kamilka91 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Trzymam kciuki. :razz: On zasługuje na dom. Quote
diuna_wro Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Dobranoc Eiko. Jutro znów spacerek... i pojemy świeżego mięsa:razz: chudzino. Quote
Korenia Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 diuna_wro napisał(a):Dobranoc Eiko. Jutro znów spacerek... i pojemy świeżego mięsa:razz: chudzino. Smacznego Ci życzę :evil_lol: Quote
diuna_wro Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 diuna_wro napisał(a):Dobranoc Eiko. Jutro znów spacerek... i pojemy świeżego mięsa:razz: chudzino. No tak, "pojemy", hehehe. Ja nie jadam, nawet gotowanego.:diabloti: Quote
diuna_wro Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Będę u niego po południu. Opowiem wieczorem. Świeci słońce, więc może uda mi się zrobić mu ładną fotę w parku. Quote
kamilka91 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 No to czekamy na wieści i - mam nadzieję - zdjęcia ;) Quote
Korenia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Diuna coś się nie odzywa... może została pożarta :evil_lol:? Quote
kamilka91 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 No chyba aż tak źle nie było... mam nadzieję :evil_lol: Quote
kamilka91 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 :: FiGa :: napisał(a):No tak, coś pisane było o mięsku, może to ludzkie mięso? :evil_lol: to już wiem, dlaczego diuna stwierdziła, że nie będzie jeść :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 No tak, coś pisane było o mięsku, może to ludzkie mięso? :evil_lol: Quote
diuna_wro Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Niestety Ulv wybyła na dłużej z domu i nie spotkałam się z Ciapkiem. A miałam dla niego grubaśne ogony wołowe, z mięchem i chrząstką. No nic... jutro też jest dzień. Pobiegamy z dwie godziny, a potem zabieram kalekiego Itiego z mojego podpisu ("wcisnęłam" go Ulv na tymczas:oops:) na ostateczną diagnozę do neurologa: wózek inwalidzki albo 4 łapy. Trzymajcie kciuki! Quote
:: FiGa :: Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Trzymamy kciuki za 4 łapy oczywiście :kciuki: Quote
diuna_wro Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Z dzisiejszych obserwacji: na spacerze zupełny luz z obcymi, zaczepiła nas starsza Pani, po drodze spotykaliśmy ludzi - nie zwracał uwagi. Jedno co się wydarzyło, to zaraz po wyjściu z mieszkania spotkaliśmy zbiegających głośno po schodach, rozgadanych nastolatków i Eiko ich oszczekał, ale bardzo krotko. Natomiast za chwilę po schodach na górę wchodziła młoda dziewczyna, wyciągnęła do niego dłoń i nie wykazał agresji. Dziś chwilami ciągnął na smyczy i miał rozwolnienie. Pojadł mięsa i mam nadzieję, że jutro znów coś porobimy. Chcę go zabrać na plac zabaw i posiedzieć z nim tam, popatrzeć na dzieci. (Dla zainteresowanych: Iti nie będzie nigdy normalnie chodził:-() Quote
diuna_wro Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 yewcia1 napisał(a):czyli dalmatyńczk prawie przetetowany:lol: Nie, nie. Jeszcze musimy poobserwować. Poza tym ja nie jestem behawiorystą. Mam nadzieję, że uda mi się spotkać niedługo ze znajomą, która szkoli psy. Eiko pięknie reaguje na "siad" Quote
kamilka91 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 No, oby nie było już nigdy wybryków z oszczekiwaniem, warczeniem, gryzieniem itp. ;) :loveu: Quote
GoskaGoska Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 apropo kropkow to zobaczcie kropka w potrzebie : http://www.dogomania.pl/forum/f28/psiak-wyciagniety-z-wolominskiej-umieralni-potrzebne-leczenie-135184/#post12110710 Quote
Negri Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 oki, ja już też wracam do żywych i pomagam w szukaniu domu. Diuna gdzie go ogłosiłaś bo nie chce powielać i fotki które robiłam jakiś czas temu ;p Quote
Negri Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 A pies ma wątek na kropkowym: Dalmatyńczykiwpotrzebie.pl • Zobacz temat - Eiko - pies z trudnym charakterem, na DT u Ulv Quote
diuna_wro Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Na aleokazja, na gumtree i jeszcze poszukam gdzie, ale bardzo krótko i bez zdjęć, więc jeśli masz czas to mozesz zdublować tam moje ogłoszenia. Nie miałam wtedy wiecej czasu w pracy, ale w te święta w domu porobię mu lepsze ogłoszenia. Bądźmy w kontakcie, kto gdzie zamieścił. No i spacerek obowiązkowo niebawem:p Quote
diuna_wro Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ja cały czas nie rozumiem skąd ta opinia, że on panicznie boi się dzieci i obcych:roll: Może reaguje trochę nerwowo jak ktoś np. głośno zbiega ze schodów, albo podnosi na niego rękę, ale wiele psów tak reaguje. Przy mojej Klarce:diabloti: to Eiko jest aniołkiem. Nie wiem, może jak Eiko rzuci się na mnie i ugryzie pół policzka to zrozumiem, ale jak na razie jest wszystko OK, mnie uwielbia, a moją koleżankę zaakceptował w mig. Jak weszła do sklepu to za nią wyglądał i cieszył się gdy wróciła. Szliśmy w centrum w tłumie ludzi, potem w parku, były tam dzieci, ludzie przechodzili. Quote
diuna_wro Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Może jestem naiwna i się nie znam na psach, ale ja w niego wierzę! Jak długo był w każdym z domów? Kogo ugryzł i w jakich okolicznościach? Czy ktoś wie? PONAWIAM PYTANIE Quote
Negri Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 w 1 domu był 2 noce bo warczał na 5 letnią dziewczynkę i nie mogła sie do niego zbliżyć, potem był w dt i ugryzł sąsiada, potem dom stały to ugryzł szwagra który przyszedł w odwiedziny potem znów dt i tam już było lepiej ale ludzie musieli wyjechać gdzieś na długi i pies trafił do magdy Quote
Recommended Posts