Gabi79 Posted July 28, 2017 Posted July 28, 2017 Dnia 26.07.2017 o 19:58, AgusiaP napisał: Też tak myślę, zdrówko najważniejsze a Funia otarła się o śmierć. Dzisiaj bylysmy na wizycie dla innego pieska od naszej kochnej Bogusik. I od słowa do słowa, Pani powiedziła nam, że bardzo podobała jej się też Funia, ktora jest do adopcji. Powiedziałam, że to sunia, która mamy pod opieka a pani powiedziała, że ze wzgledu na jej wiek nie zdecydowała się na jej adopcję. Pani bardzo przezyła, jak odeszła jej poprzednia sunia, więc ja rozumiem, ale tak na prawdę dzisiaj doszło do mnie to, że ze wzgledu na wiek Funia ma mniejsze szanse na adopcję. Mam jednak nadzieję, że przyjdzie taki czas, że ktoś Funię pokocha. Nie rozumiem ludzi, którzy rezygnują z adopcji ze względu na wiek pieska. Ale niestety ludzie są różni i mają różne kryteria i oczekiwania. Quote
kiyoshi Posted July 28, 2017 Posted July 28, 2017 taka nowa Funia na olx, tez na Katowice;) ale to nie szkodzi. Jutro dorobię na Kraków. https://www.olx.pl/oferta/funia-cudowna-sznaucerka-jej-zycie-zawalilo-sie-pani-umarla-adoptuj-CID103-IDnI0qu.html 1 Quote
Mysza2 Posted July 28, 2017 Posted July 28, 2017 Izunia ślicznie dziękujemy:):) Ja mam nadzieję, że nie wywalą tego mojego OLX bo jest wyróżnione z odświeżaniem do 6-go sierpnia. Szkoda by było. Dzwoniła pani o Funię, ma się niby zastanowić, ale kręciła nosem na wiek. Quote
kiyoshi Posted July 28, 2017 Posted July 28, 2017 1 godzinę temu, Mysza2 napisał: Izunia ślicznie dziękujemy:):) Ja mam nadzieję, że nie wywalą tego mojego OLX bo jest wyróżnione z odświeżaniem do 6-go sierpnia. Szkoda by było. Dzwoniła pani o Funię, ma się niby zastanowić, ale kręciła nosem na wiek. nie wywalą- spokojna głowa. Ja robie dla swoich psiaków po kilka olx'ów i nie wywalają;) nie martw się Quote
AgusiaP Posted July 29, 2017 Author Posted July 29, 2017 Dziewczynki trzymamy mocno kciuki, może tym razem się uda. Jesteście kochane. Quote
kiyoshi Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 3 godziny temu, AgusiaP napisał: Dziewczynki trzymamy mocno kciuki, może tym razem się uda. Jesteście kochane. trzymam tak bardzo bardzo bardzo mocno!!!! <3 Quote
joanka40 Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 Te nowe zdjęcia Funi są naprawdę niesamowite :) Nie dość, że pięknie zrobione, to Funia na większości z nich wygląda jak dwulatka :) Oczywiście już puściłam wczoraj nową odsłonę Funi przez FB i trzymam kciuki za potencjalne domki :) Quote
Kulfoniasty Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 Zdjęcia przecudne. Co do strzyżenia - chyba za daleko dla Pani, która Ją ostrzygła na sznaucerkę jeszcze w mieszkaniu jej zmarłej Pani. Zapytać ? Podziwiam Was i tyle ogłoszeń - teraz już nie ma wyjścia - Funia musi znaleźć dom. Jej chyba od dłuższego czasu brakowało takiej dawki ruchu jak ma u Kasi :). jej Pani już od dawna chorowała i spacerki z sąsiadką były bardzo króciutkie. Mogę poprosić o link do ogłoszenia na FB ? Trzymam mocno kciuki za domek dla Funi :) Quote
kiyoshi Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 dziewczyny jeszcze obiecany olx na Kraków https://www.olx.pl/oferta/urocza-sznaucerka-funia-jej-pani-umarla-podaruj-dom-CID103-IDnJuU2.html Quote
Tyśka) Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 Funia jest cudowna :) Trzymam kciuki, by ktoś się w niej zakochał. Quote
AgusiaP Posted July 30, 2017 Author Posted July 30, 2017 Nie mamy linka do ogłoszeń na FB, niestety nie mamy FB. Jeśli chodzi o fryzjera, to może na razie nie będziemy jej umawiać i tak ślicznie wyglada. Izunia wielkie dzięki ! Miałam dwa telefony o Funie, jeden totalna masakra, drugi fajny, niestety Państwo maja się jeszcze zastanowić. Quote
