nikit1 Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Julka w niedzielę będzie z nami :laola: :laola: :laola: :multi: :popcorn: :BIG: :Dog_run: :Dog_run: Fuka - odezwij się jak Julcia!!!
aga_ostaszewska Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Czyli koncepcja z Waszymi rodzicami wypalila?! :multi: Fantastycznie! Wreszcie Julka bedzie miala czyjas milosc "na wlasnosc"!
nikit1 Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Rodzice nie moga się doczekać. Mama dzwoni codziennie i pyta kiedy przyjedziemy z Julką, czy jak byliśmy na wystawie w Bydgoszczy to był taki piesek jak Julka, a jak Julka wygląda itp... :lol: Oczywiście zrobimy fotoreportarz z przyjazdu Julki :terazpol: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :user: :user:
Petra_ Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Ale fajnie :) wiem,co to znaczy oczekiwanie na pieska bo niedawno sama obgryzałam pazurki,myśląc a jak to będzie z Łatką,czy mnie polubi,jak sie będzie u mnie czuć...wszystko jak do tej pory uklada się świetnie.Trzymam kciuki za Twoich rodziców i Julkę :lol:
tanita Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Nikit zdjęcia muszą być koniecznie i to duuużo, bo my tu zdjęcia bardzo lubimy :D . A pozatym liczę też na relacje pisaną. I oczywiście trzymam kciuki i bardzo się cieszę, bo nie ma jak szczęśliwy pies 8)
nikit1 Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Zdjęcia będą! No chyba, że obiekt fotografowany będzie szybszy od fotografa (i jest to bardzo prawodpodobne!!! Łysego tyłka Rolka nie udało mi się uwiecznić :lol: :lol: :lol: )
tanita Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 [quote name='nikit1']Zdjęcia będą! No chyba, że obiekt fotografowany będzie szybszy od fotografa (i jest to bardzo prawodpodobne!!! Łysego tyłka Rolka nie udało mi się uwiecznić :lol: :lol: :lol: ) Nikit nie przyjmujemy usprawiedliwień 8) . Skoro nam z Petra udało się uchwycić dwa szalejące foksy to Tobie na pewno z Julką się uda :Dog_run:
nikit1 Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 [quote name='tanita']Nikit nie przyjmujemy usprawiedliwień 8) . Skoro nam z Petra udało się uchwycić dwa szalejące foksy to Tobie na pewno z Julką się uda :Dog_run: Tanita tylko pamiętaj że u nas jest jeszcze niewyżyty Rollo :ylsuper: i przyjazny Borys :multi: - Napewno nie pozwolą ustać Julce w miejscu :Dog_run:
aga_ostaszewska Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Cholera dobrze, ze istnieje Dogomania! Przeciez juz nie jednego pieska udalo sie uszczesliwic! :Dog_run:
Fuka Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 Melduje uroczyście, że DOGOMANIA jest super, ale nie tylko ona! :angel: Dzisiaj Pasja - 6 letnia foksiczka - pojechała do NOWEGO DOMU! Ma na własność Pana, Panią i 12 letnia Panienkę - imienniczke Gośki. I podobno najwiekszym problemem Pasji jest wybór kolan do siedzenia i łożka do spania - krąży pomiedzy łożkiem Państwa i Małgosi :roll: Trzymam kciuki żeby wszystko się tam sprawdziło. Gocha bardzo przezywa. a Julka podobno w najlepszym porządku, ładnie sie goi po zabiegu, no i zobaczymy jak bedzie w niedziele...
aga_ostaszewska Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 [quote name='Fuka']Julka podobno w najlepszym porządku, ładnie sie goi po zabiegu, no i zobaczymy jak bedzie w niedziele... No to nie pozostaje nic innego, tylko trzymac kciuki za Juleczke! Swietnie, ze Pasja juz sie zaaklimatyzowala! Oby jej bylo tam jak najlepiej!
nikit1 Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Super, że Pasji też udało się znaleźć swoje "kolana" :lol: :lol: :lol: A niedziela już za 4 dni!!!! :B-fly:
Petra_ Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Łatka,Julka,Pasja.... :lol: szczęsliwy ten początek roku :D
Fuka Posted February 16, 2005 Author Posted February 16, 2005 Petra, przypominam delikatnie, że Łatka, to troszke inny przypadek :D
Petra_ Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Fuka,no jak inny przypadek,dzięki dogomanii dowiedziałam sie,ze Łatka czeka na nowy dom i mogłam zdecydowac się na foksiczkę 8)
Fuka Posted February 18, 2005 Author Posted February 18, 2005 Ha, a na moich kolanach właśnie siedzi JULKA :angel: Jest przemiła, zaraz idziemy na spacer! :oops: ma jedną wadę - to uwaga dla przyszłych właścicieli - to terrier kolanowo - łożkowy 8)
Fuka Posted February 18, 2005 Author Posted February 18, 2005 Aha - Julka jest terrierem piłeczkowym, właśnie lata po całym pokoju z piłeczką i za piłeczką :D A na spacerze była super grzeczna! :angel: :oops: jej zabawa polega na umieszczaniu piłeczki tenisowej pod szafą, a ja mam ją wyciągać :evilbat: Tylko nie wiem jak ja mam ją trymować siedząc pod szafą :roll:
Fuka Posted February 18, 2005 Author Posted February 18, 2005 :wallbash: to cudowna zabawa, złapać piłkę, a następnie z premedytacja przynieść ją w pobliże szafy i następnie zgrabnie tam wrzucić - potem tak długo wygrzebuje, aż ja jej pomoge - i tak naokrągło :cunao: :evil_lol: :Dog_run: Przy czym inne piłki nie sa interesujące, tylko ta spod szafy :roflt:
Ludek Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Zawsze można zrobić tak :boom: . Piłeczce oczywiście.
Fuka Posted February 21, 2005 Author Posted February 21, 2005 Tanita, na topicu poswieconym wystawie w Gdansku - znajdziesz wczorajsze zdjecia Julki! Zamieszczone prze Pszyma :angel: A teraz to oni sa pewnie w drodze do rodzcow - jej nowych właścicieli.
tanita Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Hehe właśnie obejrzałam. Jakie nabożne skupienie na tym lunchu :lol: . Mam nadzieje, że i tutaj na bierząco będą zamieszczane informacje i fotki 8) . Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok, z rodzicami i Julka i czekam na wieści
Fuka Posted February 21, 2005 Author Posted February 21, 2005 tak, piszcie!!!!!!!!! ktos do mnie dzwonił, ale ja nie miałam komorki, a numer mi sie nie wyswietlił - czy to Wy?
Recommended Posts