Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

super karma 100% mięcha moje yorczka się na niej wychowała, uwielbia ją. Jednak ze wzgledu na duzą zawartość wołowiny niektóre psy reagują rozluźnieniem stolca. generalnie polecam!

• 4 weeks later...
Posted

Ja tez bardzo polecam. Urozmaica dietkę i jest świetny na wakacjach dla osób które robią domowe żarełko dla swoich psów. Nie trzeba gotować, wystarczy ryż ewentualnie jakieś warzywo i gotowe.
Skład też bardzo dobry, nie zawiera szkodzących składników. W większości jest mięso, trochę galarety. No i zapach ma też w miarę przyswajalny, bo jak powąchałam puchę Pedigree mało nie zwymiotowałam..
Na mojego yorasa 1 puszka starcza na około 4 posiłki.

• 2 months later...
Posted

bardzo Polecam ta karme moj jamnik tylko tą chce jesc i uwazam ze jest jedna z lepszych.w sklepach nie jest naj tansza ale mozna zalogowac sie na telekarma.pl i tam maja taniej najbardziej oplaca sie kupowac 12szt. no i jest wiele roznych smakow i psu sie nie znudzi:)

• 3 months later...
Posted

Również polecam, dodaję te puszki do suchej karmy i pies zajada :) Mnóstwo smaków, więc można urozmaicać posiłki. Właściwie do tej pory tylko na jelenia z jabłkiem mój psiak kręcił nosem.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Chantell']a czy te puszki nadają się dla szczeniaków?[/QUOTE]
Są specjalne z tej serii dla juniorów. Mojej bardzo smakowały.

Posted

[quote name='roots23']tak, są też w wresji dla szczeniaków-dwa smaki : kurczak i królik; wołowina i serca indycze[/QUOTE]
Dokładnie. Moja zdecydowanie wolała wołowine + serca. Jednak i tak najlepiej wcina tą z tortillami serowymi:loveu:

Posted

Autodiagnostyka napisał(a):
Ja podaje t puszki razem z RC i piesek wcina az micha wylizana (wczesniej jadl puszki pedigree)pedigree moze lepiej wizualnie wygladalo tylko.

z której strony lepiej wyglądało? pedigree to zmielone nie wiadomo co, a jak się otworzy puszkę carno, to przynajmniej widac prawdziwe mięcho

Posted

potwierdzam , ze puszki carno to dobry wybor jesli chodzi o puszki. Smakow pelno, (tylko nie wiem czemu jak jest puszka z indykiem to i tak 88% jest wołowiny ale to szczegoł :eviltong: no i reszta tak samo . Tylko wołowina to czysta wołowina. Podobnie jest z puszkami Carny dla kotow-gdzie np smak indyk +krewetki to tez ok 80% wolowiny :p ).

Nowe smaki tez nawet psy lubia(węgorz wędzony plus ziemniaki, krolik w ziołach, jeleń z jablkiem i cos jeszcze , nie pamietam teraz), ale ludzie sa przyzwyczajeni glownie do wołowiny oraz wołowiny z jagniecina-najczesciej.

Wielkosci sa dwie, 400 i 800gram. Ludzie czesto to kupuja, I mowia ze psy przepadaja. Niektorzy daja np rano sucha royala, wieczoremj puszke, itp. Psy sie blyszcza -potwierdzam :)

No i dla seniorow sa dwa smaki- cielecina +wołowina, oraz wołowina+serca indycze(choc tu moge sie mylic w drugim smaku :) )

Posted

roots23 napisał(a):
z której strony lepiej wyglądało? pedigree to zmielone nie wiadomo co, a jak się otworzy puszkę carno, to przynajmniej widac prawdziwe mięcho

Dla sprostowania lepiej wygladalo tylko powtazam tylko wizualnie ale to wedlug mnie).Jakosciowo ocyzwiscie carno.

Posted

Autodiagnostyka napisał(a):
Dla sprostowania lepiej wygladalo tylko powtazam tylko wizualnie ale to wedlug mnie).Jakosciowo ocyzwiscie carno.

A dodajecie coś do tego? Bo się zastanawiam czy można dawać same puchy skoro tam jest ponoć osiemdziesiąt parę procent produktów pochodzenia zwierzęcego? To chyba za duzo?:roll: