Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, proszę zaciskajcie mocno kciuki jutro !

Amelka zarezerwowana w schronie, pdt w Krakowie ma miejsce dla suni, tylko mam problem z transportem bo Patrycja nie jedzie jednak przez Kraków, tylko przez Katowice, próbuje coś poszukać,

To wszystko bez Waszej pomocy nie byłoby możliwe!

Sunia nie ma na swoim koncie ani grosika :(

A będzie potrzeba od razu  na :

- Transport -ok 250zł

- na weta, szczepienia ?

- sterylkę

A potem na opłatę dt. Żeby tylko się okazało że sunia ma dobry charakter i jest zdrowa.

Posted
20 godzin temu, kiyoshi napisał:

Jest jeszcze 30 zł stalej deklaracji od Grazyna K. z fb.

Bardzo dziękuję :) heart_2.gif

20 godzin temu, helli napisał:

ej, niech nie czeka -jezeli to moze przyspieszyc, to ja zwieksze o 120 (bedzie 150 stalej)- 40 brakuje?

+ inne koszty? ile brakuje

Bardzo bardzo heart_2.gif dziękuję!!! Jak tylko zobaczyłam że takie CUDA się dzieją dla Amelki to od razu zaczęłam załatwiać miejsce w pdt, transport, rezerwację, żeby sunia jutro mogła opuścić schronisko.

Posted
6 minut temu, helli napisał:

ok, to wplacac juz czy poczekac na konkretne info?

Jutro będzie wszystko wiadomo.

Teraz pieniążki idą w ciągu jednego dnia, góra dwóch, więc myślę że w pon. wystarczy.

Żeby tylko wszystko było dobrze. Denerwuję się.

Posted

o której Patrycja będzie w Katowicach? Ja jutro bede na slasku w dąbrowie górniczej, gdyby Patrycja była ok 21.00 w okolicach dg to mogę amelke zgarnąć po drodze i przywieźć do krk. Niestety nie bede elastyczna czasowo bo jade w gości. Wiec tylko okolice 21.00 wchodzą w gre, wcześniej nie dam rady.

Posted

Onaa- jesteś niesamowita:) :) <3

Szkoda, że Patrycja nie może z Katowic pojechać na Kraków:( a może jednak...zgodzi się teraz?

Aniu- Ty tez jesteś cudowna, że chcesz pomóc po raz kolejny radysiaczkowi:)

Trzymam kciuki z całych sił! Żeby to wszystko się udało dograc, bo juz jest tak blisko.

Onaa- jestem pewna, że Amelcia już po tygodniu w DT zacznie się cudownie uśmiechać:) Nic sie o to nie martw!

Posted

:)

Patrycja jedzie na Wrocław więc Kraków nie wchodzi w grę, nie wiadomo dokładnie o której będzie w Katowicach , to może być i 21a i 22a.

A może ktoś zrobi banerek dla Amelci ??

Posted

a w Katowicach nie moglby jej ktos przetrzymac 1-2 dni? i potem dowiezc do Krk? sporo mlodziezy kursuje (autobusem) w w-e-studenci zaoczni

tyle, ze ona pewno z zapachem i pasozytami

ale Wy dziewczyny znacie lepiej sie na organizowaniu, to nie powinnam sie wtracac (ja ze stron Kat,  obecnie daleko, w niczym nie moge pomoc)

edit; tylko takie dodatkowe zmiany to dla psinki wiecej stresu, (1 noc gdzies tam i znowu jazda)

Posted

Rozliczam na dniach bazarek, mogę coś Amelce odpalić. Tylko skarbnika i numer konta poproszę.

Jeśli chodzi o sterylkę, to mogę zgłosić ją do: Akcja Sterylizacja. Zwracają bez problemu, tylko trochę to trwa.

Posted
4 minuty temu, Mazowszanka13 napisał:

Rozliczam na dniach bazarek, mogę coś Amelce odpalić. Tylko skarbnika i numer konta poproszę.

Jeśli chodzi o sterylkę, to mogę zgłosić ją do: Akcja Sterylizacja. Zwracają bez problemu, tylko trochę to trwa.

Suuuper !

Posted
Przed chwilą, Mazowszanka13 napisał:

Witamy i ślicznie dziękujemy :).

Przed chwilą, teresaa118 napisał:

poprosze o konto

Zaraz rozsyłam, dziękuję :).

Posted

Ciociu Reniu dziekuje serce za zaproszenie

i sciskam i raduje

ze bedzie nowe zycie dla malenkiej

nie damn rady nic a nic Renius wplacic

samo zycie samo zycie

sama mam ogromne teraz klopotki ....

ale calem sercem bede myslec i kibicowac

moze wyczaruje wykombinuje cos na dniach z bazareczkiem

Witaj witaj przecuuudna Amelciu

Niechaj dzien kazdenki

niechaj noc kazdenka

bedzie juz nowem zyciem

uslanym radoscia psiaczkowa

spokojnoscia i bezpieczenstwem

• Upvote 1
Posted

Widzę że Amelka ma coraz więcej dobrych serduszek u siebie :).

Niestety Patrycja będzie w Katowicach ok. 22.30 albo później, więc transport z AniąB niestety się nie udał, mam awaryjny transport ale z Krakowa i będzie to dodatkowy koszt (koszt benzyny, ew. bramek na A4). Amelka przyjedzie w nocy do mnie a w dt będzie jutro po południu. Bardzo jestem ciekawa jaka ona jest.

Proszę o dobre myśli, żeby Amelka już była na miejscu.

• Upvote 3
Posted
Przed chwilą, kiyoshi napisał:

Onaa dopisz jeszcze stałą deklaracje dla Amelci od Elżbieta R z fb- 10 zł.

Pani Ela i p. Grazyna mają juz numer konta, podesłałam im.

Bardzo dziękujemy :).