Kulfoniasty Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 1 godzinę temu, Mysza2 napisał: Super wieści Kasiu:):) , myślę, że można już odetchnąć:):) 29 minut temu, kiyoshi napisał: bardzo sie ciesze! Dzielna psineczka i jeszcze raz wielkie podziękowania dla WAS za opiekę nad sunią <3 Też ślę podziękowania dla Kasi i dla wszystkich, którzy Funi tak pięknie kibicują i kibicowali <3 2 Quote
Gabi79 Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 4 minuty temu, Kulfoniasty napisał: Pasztet jest świetny do podawania tabletek :) Popieram. Wspaniale, że Funia szybciutko zdrowieje!!! Quote
Mysza2 Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 43 minuty temu, Kulfoniasty napisał: Pasztet jest świetny do podawania tabletek :) Pasztet jest świetny rzeczywiście:) Ale mamy w rodzinie jeden psi egzemplarz, u którego pasztet się nie sprawdza, ale działa obtaczanie w miodzie:) Quote
Kulfoniasty Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 40 minut temu, Mysza2 napisał: Pasztet jest świetny rzeczywiście:) Ale mamy w rodzinie jeden psi egzemplarz, u którego pasztet się nie sprawdza, ale działa obtaczanie w miodzie:) Po prostu ten egzemplarz to Słodziak :) Quote
Bogusik Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Aż miło poczytać,że u Funi wszystko dobrze :) Zdrowiej dziewczynko i nie pluj tableteczkami bo Kasia musi dbać o Twoje zdrówko! :) Quote
anica Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 Ja swoim pigułki, przemycam w plasterku zimnego masła... idzie jak po maśle! ;) Quote
AgusiaP Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 I mamy kilka porad, jak podawać tabletki. Super! Quote
kasiainat Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 25 minut temu, Poker napisał: Zawsze podaję w pasztetowej. Ja generalnie też podaje w pasztetowej ale na Funię to nie działa:-) Tabletkę muszę kroić na kilka części a i tak podaje kilka razy. Właśnie wróciłyśmy z lecznicy. Funia bardzo grzecznie jeździ samochodem, sama wskakuje i wyskakuję. W lecznicy była troszkę spięta. Powąchała, po czym ugryzła kota lecznicowego :-/ Majstrowanie przy kubraczku i zastrzyk też nie bardzo jej się podobał :-) łobuz z niej jest. Mamy jeszcze antybiotyk na 5 dni i ok środy ściągamy szwy. zapłaciłam 928 zł ;-/ karta informacyjna wizyty 2 Quote
kiyoshi Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 Ojojoj Rachunek wbil mnie w krzeslo:( Dobrze ze bazarki ida pelna para! Ale najwazniejsza ze Funia zdrowieje- i juz rozki pokazuje :) Quote
Mysza2 Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 Tak jest Izunia:) Najważniejsze że Funia zdrowieje:):) Dziękujemy Kasiu Quote
kasiainat Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 34 minuty temu, kiyoshi napisał: Ojojoj Rachunek wbil mnie w krzeslo:( Dobrze ze bazarki ida pelna para! Ale najwazniejsza ze Funia zdrowieje- i juz rozki pokazuje :) Mnie też Iza:/ ale to chyba najlepsza lecznica w Bielsku i wcale nie najdroższa. 1 Quote
Bogusik Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 Pieniądze rzecz nabyta...a najważniejsze,że Funia zdrowieje! :) Jak będą nadal problemy finansowe to ujmę sunię w kolejnym bazareczku...:) 3 Quote
AnkaG Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 Ano leczenie pisaków kosztuje - chyba wszyscy już o tym wiemy co mamy psiaki.... A tak w sumie to trochę dietki Funi nie zaszkodzi bo taki pączuszek z niej :) Ja jestem leniwa i gotowane jedzonko mielę maszyną do mięsa na dużych otworach - nie ma jak wybierać dobrych kąsków. Drapanko dla Funi :) 2 Quote
AgusiaP Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 Zdrowieje nasza pannica, skoro kiciusia ugryzła. Mam nadzieję, że nie mocno. Najważniejsze, że Funieczka dobrze się czuje, pieniążki to rzecz ważna, ale drugorzędna. Oj Funiu, ale nam napędziłaś stracha, Quote
kiyoshi Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 3 godziny temu, kasiainat napisał: Mnie też Iza:/ ale to chyba najlepsza lecznica w Bielsku i wcale nie najdroższa. wiem Kasiu, wiem to...właśnie tak myślałam, że całe szczęście, że masz dobrego weta tam 'pod ręką'. :) Quote
Mysza2 Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 4 godziny temu, kiyoshi napisał: wiem Kasiu, wiem to...właśnie tak myślałam, że całe szczęście, że masz dobrego weta tam 'pod ręką'. :) Dokładnie Izunia:) I to jeszcze klinikę, w której w święta robią operację.. Quote
Poker Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Zarobiłam dziś 3 dyszki na bezdomniaki, to przeznaczę je na Funię. Mam nadzieję ,że kicia nie ucierpiała za bardzo. 3 Quote
AgusiaP Posted May 6, 2017 Author Posted May 6, 2017 6 godzin temu, Poker napisał: Zarobiłam dziś 3 dyszki na bezdomniaki, to przeznaczę je na Funię. Mam nadzieję ,że kicia nie ucierpiała za bardzo. Kochana pieknie Ci dziekujemy ! Quote
AgusiaP Posted May 6, 2017 Author Posted May 6, 2017 Pokerku Elunia, jak wejdzie na Dogo to wysle. Dzieki. Quote
Recommended Posts