monika083 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 jest przecudny ! nie znalazlam na watku nic o allegro wiem mu zrobie. Quote
ewatr Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 monika083 napisał(a):Wigor ma allegro? moge mu zrobic jesli nie ma ,tylko poprosze jakis tekst, Tak ma caly czas /jest w drugim i 18 poscie /ale wkleje i tu : Wigor w typie dobermana ale wszelkie innego ogłoszenia sa mile widziane :p dziekuje za pomoc ... Quote
Klementynkaa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 WIGOR ma allegro, no i już Ewa napisała :) jest juz tez ogłoszony na Nadziei Dobermana. Quote
monika083 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 kurcze i nikt sie nie odzywa ?? przeciez on jest cudny! Quote
ewatr Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Klementynkaa napisał(a): jest juz tez ogłoszony na Nadziei Dobermana. O własnie znalazłam :lol: na Nadzieji ... Dziekuje :Rose: Wigor Quote
ewatr Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 OGŁOSZENIA : krakow.gumtree.pl cafeanimal rzeszowiak I BAZA24 http://www.a-search.pl/ogloszenia/688/Wigor_doberman_gasnie_w_schronisku.html Quote
evel Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 serce mi pęka, jak na niego patrzę :-( co można zrobić? nie mogę dać mu choćby DT :placz: Quote
k_c Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 wkleje tu to co napisałam o Wigorku na rzeszowskich rasowiakach Chciałam pokazać kilka zdjęć Wigora wykonanych wczoraj by uświadomić jak bardzo poważny jest stan tego psiaka. Pomimo wielkiej troski opiekunów, konsultacji lekarskich, przeprowadzeniu specjalistycznych badaniach, zmianie diety - stan fizyczny i psychiczny Wigora ostatnio bardzo szybko się pogorszył. Dlatego wszyscy którzy go znają w schronisku i wiedzą jaki to słodki psiak bardzo pragną mu pomóc. To NAJCIĘŻSZY przypadek choroby kojcowej w rzeszowskim schronisku. Jeżeli szybko nie znajdziemy mu domu to aż strach pomyśleć że taki cudowny, miły i łagodny psiak mógłby nas opuścić … Quote
GuniaP Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Dzisiaj Wigor miał robione specjalistyczne badania krwi, wszystko ma w normie. Teraz jest w domu tymczasowym, ma przygotowywane specjalne jedzenie, spacery z Panem, kanape do spania. Ale to tylko dom tymczasowy... Quote
Klementynkaa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 koszmar... to jest niesamowite jak bardzo on cierpi :-( Quote
dzodzo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 to jest niemal identyczny przypadek jak Rocky'ego-takiego-prawie dobka z Olsztyna.W schronisku biegal caly czas bez ustanku w kólko, z potęznego psa po kilku mc zrobił sie szkielet, badania mial w normie.Nawet zabranie go do hoteliku przy Akademii Rolniczej nie pomogło, po wyjeździe do nowego domu ...został szczęsliwym grubasem. Quote
Ulka18 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Tak zapytam na wszelki wypadek, czy trzustke ma Wigorek zdrowa? Nie ma cukrzycy albo zapalenia trzustki? Quote
Lotos Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 O mamuniu jaki kochany :shake: Żeby tak wszyscy kierownicy schronisk tak się interesowali swoimi podopiecznymi. Quote
Paulina_mickey Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ja dodam,że Wigorek jest ogłoszony na naszej klasie w ogólnym profilu rasowiaczków. Jeśli ktoś ma tam konto to zapraszam ;) Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
ewatr Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='Klementynkaa'] zapraszam do częstowania się... dziekuje za sliczny profesjonalny bannerek i wklejam go do 2 postu żeby wszyscy mogli zauwazyc .. dzodzoto jest niemal identyczny przypadek jak Rocky'ego-takiego-prawie dobka z Olsztyna.W schronisku biegal caly czas bez ustanku w kólko, z potęznego psa po kilku mc zrobił sie szkielet, badania mial w normie.Nawet zabranie go do hoteliku przy Akademii Rolniczej nie pomogło, po wyjeździe do nowego domu ...został szczęsliwym grubasem Tak byśmy chcieli móc zobaczyc Wigorka jako szczęśliwego grubasa :placz: !!!! Oby sie to spełniło ... Ulka18Tak zapytam na wszelki wypadek, czy trzustke ma Wigorek zdrowa? Nie ma cukrzycy albo zapalenia trzustki? Ulka18 nie widziałam wyników badan ale znajac nasza wetke to i trzustka i cukrzyca sa wykluczone bo praktycznie zawsze sie to najpierw sprawdza jak psy nam chudną :roll: Paulina_mickeyJa dodam,że Wigorek jest ogłoszony na naszej klasie w ogólnym profilu rasowiaczków. Jeśli ktoś ma tam konto to zapraszam ;-) Logowanie do nasza-klasa.pl :calus: Jak możecie pomożcie w ogłoszeniach moze komus zmieknie serce !!!?:-( / [SIZE=2]ja wszystkie ogłoszenia wstawiam w 2 poscie te ktore juz ma / Quote
GuniaP Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Trzustka, cukrzyca i tarczyca , po szczegółowych badaniach wykluczone. Quote
wishina Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 A ja trzymam kciuki za psiak o tak pięknym imieniu :) Wierzę ,ze znajdzie domek, ale podrzucę :) Quote
k_c Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 to jeszcze podniesiemi Wigorka- bidulka za lepszym domkiem Quote
ewatr Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Wigor juz 3 dobe spedza w DT - mam dobre wiesci - spi pod kołderka :eviltong: na własnej kanapie ... Pan spaceruje a nim duzo i poswieca mu czas ..a to jest to o co Wigorkowi chodzi najbardziej ... I ponoc mamy pierwszy sukces po raz pierwszy nie zjadł wszystkiego do ostatniego okruszka tylko odrobine zostawił sobie na potem ... czyli powoli stres maleje ... DOMU STAŁY GDZIE JESTES WIGOR CZEKA !!! Quote
kratka76 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 czy wiadomo jak Wigor reaguje na zostawienie go samego w mieszkaniu? i jak reaguje na dzieci? Quote
ewatr Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 [quote name='kratka76']czy wiadomo jak Wigor reaguje na zostawienie go samego w mieszkaniu? i jak reaguje na dzieci? Mam wiesci z domu tymczasowego : "Wigor jest bardzo spokojnym psem (taki trochę ciapa :eviltong:) nic nie zniszczył w swojej sypialni . Dzisiaj zaczął przynosic piłeczkę powoli akceptuje miejsce no i co jest najważniejsze je i jego kupa jest normalna . Karmimy go regularnie co 4 godz: -2 posiłki to makaron na wodzie wraz z siemieniem lnianym+ mięso z udżcz indyczego + marchewka, buraczki oraz witaminki plus garść karmy suchej -1 posiłek mieszany ser biały chudy + makaron i trochę ryżu ugotowanego na wodzie, + jarzyny + sucha karma -1 posiłek tylko sama karma sucha. Jest trochę roboty ale innego wyjścia nie ma ... " Tak ze widac ze psiak mieszkał wczesniej w domu i nie powinien tez niczego niszczyć ... natomiast dzieci w DT nie ma i trudno to narazie bedzie sprawdzic ...ale genaralnie pies jest spokojny i zrownowazony tak ze i z dziecmi nie powinno byc problemów / ale to ostatnie to tylko nasze domysły / Quote
ewatr Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Ogłoszen ciąg dalszy : aleokazja alegratka http://www.eoferty.com.pl/id116323.html .............. Quote
Recommended Posts