pszym Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Fuka napisał(a)::o nic nie dostałam - moze sprobuj mailem? I jeszcze co do klubowki - moze byscie dali rade wziac Julke? Bedzie Gocha! Marne szanse żebym ja porobila, ale w kazdym razie na pewno pokaze Wam co i jak mozecie robic sami - a całą reszte Aga O. obiecała pomoc zrobic :roll: Chyba, że myslicie, ze spotkanie z Goska byłoby za duzym stresem dla Julki... Ale Gocha mówi, ze mozna sprobowac, bo przeciez Julka wyglada na taka szczesliwa z Wami. :D Nie dam rady wziąć Julki, bo bedę sam. Edyta ma klubową VIII gr w Lublinie w niedzielę. Ewentualnie - jeżeli znajdziecie trochę czasu - zapraszam do siebie po wystawie...Zadzwonię wieczorem, tylko mnie nie zrzucaj tak jak wczoraj...
aga_ostaszewska Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Marne szanse żebym ja porobila, ale w kazdym razie na pewno pokaze Wam co i jak mozecie robic sami - a całą reszte Aga O. obiecała pomoc zrobic Obiecala i slowa dotrzymam z przyjemnoscia :lol: Mialam nawet sie dowiedziec czy pszym z nikit wybieraja sie do Nowego Dworu... Jakos z pewnoscia sie dogadamy :wink:
Fuka Posted April 13, 2005 Author Posted April 13, 2005 pszym napisał(a): Nie dam rady wziąć Julki, bo bedę sam. Edyta ma klubową VIII gr w Lublinie w niedzielę. Ewentualnie - jeżeli znajdziecie trochę czasu - zapraszam do siebie po wystawie...Zadzwonię wieczorem, tylko mnie nie zrzucaj tak jak wczoraj... :oops: - sorry nie wiedziałam, ze to Ty - ja nie chciałam zrzucic - tylko zdrzemnełam sie i wyrwana ze snu pomyslałam ze to budzik - wylaczylam i potem odkrylam, ze budzik zadzwonil 10 minut potem.... Wyszlam z psami na spacer, a pozniej zapomnialam, ze mialam zadzwonic i sprawdzic kto to był.... Poza tym wiesz - wiem, ze nie wygladam na blondynke - ale ja czesto tak mam, ze rozemocjonowana, ze ktos do mnie dzwoni - naciskam niewlasciwy przycisk i kuku - nici z rozmowy :roll: Pszym - a moze sie uda wymyslec kogos kto by Cie zabral autkiem z Julka? Dogomaniakow sporo jedzie z Warszawy... Bo my na pewno bedziemy pospieszne niestety - Gocha bedzie sie spieszyc do psow i Danki...
pszym Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Zobaczymy co da się zrobić. Ja mam w Nowym Dworze oprócz normalnej oceny także grupę hodowlaną. Nie mam klatki dla Rolka, a on niespokojny zawsze jest na wystawie. Jak mi jeszcze wejdzie Julka ( poza tym jak nie pozwolą mi wprowadzić psa, to co z nią zrobię??? ), to chyba sobie nie poradzę...
Recommended Posts