Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, AgusiaP napisał:

Azule i Funie, to super dziewczynki sa.

a no właśnie;) pomyliłam imiona i wątki, ale wiadome że obie są super i obu mocno kibicuje;)

Posted
22 godziny temu, kiyoshi napisał:

a no właśnie;) pomyliłam imiona i wątki, ale wiadome że obie są super i obu mocno kibicuje;)

Ja tez i to bardzo czesto.

Posted

Na konto Funi wpłynęło 307,03 zł od podopiecznej Gabi79 - Mróweczki, która wróciła do DS.

Gabuniu ślicznie dziękujemy Tobie i wszystkim sponsorom Mróweczki  milosc25_(www.e-gify.pl).gif.86c9ab969846a15e0f4d45d44bc53678.gifmilosc25_(www.e-gify.pl).gif.86c9ab969846a15e0f4d45d44bc53678.gifmilosc25_(www.e-gify.pl).gif.86c9ab969846a15e0f4d45d44bc53678.gif

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, AgusiaP napisał:

Ja mialam dzisiaj telefon od pani z Zabrza.

Niestety nic z tego nie bedzie.

Pani ma wnoczka pod opieka w tygodniu i szuka bardzo spokojnej suni.

To może jej Azę zaproponować :)

Posted
Dnia 3.06.2017 o 09:08, AgusiaP napisał:

Pani chce mniejsza, spokojna sunie, ma 70 lat.

Azunia potrzebuje duzo ruchu i spacerow.

Funia też bardzo lubi spacery :-) Dzisiaj ponad godzinę szukałyśmy grzybów w lesie - nic nie znalazłyśmy ale Funia super nadaje się na takie wyprawy. Zrobiła się bardzo usłuchliwa, posłuszna, pięknie pilnuje się na spacerach. Niestety nadal nie lubi innych psów - toleruje je ale przy bliższym kontakcie po prostu je przegania :-/ 

IMG_6239.JPG

IMG_6250.JPG

IMG_6295.JPG

IMG_6445.JPG

IMG_6453.JPG

IMG_6483.JPG

IMG_6493.JPG

• Upvote 5
Posted
4 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Ach to złośnica mała :)
Ale nie da się jej chyba nie lubić - jest urocza :D

Tak - taka piękna wiedźma :), sunia zaczepno-obronna jednak sporo w niej genów sznaucera. A może zmienić nazwę wątku - zamiast Funia walczy o życie ;). Te nowe fotki przepiękne - taka prawdziwa Funia niby słodka, ale w rzeczywistości "ostra kobitka" :D - czy te nowe fotki są też na jej ogłoszeniu na OLX ? Trzymam za nią kciuki,

Posted

Miałam dzisiaj telefon o Funię, pani pytała czy na pewno jest zdrowa,

musiałam powiedzieć o guzku, że trzeba będzie go niedługo usunąć, no i oczywiście Pani podziękowała.

Ale brzmiała tak sobie więc raczej nie ma czego żałować.

• Upvote 1
Posted

Było dzisiaj pytanie na OLX o Funię.

Dzwoniła pani, której sąsiadka szuka suni po stracie poprzedniej.

Pani po 60-tce z Katowic, Pani nie internetowa dlatego prosiła sąsiadkę o pomoc w szukaniu.

Odpowiedziałam na pytania odnośnie procedury adopcyjnej.

Pani podziękowała i napisała, że przekaże wszystko sąsiadce i już ona osobiście ma się kontaktować telefonicznie.

O guzku nic nie pisałam, ale jeśli Pani zadzwoni będę musiała o nim powiedzieć i obawiam się, że będzie "powtórka z rozrywki".

Funię będziemy mogły zoperować dopiero w lipcu.

• Upvote 1