Poker Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 No cudo nad cudami. Aż dziób sam mi się śmieje na jej widok. Quote
Tyśka) Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Ależ jej się trafiło :) Jak dobrze, że na swojej drodze spotkała Mortes - aż strach pomyśleć, że nadal sunia tkwiłaby na łańcuchu... Quote
Grażyna49 Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Od początku była śliczna,ale teraz to ekstra klasa. Cudna dziewczynka i cudowni ludzie. Oby takich jak najwięcej nam się trafiało. Quote
Tyśka) Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Szczęściara... w końcu cieszy się życiem. Wielkie ukłony dla Ciebie, Mortes że ją zabrałaś z tego łańcucha... Quote
Madie Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Ależ odmiana...Z łańcucha na kanapę i na wakacje. Tak bardzo bym chciała żeby wszystkie psy miały przyzwoity dom... Quote
Dusia-Duszka Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Aż łezka szczęścia w oku, kiedy porównałam pierwsze wątkowe zdjęcie z łańcucha i wakacje Sary. Piękna robota Mortes :))) Quote
Usiata Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Nie wiem, co postanowią inni Deklarowicze, ja jestem za tym, żeby te pieniądze zaproponowane dla kolejnej biedy (bo nie wątpię, że taka się pojawi) przenieść na nowe forum na inną psią biedę (takie jest moje zdanie, jako deklarowiczki Belli vel Sary). Dobrze byłoby, żeby pozostałe ciocie i wujek Rents wypowiedzieli się w tej kwestii. Quote
Nesiowata Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 5 godzin temu, Usiata napisał: Nie wiem, co postanowią inni Deklarowicze, ja jestem za tym, żeby te pieniądze zaproponowane dla kolejnej biedy (bo nie wątpię, że taka się pojawi) przenieść na nowe forum na inną psią biedę (takie jest moje zdanie, jako deklarowiczki Belli vel Sary). Dobrze byłoby, żeby pozostałe ciocie i wujek Rents wypowiedzieli się w tej kwestii. Najlepsze rozwiązanie. Quote
Recommended Posts