Jump to content
Dogomania

>>>>>>> Torres JUŻ W NOWYM DOMU!!!<<<<<<<

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Olena84 napisał:

Super, oby sie poszczęściło psiakowi

Ale wieści! Mam napisać na fb?

Może poczekajmy do niedzieli i do szczęśliwego zakończenia :)

Posted

Jaktorów: "22 psiaki, nadal szukamy dla nich domów. Pixel vel Murzynek pojechał dzisiaj do nowego domu, Blus jedzie jutro.

Rubik vel Pikuś z Wiskitek oraz Pixel każdy z nich znalazł dom stały po spędzeniu 2 tygodni u naszej cudownej wolontariuszki.

Jak znalazły domy? W obu przypadkach zadziałała magia facebooka. Działamy, udostępniamy."

Posted

Sunię chce adoptować pani 80.letnia, której wnuczka zapewnia ,że w razie potrzeby zaopiekuje psem. Próbowałam namówić na starszą sunię ,ale ona chce młodą. Nie decyduje się więc pośredniczyć w adopcji suni. Niech radzą sobie same.

Posted
1 godzinę temu, wiolabp napisał:

Mam trochę czasu, porobilam Gildzie , ale z Olx moderator mi ogłoszenie wywala , że niby już jest takie i nie wolno, zgroza jakaś

Gilda ma u mnie na olx, Jakbyś zmieniła tekst to przejdzie.

Posted
2 minuty temu, Poker napisał:

Sunię chce adoptować pani 80.letnia, której wnuczka zapewnia ,że w razie potrzeby zaopiekuje psem. Próbowałam namówić na starszą sunię ,ale ona chce młodą. Nie decyduje się więc pośredniczyć w adopcji suni. Niech radzą sobie same.

Oby nikt im nie wydał psa.

Posted
1 godzinę temu, Olena84 napisał:

Gilda została w weekend adoptowana, tak jak wcześniej Murzynek i Blus, czyli wyszło że czekało na rachunek 58 psów, a zostało 55.

Wiesz cos więcej na temat adopcji Gildy? Ma u mnie wyróżnione. Można podmienić na innego psiaka. Chyba, że zorientują się na olx.

Posted

Mam wieści od znajomego, że wczoraj jego mama była z wybraną sunią na spacerze, za tydzień ma przyjechać ze swoim drugim psem, żeby się zapoznały i żeby sprawdzić, czy się dogadają. :)

Posted

Może uda mi się napisać post...

18 godzin temu, bakusiowa napisał:

Wiesz cos więcej na temat adopcji Gildy? Ma u mnie wyróżnione. Można podmienić na innego psiaka. Chyba, że zorientują się na olx.

Wiem, że była wcześniej wizyta pa i Państwo juz byli zdecydowani, to jedyne co wiem.

Wyśle na pw psiaka bo tu mam problem

12 godzin temu, agat21 napisał:

Mam wieści od znajomego, że wczoraj jego mama była z wybraną sunią na spacerze, za tydzień ma przyjechać ze swoim drugim psem, żeby się zapoznały i żeby sprawdzić, czy się dogadają. :)

Super, a jaka sunia?

Posted

Musiałam zmodyfikować numeracje bo doszedł psiak pod numerem 35, 3 psiaki znalazły dom a 1 jest w awaryjnym dt, więc było 58 pierwotnie, zostało 55 a w zasadzie 54.