AgusiaP Posted September 3, 2017 Author Posted September 3, 2017 Izunia w następna sobotę Państwo przyjada poznac Funię. Jeszcze są na urlopie. Dzwonił jakiś starszy Pan z Bawarii a Funię do Eluni. Poweidział, że zadzwoni, jak Funia będzie po zabiegu. Quote
kiyoshi Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 29 minut temu, AgusiaP napisał: Izunia w następna sobotę Państwo przyjada poznac Funię. Jeszcze są na urlopie. Dzwonił jakiś starszy Pan z Bawarii a Funię do Eluni. Poweidział, że zadzwoni, jak Funia będzie po zabiegu. bo podesłałam temu Panu Funie......co do mnie dzwonił o Jadwinie:( Mam nadzieje, że nie macie mi za złe;) a jakie wrażenia na tego Pana? 1 Quote
AgusiaP Posted September 5, 2017 Author Posted September 5, 2017 Dnia 3 września 2017 o 08:11, kiyoshi napisał: bo podesłałam temu Panu Funie......co do mnie dzwonił o Jadwinie:( Mam nadzieje, że nie macie mi za złe;) a jakie wrażenia na tego Pana? No coś Ty Izunia a za co. Dziękujemy Ci bardzo !!! To w sumie dzięki Tobie Lakuś ma super domek, momentalnie, jak tylko była taka potrzeba zorganizowałaś bazarek dla Funi, jak potrzebowała pieniażków na zabieg. Izunia nawet tak nie myśl ! Jesteśmy wdzięczne, że pomyślałaś o Funi. Z tego co mówiła mi Elunia, Pan bardzo miły, dużo opowiadał Eluni o psach, które miał w swoim życiu. Quote
kiyoshi Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 1 godzinę temu, AgusiaP napisał: Z tego co mówiła mi Elunia, Pan bardzo miły, dużo opowiadał Eluni o psach, które miał w swoim życiu. Wlasnie mi tez ten Pan wydal sie baardzo godny uwagi. Tymbardziej ze sam przyjechalby po sunie z zona. Pamietajcie ze w razie czego moja kolezanka ktora dziala w Niemczech na rzecz zwierzat juz zgodzila sie pomoc przy wizytach itd. Trzymam kciuki Quote
AgusiaP Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 22 godziny temu, kiyoshi napisał: Wlasnie mi tez ten Pan wydal sie baardzo godny uwagi. Tymbardziej ze sam przyjechalby po sunie z zona. Pamietajcie ze w razie czego moja kolezanka ktora dziala w Niemczech na rzecz zwierzat juz zgodzila sie pomoc przy wizytach itd. Trzymam kciuki Jasne, będziemy pamiętać Izunia. Dzisiaj będzimy wiedziały, czy Funia jutro będzie miała zabieg. Więc i tu przyda się bardzo mocne trzymanie kciuków. Mnie brzuch boli na sama myśl o zabiegu. Quote
AgusiaP Posted September 7, 2017 Author Posted September 7, 2017 Dzisiaj na 10 ta Kasia zawozi Funie do lecznicy. Trzymajcie kciuki proszę. Quote
Mysza2 Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 2 godziny temu, kiyoshi napisał: Trzymam z calych sil!# Dzięki Izunia Quote
kiyoshi Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 zaglądam do Funi z ciepłymi myslami.... 1 Quote
AgusiaP Posted September 7, 2017 Author Posted September 7, 2017 Funia po zabiegu, ładnie się wybudziła. ufff bardzo sie cieszę, że ju po. Była bardzo grzeczna w lecznicy. Koszt zabiegu 200 zł. Kasia nie chciała, jak zawsze od nas pieniażków za transport. Dzięki wielkie Kasiu !!! 1 Quote
Mysza2 Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Ja też się cieszę Agunia:):), myślę, że teraz ten domek znajdziemy wreszcie:) Zapraszamy z Agusiąp na bazarek dla Funiu Quote
AgusiaP Posted September 7, 2017 Author Posted September 7, 2017 10 minut temu, Mysza2 napisał: Ja też się cieszę Agunia:):), myślę, że teraz ten domek znajdziemy wreszcie:) Zapraszamy z Agusiąp na bazarek dla Funiu Bardzo serdecznie zapraszamy! Oby ten domek co ma przyjechać w sobotę Funię wypalił. Fajnie brzmi Pani Monika, tylko, czy Funia zda egzamin... Quote
AnkaG Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 To trzymamy kciuki dalej - za domek i by bez problemów się wygoiło :) 1 Quote
Mysza2 Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 15 godzin temu, AnkaG napisał: To trzymamy kciuki dalej - za domek i by bez problemów się wygoiło :) Kciuki bardzo potrzebne :) Dziękujemy:) Quote
kiyoshi Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Trzymam kciuki za wszystko Caly czas jestem muslami z Funia Quote
AgusiaP Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 Ja również cały czas mocno zaciskam. Quote
Mysza2 Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 5 godzin temu, kiyoshi napisał: Trzymam kciuki za wszystko Caly czas jestem muslami z Funia 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: I ja zaciskam, i kibicuję :) Dziękujemy dziewczynki:) Quote
kasiainat Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Pani niestety nie odezwała się jeszcze:-( może jutro zadzwoni. Funia po zabiegu czuje się bardzo dobrze,jest lekko poirytowana kubraczkiem:-) apetyt dopisuje, na spacer jak zwykle pierwsza chętna .pilnuje swojego legowiska powarkując na każdego psa,który przechodzi w promieniu 3 metrów :-) Quote
AgusiaP Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 58 minut temu, kasiainat napisał: Pani niestety nie odezwała się jeszcze:-( może jutro zadzwoni. Funia po zabiegu czuje się bardzo dobrze,jest lekko poirytowana kubraczkiem:-) apetyt dopisuje, na spacer jak zwykle pierwsza chętna .pilnuje swojego legowiska powarkując na każdego psa,który przechodzi w promieniu 3 metrów :-) Dzięki Kasiu za wiadomości! Bardzo cieszę się, ze Funia wraca do zdrówka, natomiast zmartwiłam się, ze Pani Monika się nie odezwała. Nic ważne, ze Funieczka czuje się dobrze a czuje się na pewno bo już pokazuje swój charakterek. Quote
Kulfoniasty Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Cieszę się, że Funia wraca do zdrówka. Ja trzymam kciuki za domek u starszego Pana z Bawarii :). Quote
Mysza2 Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Pan z Bawarii ma dzwonić w połowie przyszłego tygodnia:) 1 Quote
kiyoshi Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 9 godzin temu, Kulfoniasty napisał: Cieszę się, że Funia wraca do zdrówka. Ja trzymam kciuki za domek u starszego Pana z Bawarii :). przyznaje, że ja jakoś tez ..... ale oczywiście zobaczymy co przyniesie dzisiejszy dzień.... Powodzenia kochana Funiu <3 1 Quote
Mysza2 Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Jak się zapewne domyślacie Pani się nie odezwała. Quote
Recommended Posts