dzodzo Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 załamka, tragicznie zapasiony doberman-a taki był piekny kiedy byl w normalnej wadze, teraz to upasiona świnka wietnamska nie dobek, mnie te zdjęcia przerazily serio...ze względow estetycznych tez ale przed wszytskim z obawy o zdrowie tego psa:shake: za chwile siądą mu stawy i będzie wieeeelki problem,dobki wyjątkowo często zapadają na choroby stawow i ze względu na specyficzną budowę, długie łapy,długa szyja,nawet nie chce sobie wyobazac jak jego kręgosłup jest obciązony i serce-druga słaba strona dobkow Quote
ewatr Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='dzodzo']załamka, tragicznie zapasiony doberman-a taki był piekny kiedy byl w normalnej wadze, teraz to upasiona świnka wietnamska nie dobek, mnie te zdjęcia przerazily serio...ze względow estetycznych tez ale przed wszytskim z obawy o zdrowie tego psa:shake: za chwile siądą mu stawy i będzie wieeeelki problem,dobki wyjątkowo często zapadają na choroby stawow i ze względu na specyficzną budowę, długie łapy,długa szyja,nawet nie chce sobie wyobazac jak jego kręgosłup jest obciązony i serce-druga słaba strona dobkow Jak juz pisałam Wigor jest juz na diecie tak ze mysle , ze sie wszytsko unormuje .On ewidentnie ma problemy , ze tak powiem ze "swoja waga" i nie jest to tylko kwestia ilosci jedzenia ... Quote
ewatr Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Lizane jest milsze niz te nudne foty :eviltong: Quote
ewatr Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Wigorek dany do Anonsów podkarpackich gazetowych ze zdjeciem . Ogłoszenie ukarze sie 14 sierpnia . Quote
Paulina_mickey Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ewatr napisał(a):Wigorek dany do Anonsów podkarpackich gazetowych ze zdjeciem . Ogłoszenie ukarze sie 14 sierpnia . To już jutro! Może mu się poszczęści :loveu: Quote
ewatr Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='Paulina_mickey'] Może mu się poszczęści :loveu: Czas najwyzszy :roll: Quote
ewatr Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Jest Wigunia / z Kajem /w Anonsach : Quote
matinestka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Wigorku nie spadamy!!! zabieraj kumpla Kaja i na pierwszą!!!!!! :bluepaw: Quote
Paulina_mickey Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Piękny Wigorek szuka domku :loveu::evil_lol: Quote
Klementynkaa Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 oj to typowe dobkowe opieranie swego ciałka ;) Quote
ewatr Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='Klementynkaa']oj to typowe dobkowe opieranie swego ciałka ;) A Wigorek to typowy dobek :eviltong: YouTube - Obraz 048 Quote
matinestka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Wigor , wdzięki swe na pierwszej trza egzaltować!!!! :bluepaw: Quote
żabusia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Czy ktoś mógłby pomóc? Sprawa jest prosta ale bardzo ważna: http://www.dogomania.pl/forum/f1164/suwalki-slicznosc-ze-zwirowiska-145223/ Quote
Paulina_mickey Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Dzień dobry Wigorku :loveu::loveu: Quote
Blackberry Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Piękny pies! :loveu: Niestety ludzie boją się dobermanów... Kojarzą tą rasę z krwiożerczymi bestiami albo czymś jeszcze gorszym. Na dodatek Wigor jest dorodnym samcem. Ech... Pamiętam, że jako dziecko bardzo zaprzyjaźniłam się z dobkiem, który przybłąkał się do naszego bloku. Ktoś go chyba wyrzucił z samochodu :angryy: Był bardzo grzeczny, dawał się pogłaskać, jednak przy tym niesamowicie smutny i zrezygnowany. Sypiał na wycieraczce na parterze, nawet cm łapki mu z niej nie wystawał. Nie wiem jak on sie tam mieścił :) Przez dobry tydzień dokarmialiśmy go z mieszkańcami, choć większość obchodziła go szerokim łukiem. W między czasie zżył się z panem parkingowym i pamiętam jak przesiadywał przy jego budce. Chyba go wziął do domu, bo pewnego dnia piesek zniknął. Przynajmniej taką wersję mi przedstawili rodzice i mam nadzieję, że jest prawdziwa. Obyś i Ty Wigorku znalazł takiego pana! :) Quote
monika083 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Wigorku lec na pierwsza stronke :multi: Wigor jest przecudny..niech tylko szybko domek znajdzie. Quote
Chikinchan Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Wigorku, nie trać wigoru i leć na pierwszą! ;) Quote
Kaya93 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Napisała do mnie Pani zainteresowana Wigorkiemi, ale narazie ciii! ;) :kciuki: Quote
Chikinchan Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Kaya93 napisał(a):Napisała do mnie Pani zainteresowana Wigorkiemi, ale narazie ciii! ;) :kciuki: I co? I co? Wiadomo już coś? :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Kaya93 napisał(a):Napisała do mnie Pani zainteresowana Wigorkiemi, ale narazie ciii! ;) :kciuki: Iiii?? Nie mów tylko, że to fałszywy alarm :placz: Quote
Recommended Posts