Yana Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 czy w schronisku jest mozliwość przeprowadzenia kastracji, gdyby zebrano kasę ? Quote
NightQueen Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Nie wiem dokładnie co i jak :roll: ale PIES MA JUŻ NOWY DOM !!! :multi::multi: [SIZE=3]usuńcie allegro ;) Quote
zuzlikowa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 A wykastrowanie psa poza schroniskiem i następnego dnia wydanie do domku...istnieje taka możliwość? Ja tak miałam z Bercikiem! !14 kastracja,15 u mnie! Jestem zwolennikiem takich rozwiązań,bo łatwiej nawiązać relacje wzajemne...psiak-opiekun! Ja w ogłoszeniach pisałam,że będzie wykastrowany przed wydaniem do domu:oops:...i nie czuję się dobrze jak pomyślę,że nie będzie odjajczony!:shake:...on jest za piękny!...za młody! Quote
zuzlikowa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 I bernardyn i bokser...mają dom? Oba w tym samym czasie? Młode...nie wykastrowane? Co o tym wiesz?...Czego możesz się dowiedzieć o tych adopcjach? Będziecie mieli jakikolwiek wgląd w przebieg tych adopcji? ...nie lubię teorii...ale nie podoba mi się to.Może mam za mało informacji? :shake::shake::shake::shake: Quote
NightQueen Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 nie wiem gdzie trafił bokser :roll: Kaśka raczej sprawdza domy, a to ona jego wydała więc myślę że źle nie trafił Quote
Brysio Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 hmm dziwnie, Pati czy ta Kasia była przy tym? Czy wydali pracownicy? Quote
NightQueen Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Brysio napisał(a):hmm dziwnie, Pati czy ta Kasia była przy tym? Czy wydali pracownicy? była Kaśka przy tym, więc myślę że nie będzie im źle, ona psów nie wydaje byle komu Quote
NightQueen Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 zuzlikowa napisał(a):Wiesz już coś o domkach? tylko tyle że pies jest gdzieś w Brzeszczach czyli tam gdzie ja mieszkam :cool3: ale jeszcze nie wyśledziłam gdzie dokładnie :diabloti: Quote
NightQueen Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 właśnie spotkałam Yano :loveu::loveu: przyszedł z nowym właścicielem w odwiedziny do mojego bloku :evil_lol: Ma się dobrze, myślę że lepiej trafić nie mógł, widać że jest radosny :loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 :multi::multi::multi: Ależ się cieszę!!!:loveu: ...:loveu:dzięki za info! Quote
NightQueen Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 znów go widziałam :loveu: kurcze, nie wiem czy on czasem nie mieszka u mnie w bloku, to bardzo możliwe, bo ja ludzi nie znam :evil_lol: a on często tu chodzi, jak następnym razem ich spotkam to zapytam :diabloti::evil_lol: P.S pomożecie? http://www.dogomania.pl/forum/f28/10-letni-staruszek-szuka-domu-gdzie-przezyje-ostatnie-lata-135121/index2.html#post12117418 Quote
zuzlikowa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 ...to by było wspaniale:multi::multi::multi: Cieszę się ,że go widujesz...i że nic złego nie zauważyłaś!!!!:multi::multi::multi::multi: Wesołych Świąt!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts