Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 6 months later...
  • 1 month later...
Posted

drzalka napisał(a):
Tak, ale jak widać nie są w sprzedaży ( nie można wsadzić do koszyka )

Czekam na dostawę w pełnej- misce :)

ja też własnie czekam na dostawę w pełnej misce Airów ;)

a ma ktoś może dyski Wham-O na sprzedaż?

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ja chciałam kupić mojej Soni dysk na DiscDogs.pl, lub Daktari.pl. Podobały mi się te sklepy, ale okazało się, że są tymczasowo nieczynne. Kupiłam dwa fastbacki na dogfrisbee.pl. Polecam tą stronę, chociaż nie ma zbyt dużego wyboru (można tam dostać jak na razie tylko 3 rodzaje talerzyków od Wham-o). Jak ktoś chce mieć standardowy talerzyk - fastback, miękki - fastback flex, wytrzymały - eurablend. Ja jeszcze nie jestem bardzo doświadczona w tym sporcie. Zaczynałyśmy z Sonią od gumowego frisbee TRIXIE, a teraz używamy fastbacków. Podobają mi się, dobrze latają, są tanie, podobają się mojej suni.

Posted

Dla początkującego człowieka, najleprze do nauki rzutów jest standardowe frisbee (Fastback, Hero Air, Compedicon Standrd), ale dla początkującego psa lepiej wybrać miękki dysk (np. Fastback Flex, SoftFlyte, gumowy dysk TRIXIE) żeby go na wstępie nie zniechęcić.

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
Posted

Ma ktoś może na sprzedaż dyski z tesco ? Takie pomarańczowe przezroczyste, są bardzo wytrzymałe, tanie i u mnie się świetnie sprawdzają, ale nie mogę ich nigdzie dostać :/

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Mam na sprzedaż w super promocyjnych cenach :)

- Jawz Pup w kolorze czarnym - 10szt. 30zł/sztuka
- Jawz Pup+DVD - 55zł/szt
- Jawz Pup z kolorze różowym - 8 szt 35zł/sztuka
- SoftFlite - 20zł/szt
- Hyperflite UV

Wysyłka Pocztą w cenie 8zł :)

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Poszukuję do kupienia 2 dyskó JAWZ, nie mogę ich znaleźć dostępnych w żadnym sklepie internetowym. Ma ktoś jakiś pomysł, gdzie mógłbym takie dostać? (poza zakupem z innego kraju)

• 2 months later...
Posted

Mam na sprzedaż nowe dyski HERO XTRA DISTANCE
24zł/szt
zielone (śliczny groszkowy) - 5szt
żółte - 8 szt
różowe (z brokatowymi napisami) - 12 szt
Możliwość odbioru osobistego na Śląsku lub w niedzielę na Zabrzańskiej wystawie :) wysyłka pocztą lub paczkomatem in post :)

• 2 months later...
Posted

Mam na sprzedaż nowe dyski Hero XTRA freestyle ( różowy, limonka, fioletowy) i distance ( żółty, limonka, pomarańczowy, czerwony). Sonic XTRA (pomaranczowy) cena 24zł/szt. Także Hero AIR (czarny,różowy) 17zł/szt. Wysyłka kilku sztuk to ok. 9 zł. Dysków łącznie mam ok 15 :)

pozdrawiam

Posted

Hero Air nadaję się dla wyżła wielkościowo. Pozostają tylko dwa pytania:
1) czy wyżeł jest już nakręcony na frisbee?(jak nie to warto kupić jeszcze miękki dysk, żeby od niego zacząć zachęcanie psa do zabawy)
2) czy wyżeł mam mocny zacisk szczęki i mocno niszczy zabawki? Bo Hero Air nie są z tych najtrwalszych.

No i poleciłabym kupić od razu dwa - łatwiej będzie ćwiczyć. Sama używałam Hero Air i byłam zadowolona. Za taką śmiesznie niską cenę sama bym kupiła, ale mam już niezły zapas dysków na dłużej.