Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
39 minut temu, Gusiaczek napisał:

Ewuniu,nie wiem czy mnie wypada się szarogęsić, zostałam przyjęta do grupy, ale jak chcesz to, oczywiście, wrzuć. Zamieściłam link u siebie, ale ja mało na fb bywam - prawie wcale :(

Wypada, wypada. Wrzuć. Cioteczka Cancer nie obrazi się na pewno, bo to Ona jest tam dyrektorem , pracownikiem  i sponsorem w jednej osobie ;)

Posted
1 godzinę temu, agat21 napisał:

Ja już po błotnistym spacerze z czwórnogiem :) A zaraz sobie idę poczytać w wannie dla relaksu - kolejnego relaksu, bo i spacer takowym był ♤♤♤

Jako i my po wieczornym obchodzie osiedla (jakże Wam zazdroszcze dreptania po moich ukochanych ścieżkach ... gdybyś wiedziała o jakimś niewielkim mieszkanku na naszym terenie proszę o info ;))Czytanie w wannie dla mnie tylko wspomnieniem - pięknym wspomnieniem i to nie tak, że się już nie myję!, ale pod prysznicem czytać się nie da ;) :D

Posted
Dnia 5.03.2017 o 17:28, elik napisał:

Poproszę 10 perełek wirtualnych i nr konta do wpłaty.

10 perełek to 50,00 zł. Ewunia ma u mnie na bazarku zakupy za kwotę 44,80 zł. Myślę, że nie ma sensu, żeby nasze pieniądze wędrowały i proponuję, że ja pokryję należność na bazarku (tylko proszę o adres do wysyłki) i wyślę na konto Ewci 10,00 zł.

Ewciu, może tak być ?

Posted
10 minut temu, elik napisał:

5 perełek to 50,00 zł. Ewunia ma u mnie na bazarku zakupy za kwotę 44,80 zł. Myślę, że nie ma sensu, żeby nasze pieniądze wędrowały i proponuję, że ja pokryję należność na bazarku (tylko proszę o adres do wysyłki) i wyślę na konto Ewci 10,00 zł.

Ewciu, może tak być ?

Wg mnie 5 perełek to 25.00 zł ;)

Cytat

Zachęcamy również do kupna wirtualnej perełki

Perła3.jpg= 5.00 zł 

Rozliczajcie jak Wam wygodniej ja tylko proszę o potwierdzenie wpłaty :)

• Upvote 1
Posted
3 godziny temu, elik napisał:

5 perełek to 50,00 zł. Ewunia ma u mnie na bazarku zakupy za kwotę 44,80 zł. Myślę, że nie ma sensu, żeby nasze pieniądze wędrowały i proponuję, że ja pokryję należność na bazarku (tylko proszę o adres do wysyłki) i wyślę na konto Ewci 10,00 zł.

Ewciu, może tak być ?

Jasne, że tak.

Posted
9 godzin temu, jolantina napisał:

Wieczorową porą też zapraszamy!

1 godzinę temu, Ellig napisał:

Miłego wtorku, udanych zakupów. Zapraszamy serdecznie!

1 godzinę temu, Aska7 napisał:

Dzień dobry : )

22 minuty temu, atulek napisał:

Podnoszę we wtorek.

Witamy serdecznie wtorkovo :)
Miłego dnia, zapraszamy :)

Posted
Dnia 6.03.2017 o 07:38, Gusiaczek napisał:

A o co chooooooooooo ? ;)

A bo to wiadoooooo...? ;)

Znaczy, wiadooo tylko, że o pomooooc. :)

I przepraszam, że Cię se zminiaturyzowałam, ale mi ciasnooo... ;)