Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, Ewa Marta napisał:

Potwierdzam w takim razie wpłatę 50 zl za 10 cegiełek na konto Ewci. Wczoraj zrobiłam swoja wpłatę, dzisiaj przeleję za cegiełki:)

Dziękuję :)

Posted
13 godzin temu, Ewa Marta napisał:

Potwierdzam w takim razie wpłatę 50 zl za 10 cegiełek na konto Ewci. Wczoraj zrobiłam swoja wpłatę, dzisiaj przeleję za cegiełki:)

Dziękuję Euwś :)

8 godzin temu, Gusiaczek napisał:

Zapraszamy i znikamy, I szychta dobiega końca, sobotni dyżur przede mną więc w domu czeka trochę prac gospodarskich, na które jutro czasu nie będzie ;)

Ja dzisiaj pracowałam długo, a potem jeszcze odwiedziłam koleżankę, którą potrącił samochód i ze złamanym obojczykiem siedzi biedna w domu. Na szczęście jutro mam wolne i nie wiem za co się wziąć, tyle jest roboty w domu.

Posted
9 godzin temu, Martika&Aischa napisał:

Perełkowo zapraszamy ;) 

Dzień dobry :)

9 godzin temu, WIGA napisał:

Podrzucę na zaproszenie,perełki śliczniusie  dla ślicznej Pani na Dzień Kobiet,czy są tu Panowie?

No właśnie ;)

7 godzin temu, EVA2406 napisał:

Ja dzisiaj pracowałam długo, a potem jeszcze odwiedziłam koleżankę, którą potrącił samochód i ze złamanym obojczykiem siedzi biedna w domu. Na szczęście jutro mam wolne i nie wiem za co się wziąć, tyle jest roboty w domu.

Dzień dobry, Ewuniu :)
O domowej robocie Babcia mawiała "ni za mną, ni przede mną"

7 godzin temu, Szarotka napisał:

I jak idzie handel ??

Szału nie ma, ale najważniejsze, że licytacja otwarta i ... nie wiadomo, co przyniesie jutro ;)

7 godzin temu, inka33 napisał:

Rzuciłam perły... w podpis. cool_grin.gif

Dzięki :)

Posted

Ojjjjjjjj, wyjątkovo nie mam zapału do pracy, ojjjjjjjj bardzo mi się nie chce, ale cza! 
Ovo zostaje sama samiutka na kilka godzin, bo i chłopaki pracują, żeby smutno jej nie było zostawię pościel - zrobi sobie, jak zawsze, gniazdo i prześpi czas oczekiwania ;)
Miłego dnia wszystkim :)

Posted
2 godziny temu, jolantina napisał:

I ja się też perełkowo podpisałam :)

Dziękuję bardzo :)

2 godziny temu, atulek napisał:

Witam i sprawdzam czy ktoś zawalczy ze mną o perełki.

Mam nadzieję, że ktoś się czai ;)

Posted
8 minut temu, jolantina napisał:

Wujkowie przybywajcie - 8 marca wkrótce!

Otóż to! Wasze Kobiety oszaleją - piękny prezent, szczytny cel - czegóż więcej potrzeba? :)

Posted
Dnia 1.03.2017 o 14:34, Gusiaczek napisał:

Perła4.jpg

Zachęcamy również do kupna wirtualnej perełki

Perła3.jpg= 5.00 zł
Ewa Marta x 10 = 50.00 zł
0heart.gif(wpłata bezpośrednio na konto EVA2406)

Melduję, że wpłatę otrzymałam i bardzo Ewuni dziękuję :)

Posted
Dnia 1.03.2017 o 15:58, Gusiaczek napisał:

Ellig podarowała przepiękną bransoletkę z pytaniem: "czy mogłabym dołożyć do Twojego bazarku na leczenie Ewy ode mnie bransoletkę?"
TAK! z ogromną radością dołączam i gorąco zachęcam do licytacji.
Zdjęcia i opis autorstwa Ellig. Sercem dziękuję :)

Nowa, elegancka i wyjątkowa, robiona na zamówienie bransoletka firmy „Mrochen fashion”,wykonana w jednym egzemplarzu przez znaną artystkę Ewę Mrochen z zjawiskowego Hemimorfitu  [ 12 mm] w połączeniu ze srebrem p. 925 złoconym 24 karatowym złotem i szlachetnymi kamieniami np. cytryn oraz autorską zawieszką. Kosztowała 290 zł. W komplecie z firmowym woreczkiem i pudełkiem.
Rozmiar 17-18 cm lekko się rozciąga do większych rozmiarów.

Hemimorfit właściwości:

Hemimorfit sprzyja rozwojowi osobistemu, podnosi wibrację energetyczną osoby go noszącej, łączy z wyższymi wymiarami, a jednocześnie chroni przed wpływami niekorzystnymi i niepożądanymi w danym momencie. Chroni w szczególności przed złym myśleniem ze strony osób, z którymi człowiek jest zmuszony przebywać. W starożytności był używany jako antidotum na trucizny.
Energia hemimorfitu wspomaga w budowaniu silnego charakteru i wykorzystywaniu swojego potencjału. Jeśli zaczynasz jakieś zadanie i chcesz wytrwać do końca, nawet gdyby po drodze źle się czasami działo, to jest kamień który warto nosić przy sobie i brać do ręki.

CW 125.00 zł

bransoletka1.jpg

bransoletka3.jpg

Dziekuję bardzo Gusiaczku.

• Upvote 1