Jump to content
Dogomania

Interchampiony (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pszym napisał(a):
Ha! Wszystkie łobuzy dzisiaj spały w posłankach... Jula co prawda była zdziwiona, że nie na poduszce pana, ale jak zawarczałem prosto w nos to grzecznie poszła do swojego łóżeczka. Rano wskoczyła mi na głowę, jednak po moim zdecydowanym szczeknięciu skapitulowała...
Pełen sukces!!! Dobrze, że Nikita też była stanowcza.

Taaa... a zgadnijcie gdzie dziś spali Rolek i Julka? :wink:
:lol: :lol: :lol:

Nóg nie mogłam wyprostować.., a potem wyszło na to, ze śpię w środku i to na boku - Julka się rozwaliła. Nie było zbyt wygodnie :roll:

Posted

nikit1 napisał(a):
Taaa... a zgadnijcie gdzie dziś spali Rolek i Julka? :wink:
:lol: :lol: :lol:
No to dobrze, że przynajmniej pszym był stanowczy i Julka śpi tylko na Twojej części łóżka :wink: . Zawsze coś. Trzeba się cieszyć z tych małych sukcesów. :wink:

Posted

Flaire, ale ja się bardzo cieszę!!!!
Julka się tak słodko przytula :lol: :lol: :lol:

Tylko jak tak jej sie dobrze przyśnie, to się rozpycha :evil:

Posted

A ja sie ciesze z każdej z Waszych Julkowych opowiesci! :angel: :D
Zapraszam na topic poswiecony terrierom ufoconym na wystawach - serie zdjec otwiera córka Julki, która mieszka na Litwie!

A co tam - tu też dam jedno, bardzo podobne, ale jednak inne ujecie :roll:

A jej siostra Kasztanka - dostała właśnie cieczke i nie pojedzie do Katowic :(

Posted

Ładniutka ta Julkowa córa.
W jednym napewno nie są do siebie podobne - Julka ma "delikatną" nadwagę :lol: :lol: :lol:
Także mamuśka w przeciwnieństwie do córki nie ma talii osy :lol:

Posted

Fuka - ograniczyliśmy jej dawkę dzienną (dieta 1000 cal. :lol: ) i czekamy na efekty. Ale jeśli to nie pomoże, to przejdziemy na light. Poza tym podobno wiosna idzie :wink: - także jakiś fitness na dworze dobrze jej zrobi (syberyjskie śniegi w ogrodzie nie wywołują u niej wulkanu energii i pędu na dwór, woli ciepełko, bo na dworze nóżki się moczą, a ile mozna stać na trzech nogach zmieniąjąc czwartą ? :lol: ).

Posted

pszym, wygląda na to, że Julka w pełni zadomowiona! :D Czy w ogóle były z tym jakieś problemy? I czy w końcu dogadali się z Rolkiem w kwestii zabawek?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...