Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PIES MA JUŻ NOWY DOM !!! :multi:

rasa: bokser

miasto: Oświęcim

sterylizacja: nie
szczepienia: nie
odrobaczenie: tak

charakter i opis:
Przywieziony do schroniska po tym gdy błąkał się po ulicach. Śliczny, zdrowy i silny, a przy tym bardzo łagodny. Bardzo tęskni za bliskością człowieka. Gdy ktoś się zbliża od razu staje na dwóch łapkach, przytula się do siatki z nadzieją, że za chwile przytuli go człowiek..:-( Serce pęka. Czasami gdy ktoś wyjdzie z nim na spacer, jest tak szczęśliwy, że dostaje tzw. "głupawki":smile: kochany pies. Pomóżcie mu znaleźć dom zanim weźmie go ktoś na łańcuch lub do pseudo hodowli.:-( Nigdy nie mamy pewności czy pracownik nie wyda psa w pierwsze lepsze ręce:-( Niestety schronisko nie należy do naszej organizacji.
Pies grzecznie chodzi na smyczy, widać że był szkolony, jest wychowany, szkoda żeby się zmarnował.

Schronisko jest przepełnione aktualnie, nie ma gdzie dawać psów, niektóre już są na łańcuchach, boje się że będzie konieczność łączenia psów w boksach, a obecnie jest dużo dojrzałych i dużych samców, o mocnych charakterach (mix dobka, bernardyn, amstaf, mix boksera, owczarek), boimy się że psy będą walczyć ze sobą, a bokser jest bardzo wrażliwy, widać że był dopieszczany, może sobie nie poradzić w razie ataku ze strony innego psa :roll:

To niesamowitej urody pies, ma niekopiowany ogon i uszy

SPRAWA PILNA ZE WZGLĘDU NA PRZEPEŁNIENIE SCHRONISKA

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Dziewczyny,a czy ten bokserek nie zgubił się?:crazyeye:
Może gdzieś by ogłosić ...w zgubione,znalezione...u okolicznych wetów!!!

Wygląda na wychuchanego psiaka!

pies był na kwarantannie (czekaliśmy czy ktoś się zgłosi) ale nikt nie przyszedł :roll:, czas upłyną i schronisko ma praw oddać psa do adopcji a ze względu na brak miejsc bo schronisku jest przepełnione trzeba mu szybko znaleźć dom

Posted

aganela napisał(a):
Uważajcie dziewczyny bardzo na PSEudo:oops::-(:-(schron nie da rady wykastrować??:-(

tak wiem, ale póki co nikt się nim nie interesuje :roll: za to mamy w schronie bernardyna (KILK) który jest w centrum uwagi wśród peudo hodowców :angryy: i najpierw to on będzie ciachany, bokserem nikt się nie interesował :placz:, a on jest taki cudowny :loveu:

Potwierdziłam aktywację ogłoszeń ;)

Posted

No i bokserek dorobił się allegro wyróżnionego i ...imienia!

Chłopię ma na imię YANO, od pięknej bokserki cioteczki Yano...prawie,że identycznej jak boksuś,i równie słodkiej jak on!:loveu:

Nie było wyjścia...musi mieć na imię YANO !!!

Czy ktoś odważy się to oprotestować?:mad:
No to patrzcie...

...to Yana!!!
...jak to dziewczyna-smuklejsza,bez tak wielkiego żabocika, ale...Te piękne pysio,oczęta...?

I co może boksik zostać z tym imieniem?
YANO...?

BOKSER_ 2 l_YANO_Zdrowy,Silny i Łagodny_Domowy (581865610) - Aukcje internetowe Allegro

Za moment wstawię ...YANO na gumtree krakowskie! I będę co dzień odnawiać w innym mieście!

Posted

Gumtree zrobione...ale na Warszawę...się przejrzałam! Jutro odnowię na Kraków!...i tak dalej!

No,a dziewczyna dla Yano prześliczna...:loveu::loveu::loveu::loveu:Prawda?Tak pięknych oczek i pysika ....a zresztą same widzicie! Nie trzeba jej reklamować...:loveu::loveu:

Niech uda się też szybko znaleźć i domek dla Yanika!

Posted

Napisałam już do osoby licytującej,kierując ją do Ciebie!
Jak sam nie wystąpi o unieważnienie licytacji to usunę!Tak,czy siak!
Cóż ...nowy allegrowicz...na razie dałam kilka info!

Yano pięknie się prezentuje i oby oglądalność,i obserwatorzy przełożyli się na domek! Bezpieczny i ciepły domek!:loveu:

Posted

[quote name='smallpati']tak wiem, ale póki co nikt się nim nie interesuje :roll: za to mamy w schronie bernardyna (KILK) który jest w centrum uwagi wśród peudo hodowców :angryy: i najpierw to on będzie ciachany, bokserem nikt się nie interesował :placz:, a on jest taki cudowny :loveu:

Potwierdziłam aktywację ogłoszeń ;)

boksery tak kiepsko znoszą warunki schroniska :-( tak bardzo potrzebują człowieka, dobrze chociaż, że zima się konczy.
To bardzo ladny pies i szkoda, żeby wrafił do jakiegoś rozmnażacza. A jest możliwość wykastrowania go gdyby były na to pieniądze ?

Posted

[quote name='Yana']boksery tak kiepsko znoszą warunki schroniska :-( tak bardzo potrzebują człowieka, dobrze chociaż, że zima się konczy.
To bardzo ladny pies i szkoda, żeby wrafił do jakiegoś rozmnażacza. A jest możliwość wykastrowania go gdyby były na to pieniądze ?

Dziewczyny stwierdzały,że bez odjajczenia Yano nie będzie wydany! Chyba dobrze zrozumiałam?:oops:

Smallpati...Yano ma 3 obserwujących i bardzo dobrą oglądalność! Nikt nie dzwonił?...nie pytał?

...hihi...psiakowi się pomiesza! Weszłam na stronki bokserków i ...Yano jest tam Olusiem...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Też pięknie!I dobrze,że tu jest!
Tylko...czy chłopię reaguje na jakieś imionko?

Posted

Yana napisał(a):
czy w schronisku jest mozliwość przeprowadzenia kastracji, gdyby zebrano kasę ?

tu nie chodzi o pieniądze :roll: w schronisku nie ma najlepszych warunków, boimy się że osłabiony pies po zabiegu nie przeżyje (bo był taki przypadek :-(), po za tym jest dużo psów i nie ma gdzie go umieścić i odizolować :shake: