pablo_k Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Zabrze / Gliwice 9.IV.2017 (CWC) sędzia: Tomasz Kuszyk PSY Klasa młodszych szczeniąt (baby): Dr. Wolf A KIND OF MAGIC - WO1, NMłSZwR Klasa młodzieży: JABAR Gogolińska Karolina - nb ROLLO z Olexovho Dvora - V1, Zw.Mł. Klasa pośrednia: Indevor SURFACE WIND - V1, CWC, NDPwR, BOB, BOG2 Klasa championów: OZZY z Olexovho Dvora - V1, CWC SUKI Klasa młodzieży: AMI Hirrani - V1, Zw.Mł., NJwR, BOS Klasa otwarta: ABI Somnia Vera - nb stawka domyślna, do uzupełnienia i ew. poprawki Pzdr Quote
AmartAmi Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Klasa młodszych szczeniąt (baby): Dr. Wolf A KIND OF MAGIC 1 Quote
Fan Akity Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Można było łatwo przewidzieć wyniki.... ;) Wiadomo było kto weźmie BOB ;) Byłem i oglądałem i niestety wynik niesprawiedliwy. Quote
AmartAmi Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 a niby dlaczego niesprawiedliwy? stawka bardzo skromna... Quote
DAIKOKU Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Skoro taki niesprawiedliwy trzeba było złożyć protest :) do czego zachęcam , a nie zakładać konto o godzinie 13:30 na dogomani i wypisywać z ukrycia :) Taki kozaczek a podpisać się nazwiskiem nie potrafi ? To może oświeci nas jeszcze kto powinien wygrać ? Ps. trzeba dopisać , że na grupie Borysek 2 :) Pozdrawiam :))))))))))))))) 1 Quote
pablo_k Posted April 9, 2017 Author Posted April 9, 2017 A ja byłem uczestnikiem i uważam że wyniki są sprawiedliwe. Gratuluję zwycięzcom i do zobaczenia na kolejnych wystawach. Pozdrawiam. 1 Quote
AmartAmi Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 Dnia 9.04.2017 o 12:49, Fan Akity napisał: Można było łatwo przewidzieć wyniki.... ;) Wiadomo było kto weźmie BOB ;) Byłem i oglądałem i niestety wynik niesprawiedliwy. A kto bardziej zasługiwał na BOBa?? jakieś argumenty? Quote
Siberian Love FCI Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 Dnia 9.04.2017 o 12:49, Fan Akity napisał: Można było łatwo przewidzieć wyniki.... ;) Wiadomo było kto weźmie BOB ;) Byłem i oglądałem i niestety wynik niesprawiedliwy. Nie wierzę.... serio? Oczywiście, że było wiadomo kto weźmie Zw.Rasy, bo lepszego psa w stawce tam nie było... Poza tym Borys wygrał nie tylko BOBa, ale i stanął na res.BOG, zapewne też niesprawiedliwie ;) Osobiście jest to dla mnie najpiękniejszy samiec aktualnie biegający po PL ringach, ale co tam... jak ktoś ma zajebiste psy to wygrywa niesprawiedliwie, tudzież po układzie ;) Zalecam maść na ból dupy... ;) GRATULACJE KRYSTIAN!!! Quote
Recommended Posts