Ania i Salma Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Myslimy by w te wakacje wybrać się do Bialego Dunajca. Czy ktos orientuje się jak wygląda wedrowka z psem po tamtejszych gorach? Wolelibysmy uniknąc niemilych niespodzianek :mad: Quote
AiK Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ania i Salma napisał(a):Myslimy by w te wakacje wybrać się do Bialego Dunajca. Czy ktos orientuje się jak wygląda wedrowka z psem po tamtejszych gorach? Wolelibysmy uniknąc niemilych niespodzianek :mad: nie wim jak jest w Białym Dunajcu ale ogólnie po górach z psem nie można wszędzie parki narodwe i psom nie wolno jeździłam do Szczawnicy i Zakopanego to tylko po mieście i w parczku obok pensjonatu mogły biegać i przestałam jeździć w góry Quote
Ania i Salma Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Dlatego jednak jedziemy do Karpacza ;) Dwa lata temu bylismy w Szklarskiej i nie mielismy ZADNEGO problemu z chodzeniem z psem po gorach. Tamte okolice bardzo mi pasuja. W zeszlym roku wypoczywalismy po słowackiej stronie Tatr i tam tez swobodnie wedrowalismy :loveu: Szkoda ze takich miejsc jest coraz mniej :-( Quote
Recommended Posts