Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapisuję się u suńki,przytłacza mnie ogrom zwierzęcego cierpienia na tym świecie!Nie bardzo mogę coś pomóc,mam starego i chorego psa i całą gromade kotów na swoim garnuszku.

Posted

Zagladam do Amelci

Onaa czy moge miec do Ciebie prosbe - chcialabym z Radys zabrac Jadwinie i tak pomyslalam ze moze udaloby sie polaczyc transport naszych obu dziewczyn? Co Ty na to?

Posted
19 minut temu, Iwona KW napisał:

Witam 30 stałej dla Amelki. Ile jeszcze brakuje pieniążków ?

witaj na dogomanii:)

Dobre pytanie- Onaa czy prowadzisz gdzies jakieś rozliczenie? tzn. ile kto zadeklarował? ja na szybko przeleciałam wątek i na moje oko jest jakieś 120 zł deklaracji...

Posted
11 minut temu, kiyoshi napisał:

witaj na dogomanii:)

Dobre pytanie- Onaa czy prowadzisz gdzies jakieś rozliczenie? tzn. ile kto zadeklarował? ja na szybko przeleciałam wątek i na moje oko jest jakieś 120 zł deklaracji...

Czy jest już jakaś opcja DT lub hoteliku?

Posted
5 minut temu, Gabi79 napisał:

Czy jest już jakaś opcja DT lub hoteliku?

Czytałam Gabrysiu, że Onaa ma miejsce dla AMelki w PDT w Krakowie, jest to gdzies na poprzedniej stronie watku...

A jeśli nie....to może Kasia ??

Szkoda, żeby sunia czekała na komplet deklracji...na dogomanii to może naprawde długo potrwać:(

Posted
4 minuty temu, kiyoshi napisał:

Czytałam Gabrysiu, że Onaa ma miejsce dla AMelki w PDT w Krakowie, jest to gdzies na poprzedniej stronie watku...

A jeśli nie....to może Kasia ??

Szkoda, żeby sunia czekała na komplet deklracji...na dogomanii to może naprawde długo potrwać:(

Chyba opcja DT w Krakowie wchodziła w grę, jeśli Tobiś nie wróci z adopcji, ale niestety wrócił.

Poczekajmy, co napisze Onaa

Posted

Onaaa proszę, odezwij się. Jest juz sporo deklaracji, w sobote jest możliwy transport na śląsk! Czy masz jakieś miejsce dla suni? Czy zebrałaś deklaracje..?

dziś dostałam dośc niepokojące wieści- sądze, że trzeba Amelke zabierać szybko! Jeszcze jednak osoba z fb chce złożyć deklaracje.

I ode mnie będzie skromne 10 zł stałej.

DZIAŁAJMY!!

Posted

BARDZO dziękuję że tutaj jesteście i chcecie pomóc Amelce, zaraz zrobię dokładny spis ale na ten moment wyszło mi że Amelka ma 160zł, to troszkę więcej niż połowa, pdt byłby w Krakowie za 300zł za mc, do tego od razu na początek dochodzą koszty weta, i transport  i sterylka, ja mam już Tobiego co nie ma pełnych deklaracji. Boję się wyciągnąć kolejnego psiaka tak na już jak nie mam pieniędzy, wiadomo bez kasy nic nie ma :(, dlatego chciałam zebrać najpierw większość deklaracji, może jakiejś jednorazowej pomocy, bo na początek są naprawdę spore koszty, i bazarek robię, tak że ciężko mi tak zdecydować że już teraz Amelka jedzie, bo ja nie mam nawet z czego założyć jak trzeba będzie zapłacić za coś, ale  mam nadzieję że w kwietniu się uda ją zabrać ze schronu,

tak że cały czas szukamy pomoc dla Amelki!

Proszę ,

Posted

Deklaracje jednorazowe:

helli 0heart.gif50zł na transport.

Deklaracje mieisęczne:

Janka@ 0heart.gif10zł

dorota10heart.gif10zł

agat210heart.gif20zł ?

helli0heart.gif30zł

konfirm310heart.gif20zł

Iwona KW0heart.gif30zł

Mattilu0heart.gif30zł

kiyoshi0heart.gif10zł

Razem 160zł

Posted
Przed chwilą, kiyoshi napisał:

Jest jeszcze 30 zł stalej deklaracji od Grazyna K. z fb.

Ojej ! Ale się tu nadziało, nie wiem czy uda się jutro tak na szybko zorganizować dla Amelki pomoc

prosiłam o kontakt kiyoshi