Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
AMFI, pewnie to czysty przypadek, ale ten ze zdjęcia to na spokojnego nie wygląda :lol:

Pewnie, że przypadek - to po prostu nowy przybytek hodowlany cioci Staffki....wg mnie on tylko pokornie pokazuje, że ma jasne podniebienie - wiadomo :wink: , będę niezwykle łagodny i grzeczny... :evil_lol:

Posted
AMFI, pewnie to czysty przypadek, ale ten ze zdjęcia to na spokojnego nie wygląda :lol:

Pewnie, że przypadek - to po prostu nowy przybytek hodowlany cioci Staffki....wg mnie on tylko pokornie pokazuje, że ma jasne podniebienie - wiadomo :wink: , będę niezwykle łagodny i grzeczny... :evil_lol:

A tam jasne, czarne plamki ma, a ze jeszcze mlody to sie wybarwi. Myslalam, ze po prostu ziewa 8)

• 2 months later...
Posted

Feliks sobie rósł, rósł... i trochę urósł ... 8)
6 marca właśnie skończył 8 miesięcy :D

A to najświeższe fotasy z okazji tego "jubileuszu"... :wink:

Posted

Cudko chłopak. Widzę, że wszystkie fafiory mają te spojrzenie z "tęsknota za rozumem". :lol: :wink: Moja Buńka robiła identyczne miny do zdjęć :lol:

Posted

[quote name='AMFI']Widzę, że wszystkie fafiory mają te spojrzenie z "tęsknota za rozumem". :lol: :wink

W przypadku Feliksa to jest "... ciekawe czy to co ten duży trzyma w rękach nadaje się do zjedzenia..."... :lol:

Posted

[quote name='AMFI']Dobra, dobra, tęsknota w każdym razie :lol:
Ale ja nie mówię, że nie tęsknota ! Feliks jest przecież tylko małym misiem o bardzo małym rozumku... :wink:

A co ten duży trzyma w ręku????? :o :wink: :lol:

Hmm... Aparat Fotograficzny ? :wink:

Posted

pora już odpowiednia więc mogę napisać co mi przyszło do głowy :lol:
może jakiś penis i jajka były w zasięgu wzroku :cunao: a nie tam jakis aprat fotograficzny !!

...niestety jestem samotną kobietą i tylko jedno mi w głowie 8)

Posted

Jaka tam samotną ? złośniczko - przecież masz lukierka-cukierka :P :angel:

Ja tam pomimo stanu niewolnego sypiam np. z bunią ale moze lepiej się nie przyznawać bo to kila zboczeń na raz

Tak czy inaczej, wracając do wzroku felika, jakis aparat była w zasięgu... :wink:

Posted

_dingo_ napisał(a):
Feliks sobie rósł, rósł... i trochę urósł ... 8)
6 marca właśnie skończył 8 miesięcy :D

Ciekawe ile ta niewinna mordeczka w domku szkód narobiła?

Posted

Leon.T napisał(a):
Ciekawe ile ta niewinna mordeczka w domku szkód narobiła?

Zamienił trzy ręczniki i dwa koce na ser szwajcarski. Rozwalił swoje miski - tzn zdarł z nich taką gumę która miała tłumić hałas - teraz jak żre coś w kojcu to hałas jest jakby ktoś urządził orgię bandy szkieletów na blaszanym dachu. Obgryzł stół, dwa drewniane krzesła, obgryzł też krzesło plastikowe i zdarł z niego poszwę. Zdarł i potargał materiałową osłonę na keyboradzie. Ostatnio zeżarł też mój T-Shirt i poobgryzał guziki w kurtce :D
I to chyba wszystko, bo zniszczonych zabawek nie liczę :D

To niewiele jak na bulowatego, prawda ? :wink:

Posted

_dingo_ napisał(a):

To niewiele jak na bulowatego, prawda ? :wink:

Jasne, Dingo byś musiał zobaczyć nasz przedpokój?!! :saeek: :wallbash: Nadaje się tylko do kapitalnego remontu! Podczas nieobecności domowników drzwi do pokoi są zamykane.

Posted

Leon.T napisał(a):
Jasne, Dingo byś musiał zobaczyć nasz przedpokój?!! :saeek: :wallbash: Nadaje się tylko do kapitalnego remontu! Podczas nieobecności domowników drzwi do pokoi są zamykane.

A myślałeś może o kennel klatkach dla swoich psów ?

Posted

wtrącę swoje trzy grosze :fadein: zakup takiej klatki polecam, nasz bulcio miał taką klatkę i traktował ją jak swoją budę. Klatka była cały czas otwarta, nauczył się że to jego miejsce i tam miał swoje zabawki. Jak zmężniał i zmądrzał to klatka przestała być potrzebna i zamieniło się ją na normalne posłanie
Na wystawy takie coś bardzo wskazane, pies czuje się pewniej

• 1 year later...