kiyoshi Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 15 minut temu, AgusiaP napisał: Nie mamy linka do ogłoszeń na FB, niestety nie mamy FB. Jeśli chodzi o fryzjera, to może na razie nie będziemy jej umawiać i tak ślicznie wyglada. Izunia wielkie dzięki ! Miałam dwa telefony o Funie, jeden totalna masakra, drugi fajny, niestety Państwo maja się jeszcze zastanowić. no to się dzieje:) za dwa dni zrobię jej jeszcze jedno ogłoszenie- może być na Wrocław? Domek już na nią czeka- zobaczycie, że lada dzień sie odnajdzie i operacja nie będzie też kłopotem...Będzie dobrze:) Quote
joanka40 Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 Jeśli chodzi o ogłoszenia na FB, to ja udostępniam te z olx. 1 Quote
Mysza2 Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Miałam 2 telefony o Funię, jeden koszmarny zupełnie, drugi też nie rokujący i w dodatku z kotem. Quote
AgusiaP Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 Izunia oczywiście może byc na Wrocław. Ja tez mialam wczoraj telefon, tego sie nie da przekazac, jak maja tacy ludzie dzwonić, to ja chyba wolę, jak nikt nie dzwoni. Nie wiem, czy mam się śmiać, czy płakać. Ciemnogród to mało powiedziane. Quote
kiyoshi Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Tak to jest ze rozni ludzie dzwonia ale chyba lepiej ze cos sie ruszylo i widac ze jest duzy odzew Mam nadzieje ze lada moment pojawi sie ten wlasciwy opiekun Funi Nie zalamijcie sie, odbierajcie a ja trzymam kciuki i w wolnej chwili oglaszam dalej :) Quote
kiyoshi Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 to jeszcze Wrocław:) https://www.olx.pl/oferta/domowa-sznaucerkowata-sunia-funia-po-smierci-pani-szuka-domu-CID103-IDnLUGm.html Quote
Tyśka) Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Wrocław ostatnio przynosi szczęście psiakom ;) Trzymam kciuki za DOBRE telefony. Quote
Mysza2 Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Wrocław przyniósł szczęście, aczkolwiek nie Funi. Zadzwoniła dzisiaj o Funię bardzo fajnie brzmiąca Pani z Wrocławia, szukała pieska dla swoich teściów. Myślała, że Funia jest we Wrocławiu. Mimo, że tłumaczyłam, że to żadna odległość do nas i wszystko możemy zorganizować: i wizytę i transport, to Pani chciała jednak, aby to był piesek z Wrocławia, żeby mogli podjechać, poznać i przekonać się czy będzie "chemia". No i dzięki Twoim ogłoszeniom Izunia, domek ma Gucio od Poker:):) 1 Quote
Tyśka) Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Super :) Oby to był znak czegoś dobrego dla Funi :) 1 Quote
AgusiaP Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 Dzieki Izunia. Ja też miałam wczoraj telefon o Funię. Niestety Pani zapytała ile Funia ma lat i powiedziała, że się zastanowi. Quote
kiyoshi Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Bardzo sie ciesze z odzewu I jeszcze bardziej ze dzieki Funi domek znalazl Gucio Dla Gucia obuecalam ogloszenia wiec dzieki Waszej akcji sily sporzytkuje na Funie Zobaczycie ze znajdzie sie ten czlowiek co ja pokocha i nic nie bedzie przeszkoda :) 1 Quote
AgusiaP Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 Dnia 2.08.2017 o 08:32, kiyoshi napisał: Bardzo sie ciesze z odzewu I jeszcze bardziej ze dzieki Funi domek znalazl Gucio Dla Gucia obuecalam ogloszenia wiec dzieki Waszej akcji sily sporzytkuje na Funie Zobaczycie ze znajdzie sie ten czlowiek co ja pokocha i nic nie bedzie przeszkoda :) Mam taką nadzieję Izunia. Quote
kiyoshi Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 to jeszcze Funia na olx na Bielsko;) https://www.olx.pl/oferta/sznaucerkowata-nieduza-funia-do-pokochania-na-zawsze-CID103-IDnPvAQ.html 2 Quote
Mysza2 Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Dziękujemy ślicznie Izunia. Miałam dzisiaj telefon o Funię ale z serii tych najbardziej beznadziejnych. Quote
Recommended Posts