mortikia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Witajcie. Nazywam się Justyna i mieszkam pod Warszawą. Interesuję się wyścigami psich zaprzęgów, wystawami i dogoterapią. Sama szkolę moje psy. Mam stadko wesołych haszczaków i owczarka dwa lata temu znalezionego w lesie. Razem z rodzicami zajmujemy się hodowlą psów zaprzęgowych, mamy również alaskan malamuty i kilka "egzotyków" - piesków po przejściach innych ras ;-) Journey Fortunatus - ur. 2003r, wykastrowany były reproduktor ;-), przewodnik osób niepełnosprawnych, zna dużo komend i sztuczek, bierze udział w zajęciach z dziećmi i biega w psim zaprzęgu. Non-Stop Fire Eskimoski Domek - ur.2007, mój najmłodszy hasiorek, wulkan energii, biega w zaprzęgu w pierwszej parze, bierze udział w zajęciach z dziećmi, jest bardzo wesoły i posłuszny, zaczyna karierę wystawową. Quote
mortikia Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Maxima z Leśnego Traktu - ur. 2003, uwielbia pieszczoty, bardzo towarzyska, bierze udział w zajęciach z dogoterapii i biega w zaprzęgu, jest mamą 13 szczeniaczków (2 mioty), karierę wystawową ma już za sobą ;) Bójka Haiditarod - ur. 2006, bardzo wrażliwa i czuła sunia, biega w zaprzęgu w pierwszej parze- jest moją liderką, na wystawach złota i srebrna, bierze udział w zajęciach z dogoterapii i sprawdza się wyśmienicie. Baia Mare II z Klanu Wydry - ur. 2006, córka Maximy i Journeya; bardzo posłuszna, wesoła i grzeczna, biega w zaprzęgu, na wystawach 2xsrebrno i Best Puppy, bierze udział w zajęciach z dogoterapii. Haukenn Andromeda - ur. 2007, moja wystawowa gwiazdeczka-w drodze do Championa, biega w zaprzęgu, bierze udział w zajęciach z dogoterapii, jest towarzyska i bardzo wesoła, wręcz dowcipna ;) Quote
mortikia Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Joy - ur. 2006, wyrzucony z samochodu, błąkał się ponad miesiąc pod Warszawą, kiedy go znaleźliśmy był w stanie krytycznego wychudzenia i odwodnienia, miał blizny na całym ciele. Poszukiwania właściciela nie powiodły się tak samo jak szukanie mu nowego domu, więc... został z nami :) Bardzo szybko przywiązał się do mnie. Okazało się, że zna bardzo dużo komend i jest posłusznym, wesołym psem. Uwielbia aportowanie i pływanie. Jego wadą jest duże adhd :lol: Poza tym to wspaniały przyjaciel i obrońca. Quote
mortikia Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Felicita z Klanu Wydry - ur. 2008, córka Snowy (Bójki) i Kilbuka de Ciukci. Ukończyła psie przedszkole i kurs szkolenia metodą klikerową. Niedługo rozpocznie karierę wystawową. Uczy się biegać w zaprzęgu. Z grupą na szkoleniu: tu z mamusią ;) Quote
mortikia Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Kilka zdjęć z ostatnich zajęć z dogoterapii :) Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Piękne stadko haszczaków :loveu:. Bójka jest śliczna :razz:. Proszę o więcej fotek, bo aż miło popatrzeć. Quote
Bewarka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Witam :multi: Piękne haszczątka i ONek, pozazdrościć :loveu: Prosimy o więcej! Pzdr. :) Quote
Marta_Ares Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ale sliczne stadko:loveu: :loveu: :loveu: tylko pozazdroscic takiej brygady:loveu: Quote
mortikia Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 .::Blue_Lagoon::. trochę więcej zdjęc Snowy ;) Quote
mortikia Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 I moje 40-sto kilowe adhd :evil_lol: Joyek :loveu: Quote
mortikia Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Toffi na wystawach ;) Moje ulubione zdjęcie:loveu: Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 mortikia napatrzeć się nie mogę :loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 piekne piekne!!!!!!! co wiecej mozna powiedziec:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Świetna gromadka :multi: i jakie zgrane psiaki :loveu: Quote
ARGIS Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Piękna sfora :loveu::loveu: pozazdrościc! Pozdrawiam Quote
mortikia Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Ja i tatuś moich "bliżniaczek" - Feisty i Felicity:loveu: Quote
mortikia Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Malinka - Gurugita z Klanu Wydry - 7 miesięcy :loveu::loveu::loveu: Quote
Della Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 kurcze co jeden to inny :)) śliczne są!! ale macie radosne stado :razz: Quote
Recommended Posts