klaudiaZak Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 A jakie wymiary mają dyski? I jeśli znasz do wagę?-Bo jeśli by mi pasowało to bym się na nie może skusiła :P Quote
Stevie Rae Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Wybacz, że dopiero teraz ... :) Wymiar dysku standardowy, podstawowy, jakkolwiek by tego nie nazwać - średnica 24 cm, waga bodajże 105g :) Niestety nie posiadamy już koloru niebieskiego : ) Quote
drzalka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Poszukuje 2 dyski Jawz najlepiej tangerine ( przezroczysto-pomarańczowy). Widział ktoś ? Quote
HexaWHWT Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 drzalka napisał(a):Tak, ale jak widać nie są w sprzedaży ( nie można wsadzić do koszyka ) Czekam na dostawę w pełnej- misce :) ja też własnie czekam na dostawę w pełnej misce Airów ;) a ma ktoś może dyski Wham-O na sprzedaż? Quote
DogSportLodz Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Jakie jest najlepsze frisbee dla początkujących? Miękkie, twarde chyba standart, prawda? Quote
Adriana. Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Ja chciałam kupić mojej Soni dysk na DiscDogs.pl, lub Daktari.pl. Podobały mi się te sklepy, ale okazało się, że są tymczasowo nieczynne. Kupiłam dwa fastbacki na dogfrisbee.pl. Polecam tą stronę, chociaż nie ma zbyt dużego wyboru (można tam dostać jak na razie tylko 3 rodzaje talerzyków od Wham-o). Jak ktoś chce mieć standardowy talerzyk - fastback, miękki - fastback flex, wytrzymały - eurablend. Ja jeszcze nie jestem bardzo doświadczona w tym sporcie. Zaczynałyśmy z Sonią od gumowego frisbee TRIXIE, a teraz używamy fastbacków. Podobają mi się, dobrze latają, są tanie, podobają się mojej suni. Quote
Adriana. Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Dla początkującego człowieka, najleprze do nauki rzutów jest standardowe frisbee (Fastback, Hero Air, Compedicon Standrd), ale dla początkującego psa lepiej wybrać miękki dysk (np. Fastback Flex, SoftFlyte, gumowy dysk TRIXIE) żeby go na wstępie nie zniechęcić. Quote
werduszka Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 (edited) Frisbee firmy Hero disc USA są dostępne także w tym sklepie toys4dogs.pl Edited September 28, 2012 by werduszka Quote
iskra_wroc Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Ma ktoś może do sprzedania nowe dyski Dog Chow?? Quote
megi_l1 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Ma ktoś może na sprzedaż dyski z tesco ? Takie pomarańczowe przezroczyste, są bardzo wytrzymałe, tanie i u mnie się świetnie sprawdzają, ale nie mogę ich nigdzie dostać :/ Quote
Becia23 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Gdzie można kupić dyski Jawz? Na DiscDog nie ma, strona dogfrisbee nie działa. Quote
Illusion Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 http://pelna-miska.pl/pl/c/Hyperflite-frisbee/328 Tutaj jakieś są ;) Quote
rotti_72 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Mam na sprzedaż w super promocyjnych cenach :) - Jawz Pup w kolorze czarnym - 10szt. 30zł/sztuka - Jawz Pup+DVD - 55zł/szt - Jawz Pup z kolorze różowym - 8 szt 35zł/sztuka - SoftFlite - 20zł/szt - Hyperflite UV Wysyłka Pocztą w cenie 8zł :) Quote
Nano Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Kurdę, szkoda że pup... ja poszukuje jawz-a bądź innego mocnego dla pitbulla... Quote
Harley Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Czy w Warszawie w którymś sklepie można kupić frisbee? Wybieram się do "stolycy" i myślę, czy dałoby się przy okazji zaoszczędzić na kosztach wysyłki. Quote
Victoria Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 whippy ma odbior osobisty w wawie ;P Quote
Harley Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 whippy niestety ma wszystkie dyski niedostępne w sklepie... Quote
Hahnoto Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Ktoś wie co się dzieje z discdogs.pl? Prowadzą jeszcze sklep? Quote
Robertx Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Poszukuję do kupienia 2 dyskó JAWZ, nie mogę ich znaleźć dostępnych w żadnym sklepie internetowym. Ma ktoś jakiś pomysł, gdzie mógłbym takie dostać? (poza zakupem z innego kraju) Quote
calineczkaaa Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Mam na sprzedaż nowe dyski HERO XTRA DISTANCE 24zł/szt zielone (śliczny groszkowy) - 5szt żółte - 8 szt różowe (z brokatowymi napisami) - 12 szt Możliwość odbioru osobistego na Śląsku lub w niedzielę na Zabrzańskiej wystawie :) wysyłka pocztą lub paczkomatem in post :) Quote
shangri_la Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Mam na sprzedaż nowe dyski Hero XTRA freestyle ( różowy, limonka, fioletowy) i distance ( żółty, limonka, pomarańczowy, czerwony). Sonic XTRA (pomaranczowy) cena 24zł/szt. Także Hero AIR (czarny,różowy) 17zł/szt. Wysyłka kilku sztuk to ok. 9 zł. Dysków łącznie mam ok 15 :) pozdrawiam Quote
kropi124 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Czy ten za 17 zł nadawał by się dla wyżła wielkościowo? Quote
Harley Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Hero Air nadaję się dla wyżła wielkościowo. Pozostają tylko dwa pytania: 1) czy wyżeł jest już nakręcony na frisbee?(jak nie to warto kupić jeszcze miękki dysk, żeby od niego zacząć zachęcanie psa do zabawy) 2) czy wyżeł mam mocny zacisk szczęki i mocno niszczy zabawki? Bo Hero Air nie są z tych najtrwalszych. No i poleciłabym kupić od razu dwa - łatwiej będzie ćwiczyć. Sama używałam Hero Air i byłam zadowolona. Za taką śmiesznie niską cenę sama bym kupiła, ale mam już niezły zapas dysków na dłużej. Quote
kropi124 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Niszczy wszystko bardzo szybko. Wcześniej ćwiczyliśmy na plastiku który dość długo wytrzymał. Quote
Recommended Posts