malusheq Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Witam, w niedługim czasie będę miała do sprzedania frisbee fastback sprowadzone oczywiście z USA. Cena talerzy będzie zależna od ilości sztuk. Trzeba liczyć od 11 zł do 14 zł. Tak mniej a więcej wyglądają talerze. Wszystkich chętnych proszę o kontakt na PW lub @: malusheq@gmail.com z dopiskiem w temacie FRISBEE. PS. jeżeli źle założony temat to proszę o przeniesienie i z góry przepraszam! Pozdrawiam Dagmara Quote
MakeBelieve Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Ile one mają srednicy? Nie daloby sie zalatwic jakichs malych typu Hero 120? ;p Quote
ARGIS Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Dołącze się do tematu :p Mam do sprzedania 2 nowe dyski Hero Sonic Xtra 215, ewentualnie zamienie na jednego jawza :razz: Quote
Pestka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Mam do sprzedania małego softa, praktycznie nie zniszczony jedynie to co widać na zdjeciach widac minimalne slady zabków, sprzedam tanio. Informacje na Pw Quote
MakeBelieve Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 1. Kupię frisbee dla psa, Hero Pup 120 Custom Dye w rozsądnej cenie, kilka sztuk. 2. Może chciałby ktoś z Białegostoku zamówić frisbee na whippy.pl ? :) Quote
Shetanka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 A ja poszukuję plastikowego MIĘKKIEGO frisbee, wie ktoś gdzie takie kupić ? i najlepiej za trochę mniej niż 50zł tak jak widziałam na wystawach... Quote
roda Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Shetanka napisał(a):A ja poszukuję plastikowego MIĘKKIEGO frisbee, wie ktoś gdzie takie kupić ? i najlepiej za trochę mniej niż 50zł tak jak widziałam na wystawach... Tylko co rozumiesz pod pojęciem "plastikowego MIĘKKIEGO"? Czy ma to być coś na kształt KONG'a (co raczej trudno nazwać dyskiem frisbee ;)) czy coś co ma latać? No i jakie ma być przeznaczenie dysku? I dla jakiego psa (duży, mały, dorosły, szczeniak)? Quote
pepsicola Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Kupię frisbee CS pup lub Hero Pup 160 lub Softflite używane ale w dobrym stanie Quote
pepsicola Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Kupię frisbee CS pup lub Hero Pup 160 lub Softflite używane ale w dobrym stanie Quote
calineczkaaa Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Mam do sprzedania nowiutkie dyski Wham-O Fastback dla forumowiczów 10 zł sztuka Do wyboru dyski w kolorach: 23 szt. żółte 17 szt.różowe (na tym jest coś jak by BC łapiący dysk) 26 szt. fioletowe 27 szt. czerwone (na części tych też jakiś bliżej niezidentyfikowany psiak, reszta ze zwykłym napisem wham-o) Kolory w rzeczywistości bardziej oczojebne Na terenie Pyskowic i Bytomia możliwy odbiór osobisty ! co do Katowic też pewnie się jakoś dogadamy... moje gg: 1430789 [IMG]http://images42.fotosik.pl/203/f19772ac7572a5bamed.jpg[/IMG] Quote
calineczkaaa Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 zostało : 4 - różowe 5 - żółte 17 - czerwone 11 - fioletowe Quote
Nikita89 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 ja włąsnie zrobiłam przelew na dwa dyski i listem poleconym pójdą za 7zł Quote
Obama Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Czy one są mocne? Bo ja bym chciała do odbioru osobistego w Katowicach :) Quote
calineczkaaa Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 niestety już wszystkie sprzedane, jeśli chcesz dyski dla bulby to polecam albo Jawzy albo Eurablendy - niestety cena ok 40-60 zł / szt (ja na sprzedaż nie posiadam :) ) Quote
Ania&Psy Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Mam na sprzedaż 3 dyski, po 20zł/szt. 2x Hero Xtra Distance (zieleń i fiolet) 1x Hero Xtra Freestyle (malina) Quote
wenabc Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Hej jestem zainteresowana kupnem zestawu Hero Air 235 jeśli ktoś ma do sprzedania proszę pisać tutaj albo na PW! Dziękuje Ala&Wena ;) Quote
Stevie Rae Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Jak w temacie. Jestem zainteresowana zakupem frisbee Wham-O Fastback bądź Hero Air 235. Propozycje możecie składac w wątku. Bardzo prosiłabym o podanie ceny, i koniecznie zdjęcia :) Quote
rotti_72 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Witam Sprzedam jak w temacie Jawz Hyperflex - 40zl/szt SoftFlite - 20zł/szt Sprzedaje w tej cenie tylko conajmniej po kilka sztuk bo nie mam czasu chodzić na pocztę z jednym dyskiem :) Quote
Stevie Rae Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Hej, Mam do sprzedania psie frisbee, a dokładniej Wham – O Fastback. Dyski mają kosmetyczne błędy w nadruku, dlatego ich cena jest obniżona – pomijając ten fakt, są stuprocentowymi fastbackami. Cena jednego dysku wynosi 15zł. Dyski mają następujące kolory: - blady łosoś - biały - kremowy Zamówienia można dokonać poprzez kontakt mailowy – damaro@op.pl Tam udzielę niezbędnych informacji – czy kolory i dyski są dostępne, a Państwo wybiorą sposób zapłaty i dostawy. Oferuję wysyłkę bądź odbiór osobisty w Katowicach bądź Mikołowie. Pozdrawiam :) Quote
Stevie Rae Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Hej, Mam do sprzedania psie frisbee, a dokładniej Wham – O Fastback. Dyski mają kosmetyczne błędy w nadruku, dlatego ich cena jest obniżona – pomijając ten fakt, są stuprocentowymi fastbackami. Cena jednego dysku wynosi 18 zł. Dyski mają następujące kolory: - zielony - wielokolorowy (z recyklingowanego plastiku), - czarny - czerwony - niebieski - niedostępny! - żółty - fioletowy Zamówienia można dokonać poprzez kontakt mailowy – damaro@op.pl Tam udzielę niezbędnych informacji – czy kolory i dyski są dostępne, a Państwo wybiorą sposób zapłaty i dostawy. Oferuję wysyłkę bądź odbiór osobisty w Katowicach bądź Mikołowie. Pozdrawiam :) Quote
wenabc Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 No moze sie skusze ale jeszcze zobacze jak będe pewna to napisze :) Pozdrawiam Quote
Recommended Posts