Toska Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Czy ktoś z Was ogląda ten niemiecki serial ? W sobotę i niedzielę o 9.00 w TV Puls . Włączyłam go kiedyś przypadkiem i teraz oglądam każdy odcinek :lol: Bardzo mi się podoba , jest ciekawy , no i jestem pod wrażeniem niemieckich gabinetów weterynaryjnych :lol: Polecam ! Quote
wolf122 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Oglądam,bardzo ciekawa seria.Szkoda,że u nas nie powstają podobne rzeczy choć parę podejść już było jak np.Klinika Małych Zwierząt;) Quote
Bushido Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ja oglądam co tydzień w sobote i niedziele. Podoba mi sie bardzo. Uwielbiam Nikiego Schirm, tego od zwierzat gospodarskich. Quote
Toska Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Widzę Bushido , że mamy podobne gusta ;) Fajny człowiek z niego jest , spokojny , z humorem i wspaniałym podejściem do zwierząt :lol: a wiejskiego weterynarza praca to ciężka harówka ....ale Niki zawsze uśmiechnięty :lol: mam nadzieję ,że ten serial ma przynajmniej tyle odcinków , co "Moda na sukces" :evil_lol: Quote
Bushido Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ja jak dawniej oglądałam to był też taki w okularach starszy troche, co pamiętam lisem sie opiekował też był fajny i z Loro Parque. Mówią że Niemcy tacy gburowaci a ci są zupełnym przeciwienstwem. Tez bym chciała żeby LZiD mieli tyle odcinków co Moda na sukces. ooo tak ^^ :lol: Quote
Recommended Posts