszystko, bo zniszczonych zabawek nie liczę :D To niewiele jak na bulowatego, prawda ? :wink: Quote
Leon.T Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 _dingo_ napisał(a): To niewiele jak na bulowatego, prawda ? :wink: Jasne, Dingo byś musiał zobaczyć nasz przedpokój?!! :saeek: :wallbash: Nadaje się tylko do kapitalnego remontu! Podczas nieobecności domowników drzwi do pokoi są zamykane. Quote
_dingo_ Posted March 12, 2005 Author Posted March 12, 2005 Leon.T napisał(a):Jasne, Dingo byś musiał zobaczyć nasz przedpokój?!! :saeek: :wallbash: Nadaje się tylko do kapitalnego remontu! Podczas nieobecności domowników drzwi do pokoi są zamykane. A myślałeś może o kennel klatkach dla swoich psów ? Quote
Leon.T Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Mam, jest ona otwarta i służy tylko jako legowisko :ylsuper: Klatka w pełni jest wykorzystywana podczas wystaw! Quote
kasiain Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 wtrącę swoje trzy grosze :fadein: zakup takiej klatki polecam, nasz bulcio miał taką klatkę i traktował ją jak swoją budę. Klatka była cały czas otwarta, nauczył się że to jego miejsce i tam miał swoje zabawki. Jak zmężniał i zmądrzał to klatka przestała być potrzebna i zamieniło się ją na normalne posłanie Na wystawy takie coś bardzo wskazane, pies czuje się pewniej Quote
wfh85 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Może jakieś nowe fotki Feliksa by się pojawiły :cool: Quote
Recommended Posts