pszym Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Petra_ napisał(a):Jak sobie grzecznie śpią,aniołki :) Jasne...Na zdjęciu... :o
nikit1 Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 pszym napisał(a):Ha! Wszystkie łobuzy dzisiaj spały w posłankach... Jula co prawda była zdziwiona, że nie na poduszce pana, ale jak zawarczałem prosto w nos to grzecznie poszła do swojego łóżeczka. Rano wskoczyła mi na głowę, jednak po moim zdecydowanym szczeknięciu skapitulowała... Pełen sukces!!! Dobrze, że Nikita też była stanowcza. Taaa... a zgadnijcie gdzie dziś spali Rolek i Julka? :wink: :lol: :lol: :lol: Nóg nie mogłam wyprostować.., a potem wyszło na to, ze śpię w środku i to na boku - Julka się rozwaliła. Nie było zbyt wygodnie :roll:
Flaire Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 nikit1 napisał(a):Taaa... a zgadnijcie gdzie dziś spali Rolek i Julka? :wink: :lol: :lol: :lol: No to dobrze, że przynajmniej pszym był stanowczy i Julka śpi tylko na Twojej części łóżka :wink: . Zawsze coś. Trzeba się cieszyć z tych małych sukcesów. :wink:
nikit1 Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Flaire, ale ja się bardzo cieszę!!!! Julka się tak słodko przytula :lol: :lol: :lol: Tylko jak tak jej sie dobrze przyśnie, to się rozpycha :evil:
Flaire Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 nikit1 napisał(a):Flaire, ale ja się bardzo cieszę!!!!No właśnie, czyli wszyscy zadowoleni. :D
Fuka Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 A ja sie ciesze z każdej z Waszych Julkowych opowiesci! :angel: :D Zapraszam na topic poswiecony terrierom ufoconym na wystawach - serie zdjec otwiera córka Julki, która mieszka na Litwie! A co tam - tu też dam jedno, bardzo podobne, ale jednak inne ujecie :roll: A jej siostra Kasztanka - dostała właśnie cieczke i nie pojedzie do Katowic :(
pszym Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Ładniutka ta Julkowa córa. W jednym napewno nie są do siebie podobne - Julka ma "delikatną" nadwagę :lol: :lol: :lol: Także mamuśka w przeciwnieństwie do córki nie ma talii osy :lol:
Fuka Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 Odchudzić mamusie :lol: i może dobrym pomysłem byłaby na poczatek karma dla wysterylizowanych suk?
pszym Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Fuka - ograniczyliśmy jej dawkę dzienną (dieta 1000 cal. :lol: ) i czekamy na efekty. Ale jeśli to nie pomoże, to przejdziemy na light. Poza tym podobno wiosna idzie :wink: - także jakiś fitness na dworze dobrze jej zrobi (syberyjskie śniegi w ogrodzie nie wywołują u niej wulkanu energii i pędu na dwór, woli ciepełko, bo na dworze nóżki się moczą, a ile mozna stać na trzech nogach zmieniąjąc czwartą ? :lol: ).
aga_ostaszewska Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Fotki sa wyrabane w kosmos! A "lecę bo chcę"...... brak mi slow! SUPER!
pszym Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Coś nie weszło... To mój big brother... Co tu dają...
Flaire Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 pszym, wygląda na to, że Julka w pełni zadomowiona! :D Czy w ogóle były z tym jakieś problemy? I czy w końcu dogadali się z Rolkiem w kwestii zabawek?
pszym Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Wygląda na to, że się dogadali...Tak naprawdę, to Julka zdominowała chłopaków... :lol:
Flaire Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 pszym napisał(a):Tak naprawdę, to Julka zdominowała chłopaków... :lol:No i tak być powinno. Baby górą! :D
aga_ostaszewska Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Z obledna przyjemnoscia podgladam Julke u Was w domku! Zgrana z nich paczka sie robi! BABY GÓRĄ! :lol:
Fuka Posted March 13, 2005 Author Posted March 13, 2005 Nikit1, Pszym - BARDZO SIE CIESZE!!!!!!!!! :multi: :Dog_run: :calus:
eurydyka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 a jutro ta znaleziona foksterierka pojedzie do rodzicow Pszyma:)
Fuka Posted March 20, 2005 Author Posted March 20, 2005 Wiem i bardzo sie ciesze! :angel: A tak naprawde, to ona pojedzie do rodzicow żony Pszyma czyli Nikit1 :D
Recommended Posts