magda&miki Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 jak moge nuczyc 6 miesiecznego yorka polubic mycie?? pierwszy raz myty byl u hodowcy... w domu jka go wstawie do wanny to od razu probuje uciekac... co moge zrobic?? Quote
Basenji Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Nie przejmuj się. Przyzwyczai się prędzej czy później. Mój piesiak zwiewał ale teraz po prosu sam włazi do kabiny i czeka (raczej smutny) na to co ma się dziać. Zdrówko Quote
malawaszka Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 to chyba nie temat do galerii :roll: Quote
souris Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 malawaszko jak to nie ? Przecież to galernicza praca :wink: :wink: :wink: Quote
Cola Posted December 12, 2004 Posted December 12, 2004 Też mi się wydaje, że to nie jest temat na galerię...... ale można zaraz to zmienić..... :wink: Wystarczy tylko, że zaczniemy wklejać foty piesków podczas kąpieli :wink: Quote
Figaro Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Basenji napisał(a):Nie przejmuj się. Przyzwyczai się prędzej czy później. Racja :D A mój pies wręcz przeciwnie. On uwielbia kąpiel. Nie lubi pić z miski woli z węża z ogródka. Bardzo lubi też pływać. Piszesz że masz yorka. To mały pies. Może on boi się wody. Napuszczaj mu mało wody bo to mały piesek. On może się bać że się utopi. Quote
Recommended Posts