Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
w niedługim czasie będę miała do sprzedania frisbee fastback sprowadzone oczywiście z USA. Cena talerzy będzie zależna od ilości sztuk. Trzeba liczyć od 11 zł do 14 zł.
Tak mniej a więcej wyglądają talerze.

Wszystkich chętnych proszę o kontakt na PW lub @: malusheq@gmail.com z dopiskiem w temacie FRISBEE.

PS.
jeżeli źle założony temat to proszę o przeniesienie i z góry przepraszam!

Pozdrawiam
Dagmara

• 2 weeks later...
  • Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam do sprzedania małego softa, praktycznie nie zniszczony jedynie to co widać na zdjeciach widac minimalne slady zabków, sprzedam tanio. Informacje na Pw

• 2 weeks later...
Posted

Shetanka napisał(a):
A ja poszukuję plastikowego MIĘKKIEGO frisbee, wie ktoś gdzie takie kupić ? i najlepiej za trochę mniej niż 50zł tak jak widziałam na wystawach...

Tylko co rozumiesz pod pojęciem "plastikowego MIĘKKIEGO"? Czy ma to być coś na kształt KONG'a (co raczej trudno nazwać dyskiem frisbee ;)) czy coś co ma latać?
No i jakie ma być przeznaczenie dysku? I dla jakiego psa (duży, mały, dorosły, szczeniak)?

Posted

Mam do sprzedania nowiutkie dyski Wham-O Fastback

dla forumowiczów 10 zł sztuka
Do wyboru dyski w kolorach:

23 szt. żółte
17 szt.różowe (na tym jest coś jak by BC łapiący dysk)
26 szt. fioletowe
27 szt. czerwone (na części tych też jakiś bliżej niezidentyfikowany psiak, reszta ze zwykłym napisem wham-o)

Kolory w rzeczywistości bardziej oczojebne

Na terenie Pyskowic i Bytomia możliwy odbiór osobisty ! co do Katowic też pewnie się jakoś dogadamy...

moje gg: 1430789

[IMG]http://images42.fotosik.pl/203/f19772ac7572a5bamed.jpg[/IMG]

• 3 months later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Jak w temacie.
Jestem zainteresowana zakupem frisbee Wham-O Fastback bądź Hero Air 235. Propozycje możecie składac w wątku. Bardzo prosiłabym o podanie ceny, i koniecznie zdjęcia :)

• 3 weeks later...
Posted

Witam

Sprzedam jak w temacie
Jawz Hyperflex - 40zl/szt
SoftFlite - 20zł/szt

Sprzedaje w tej cenie tylko conajmniej po kilka sztuk bo nie mam czasu chodzić na pocztę z jednym dyskiem :)

• 2 months later...
Posted

Hej,
Mam do sprzedania psie frisbee, a dokładniej Wham – O Fastback. Dyski mają kosmetyczne błędy w nadruku, dlatego ich cena jest obniżona – pomijając ten fakt, są stuprocentowymi fastbackami.
Cena jednego dysku wynosi 15zł.
Dyski mają następujące kolory:

- blady łosoś

- biały

- kremowy

Zamówienia można dokonać poprzez kontakt mailowy – damaro@op.pl Tam udzielę niezbędnych informacji – czy kolory i dyski są dostępne, a Państwo wybiorą sposób zapłaty i dostawy.
Oferuję wysyłkę bądź odbiór osobisty w Katowicach bądź Mikołowie.

Pozdrawiam :)

Posted

Hej,
Mam do sprzedania psie frisbee, a dokładniej Wham – O Fastback. Dyski mają kosmetyczne błędy w nadruku, dlatego ich cena jest obniżona – pomijając ten fakt, są stuprocentowymi fastbackami.
Cena jednego dysku wynosi 18 zł.
Dyski mają następujące kolory:
- zielony

- wielokolorowy (z recyklingowanego plastiku),

- czarny

- czerwony

- niebieski - niedostępny!

- żółty

- fioletowy

Zamówienia można dokonać poprzez kontakt mailowy – damaro@op.pl Tam udzielę niezbędnych informacji – czy kolory i dyski są dostępne, a Państwo wybiorą sposób zapłaty i dostawy.
Oferuję wysyłkę bądź odbiór osobisty w Katowicach bądź Mikołowie.

Pozdrawiam :)